14

Смях

преди 14 години

За мен няма толкова некомпетентно ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!По време на криза ти дават ДВА МИЛИАРДА ДОЛАРА КЕШ със който можеш да раздвижиш икономиката и ти казваш не ги искам защото са РУСКИ !!!!!Какъв е този ТЪПИЗЪМ след като някой ти дава безлихвен заем ти да го откажеш къде видяхте тази зависимост от Русия че ще купуваме горивото от тях ли ????Че дайте по тази логика да спрем да купуваме и газ от тях че и петрол ще сме супер независими и РАЗБИТИ ИКОНОМИЧЕСКИ !!!!!!!ТОВА СА ГЛУПОСТИТЕ НА КОСТОФФФ

13

Анонимен

преди 14 години

Евала за отговора пич!!

12

тока ,uvw

преди 14 години

не,моят е друга конструкция!лежа на земята у пещерата и една перка се върти на вала и прави тока с голям кеф!ама като се амортизира мисля да я сменя с ДУПЕтатска перка!

11

Анонимен

преди 14 години

А седалка имаш ли или сия махнал?

10

тока ,uvw

преди 14 години

за какъв *** ви е това след като всички минаха на дърва и свещи в пещерите?сега например въртя *** на собствения си генератор задвижван от мускулна енергия за да влезем у нето!

9

Аецовски

преди 14 години

Ако от строежа на Белене можеше да се извлече полза, досега "стратегическите инвеститори" да си бяха изпотрошили краката да го строят ... пък никой не ще. Защо така, а? Познайте до един път .... ХА-ХА-ХА

8

Искащ държавност

преди 14 години

Ех, всякакви външни сили дърпат конците, само ние сами не можем да си ги наместим. Дано да не се налага дълго време този шмульо от снимката да взима важни за страната решения. Този иска, оня иска, само ние не искаме да си я строим! През това време Франция, Англия и т.н. откъде ли си набавят ток?

7

Веселин

преди 14 години

Много добре казано :D. Сега очакваме включване от странджата...

6

хммм

преди 14 години

Въпрос: А на Сърбия кой и дърпа конците?Отговор: Русия.

5

Божеее...

преди 14 години

и това доживях - на *** да му бутат пари в ръцете, а той да ги не ще...

4

Авесалом

преди 14 години

То бива простотия, ама това е прекалено! То ня била като заразна болест. Същото е като дупедавството, но в по-тежък вариант. С тези *** от ГЕРБ ще загубим не само Белене но и тръбопроводите. В интерес на щатите , против интереса на България.

3

трайчо

преди 14 години

Къде са американците с техните инвестици?

2

rusnak

преди 14 години

а ти как мислиш? по важното е, че западните ви партньори нещо не бръснат Белене...

1

L.

преди 14 години

СЪРБИ ще са стратегически инвеститор в Белене?!?! Два въпроса:Отде имат такива пари?И дали същите няма да са руски?