9

Анонимен

преди 14 години

мили сънародници ,запомнете тези Лица които сега ще се съпротивляват на този съд ,това ще ви помогне на следващите избори ,ЗАЩОТО ТОВА СА ТОЧНО ОНЕЗИ ЗАРАДИ КОИТО СЕГА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ( КОРУМПИРАНИ МЕДИЙ ,ЖУРНАЛИСТИ ,БИВШИ ПОЛИТИЦИ ,СОЦИОЛОЗИ МАГИСТРАТИ,АКАДЕМИЦИ И Т. Н. ) САМО ГЛЕДАЙТЕ

8

Nasko

преди 14 години

Л.Груев - наложен от Гоце, Велчев - също!Познайте защо Реват???Ами на Гоце - спонсорите са и техни спонсори, Груев, защо като Григоров не подкрепя борбата с всичко Законни средства?Защо този спец съд, не направи Най-напред Спец закони с минимална присъда за кражба на ДДС, за Корупция и този род далавери 20г а в зависимост и от сумата - присъда?Защо не е инициирал - отмяната на Споразумението, за присъди под минимума??За ПАРИ, за да се чувстват потенциалните им клиенти ЗАВИСИМИ-да си плащат.

7

УГЗ

преди 14 години

Тоя как не го е срам? Имало усещане, че правосъдието било "мудно", защото така се говорело, и всичко това било някакъв мит?! Аз лично съм се разправял със съда и знам какво е да чакаш по 1 месец за най-елементарното нещо! Да не говорим за делата, дето се влачат с десетилетия!! ПРАВОСЪДИЕТО НИ Е ЗА *** В СЕГАШНИЯ МУ ВИД!!!

6

Анонимен

преди 14 години

евала на борисов и всички честни партньори които го подкрепят .. народа всикчо гледа ,,,,, ние сме с вас и ще помагаме

5

Антон

преди 14 години

Още преди да са го създали въпросния специализиран съд и някои хора ревнаха, че можело да нарушава човешките права на престъпниците. Тези са първите, които трябва да минат през този съд и да бъдат разположени на удобна кушетка зад стоманена решетка.

4

Колт

преди 14 години

Каква е тази поредна простотия? Явно това правителство няма и грам намерение да спазва законите и Конституцията! Това вече започва все повече да бие на налагане на пълзяща диктатура!

3

Ицо

преди 14 години

това е народен съд!

2

Анонимен

преди 14 години

точно тези които сега ще скокнат срещу този акт ,са истинските виновници за катастрофалното ни положение в съдебната истема ,ще лъсне цялата истина ,давай бойко ,мачкай ги наред

1

Анонимен

преди 14 години

ХАЙДЕ ОЩИПАНИТЕ РЕВНАХА