48

ор

преди 14 години

Ж.п. линията Русе - Варна, е направена, през ХХ -ти век, за две години на ръка, а сега, при огромната техника, не могат да напрявят, поне една, с десетилетия!

47

Papi

преди 14 години

В момента, а и следващите 5 години, магистралите в България ще се правят с пари от ЕК. ЕК каза много ясно, че няма интерес от магистрала Хемус. Разберете, това е приоритет не на Европа, а на България за да свърже ВТОРИЯ по големина град в страната със света. А това, че магистралта е прецакана и умират на нея сумати хора обвинявайте БСП, *** и фирмите от обръчите на Димитър Дъбов (депутат от БСП). Така, че само трябва да искаме да я направят.

46

инженер

преди 14 години

Не е вярно, че няма строителни планове за магистрала Черно Море. Аз самият участвах в разработването на 3 вариантни трасета още през 2001г. Дължината на магистралата е малко над 100км. В момента са изградени само 9км откъм Варна. двете магистрали Тракия и Черно море се съединяват западно от Бургас.

45

Алекс

преди 14 години

Обещавам магистрала от село Недоклан до село Пряпорец през 2018 г.Който е жив през 2018 г., да дойде да ми търси сметка за обещанието.

44

:)

преди 14 години

Как да вярвам като на Хемус дупките не могат да оправят кво остава за 2 магистрали. Ше стане дано съм жив да видя па и да покарам малко. До тогава на море до което има път ше се ходи !

43

Атанасов

преди 14 години

Бравус на Плевнелиев, той е пич.

42

до 25

преди 14 години

Ей ***, говорихте така и за метрото ама ако го нямаше Бойко и неговото желание щяхме да видим метро точно никога. Не стига, че сме 1 век назад от нормалните държави ами и се оплаквате постоянно като се каже, че ще се прави нещо - както знаете в Лондон имат метро от 1900г. Дано поне нещо да почне да се прави, че ако недай си Боже дойдат пак *** ще се върнем още години назад...

41

user

преди 14 години

Наслушахме се на обещания 20 години. За този период много народ изтрепаха, много народ станаха милиардери, а най-лошото е, че народа стигна до просешка тояга. По-добре беше при Бай Тошо, там имаше средна класа, а сега за средната класа един среден. Ще продължавате да обещавате, а народа да обеднява.

40

Гочо

преди 14 години

Две. Две са малко. Дай още...

39

Данко

преди 14 години

Абе, честно да ви кажа Варна си е втория защото е между 500 и 600 хиляди души според хора от общината, нищо че са регистрирани само 350 хил., половин Силистра, Добрич, Шумен и прочие бачка и живее във Варна.

38

хахо

преди 14 години

те така обещават първата година,като че ли си играят с лего.

37

KKK

преди 14 години

Първо една до Гоце делчев !

36

187

преди 14 години

аз искам да знам към плевен няма ли да има :D

35

Загледан в светлото

преди 14 години

До 2017 година аз Ви обещавам всичко което искате. Сега обаче нищо не мога да Ви обещая!

34

Анонимен

преди 14 години

vtori e plovdiv, varna e na 3to miasto po golemina

33

Сила

преди 14 години

Абе той вторият по големина град е свързан със столицата с магистрала, но е срамота Варна да не е. Наистина е необходимо.

32

москвич

преди 14 години

От времето га карах московеца съм ги слушал тия моабети,че ще ни постройте магистрали,а си постройхте модерни къщи,модерни коли си купихте и модерни жени си взехте и още много модернизация направихте за вашите роднини и приятели,а нас само обещания безброй ни оставихте......

31

Данко

преди 14 години

Абе да изтеглят някакъв държавен заем, срамота е втория по големина град в страната да не е свързан със столицата с магистрала. Това е супер важно за цяла Северна България, за икономиката и туризма. Бях преди 1,5 години в Хърватска и там доскоро са нямали магистрали, но за 3 години правят Загреб-Сплит - 330 км ултрамодерна, с много тунели, електронни дисплеи и ... 15 евро за едната посока- безумно скъпо, но си струва.

30

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

Като вярваш в правителството, защо казваш :,,ДАНО НЕ НИ ИЗЛЪЖАТ"????????? Това значи че се съмняваш. Аз не се съмнявам в тях, те са банда некадърни лъжци.

29

червената вихрушка

преди 14 години

Нали три магистрали обеща Борисов до края на този мандат?