54

Анонимен

преди 14 години

55 , ти май-най-големия работник се извъди. Какво ще кажеш за трудов стаж над 40 години, такъв който повечето пенсионери-мъже го имат. Сигурно едва ли имаш десетина годинка. Имал съм такива колеги, много пиказват, а като отидеш да го смениш, работното му място хаос и безобразие. И пак продължава да приказва. Повечето приказливци са неспособни като специалисти.

53

до УМЕН

преди 14 години

ТИ КРАДЕЦ ЛИ СИ БЕ ?????????????????? няма да крадете повече, толкова е проста работата...крайно време е да се научите да работите

52

прокурор

преди 14 години

"И видях под слънцето:място за съд,а там-беззаконие;място за правда,а там неправда". Дойде време да видим правдата!

51

Анонимен

преди 14 години

Опа ,Лечков го отнесе по новия закон. Заседанието било закрито, защото използували СРС."Долу свободата" - както казва другаря Костов - "да живее сигурността". И при комунизма имахте сигурност, ***, нямахте СВОБОДА!

50

УМЕН

преди 14 години

на практика -кажещ нещо по тел. записват те, имат ти зъб за нещо намират един тяхен човек или изнудват някой идва казва и те вкарват в затвора.НЯМА ТАКИВА *** КАТО ГЕРБ,но има и ВИДОВ ден,а и най готиното е че държавата ще фалира септември и всички малумници коита са гласували за тах-защото за тях гласуваха най-бедни и най-малумните,а те са такива защото са просто ***-точно те зимата ще *** от глад и мизерия и да ги видя тогава

49

/// до 45

преди 14 години

*** ми наши село го обичаме, моля-моля. За т'ва го искаме фиксиран на едно място, да ни'й лесно да одим да го гледаме, кога ни домъчнейе за негу. Само и ний не можим реши - дали повичи у близкия затвор го исками, или у Софийскио затвор, чи и близо до гарата.:)))

48

Анонимен

преди 14 години

Гледам, коментирал един Коко... И яко плюл по моя коментар - номер 8. И пак яко доказал, че е човек от описаните във втория абзац - хич не му пука какво има да става, важното е дали според него някой ще загази и кой му е казал кое е правилно. Коко, специално за тебе - гледай КАКВО се прави, а не КОЙ го прави. И ОЩЕ нещо - не всички, които си използват мозъка по предназначение сме комунисти, някои само умеем да мислим и мислим. Балъците не мислят, а чакат да им се каже кое е добро и кое - лошо.

47

Селянин от Сирищник

преди 14 години

Не се коси. Наш Георги шъ тъ опраи.

46

Ковачки

преди 14 години

Не ми нарушавайте конституционните свободи.

45

Анонимен

преди 14 години

Не бой се. У Сирщник имаме голема кочинка за такива като тебе. И ръна имаме.

44

Людмил Стойков

преди 14 години

Е сега си е.а мамата.

43

Анонимен

преди 14 години

Не мой с лошо. Ние от Сирищник, сичкото селяне, сме за нашето момче.Он е президент на сички.

42

////

преди 14 години

Оле, мале, другарЕ и бейове, какви времена разделни идват - че и летището затворено заради тъпия вулкан... Яхвайте джиповете и с 200 към граница на държава, от която не екстрадират. В това ми е надеждата - Бойко държавата няма да оправи, ама с вас ако напълни затворите паметник ще му вдигнем

41

Петрол

преди 14 години

Свободата винаги е в определин граници - морални и юридически. Зависи, от справедливото балансиране на личната и колективната, публичната свобода и отговорности. Има много справедливо уредени закони, както и някои несправедливи. Въпроса е, че често невинни страдата от този дисбаланс, а виновните си живуркат щастливо, възползувайки се, от това. А това, се отразява и на човешките взаимоотношения, пряко-косвенни. Има справедливо и несправедливо потъпкана свобода. От Парламента зависи това.

40

STARBUCKS-USA

преди 14 години

СЕга и те са модерни,носят памперси и се бършат задниците с тоалетна хартия,а не с Работническо дело :)

39

Анонимен

преди 14 години

Само така. Няма да се даваме. Правилно, неправилно ние сме най-компетентните.

38

Dan

преди 14 години

"Чакате опозицията да си каже песента, да гласувате, както е казал министърът на вътрешните работи и да продължим нататък, каза Бисеров. е това не Ви притесняваше до сега като от пред Ви вдигаха шарени папки за да ви подсказват как да гласувате, сега обаче ви е притеснило друго -Нека да погледнем на ветото с други очи. Не като полицаи, а като законотворци, призова Бисеров е щом казвате ще се съглася с Вас - погледнете като затворници!

37

kraSS

преди 14 години

*** не им остава нищо друго,освен да осерат гащите.

36

Анонимен

преди 14 години

Това да вкараш в затвора хора като Софиянски, Краус, Антоан Николов, Никито Василев, Милен Велчев, Миро Севлиевски,Гагаузов, Цонев, Масларова..................си е направо недемократично.

35

Петрол

преди 14 години

костов се заблуждава. Може да бъде и свобода и справедливост. Въпроса е Законите да са справедливо формулирани, без недомлъвки и да няма неизяснени спорни аспекти. Тогава противоречията ще изчезнат. тогава и държавата и свободата ще са гарантирани. Имало е такива периоди в историята на българия, в които са се покривали нещата. И сега много от законите са справедливи, но и често влизат някои в противоречия и накърняват свободата на невинни, но пък пречат да се накажат виновните. Сложен свят.