112

ddd

преди 14 години

КОНТРАБАНДИСТА - ХАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА НАРОДА !!!!!А ГНУСНИЯТ ЧИНОВНИК КОЙТО ЖИВЕЕ ОТ ДАНАЦИ И АКЦИЗИ ДА ГО ДУХА !!!!!!!!!

111

gandoni

преди 14 години

да се конфискува имуществото в полза на контрабандистите и разтрелят всички които купуват цигари без бандерол !

110

Анонимен

преди 14 години

Знаете ли защо съм фен на Расате , защото ако тои вземе власта шоуто ще е поне 5-пъти по-голямо...ха ха ха...

109

мъдурко

преди 14 години

109 - аз искам да ми даваш 5000 ако решиш да чукаш жена си !

108

Смях

преди 14 години

Заблудените овце от ден на ден се увеличават, зяпат телевизиора и се възхищават на каруцаря Б.Б !!!!! Следващата седмица очаквам водещата новина да е, заловена майка със надвзети помощи във рзмер на 35 лева :)))) То вече няма какво да ме учуди във тази държава ( дори това че няма заловен един от средно ниво наркопласъор ) но пък утре могат да хванат баничар който не слагал сирене във баничките а извара :))))) А какъв престъпник е всъщност този който продава 3000 кутий без бандерол на фона на 1 000 000 вакарани на седмица!!!! Най страното е че някой пази гърба на контрабандистите а от 10 000 дребни търговци един е изгорял сещаш ли се какъв е процента на заловените :))))

107

Анонимен

преди 14 години

Ние много добре знаем ,че за всички от феновете на Боико тои е велик и ако ще и една да е кутията пак ще има овации ,но за всеки коити расъждава трезво е ясно че някои я организира тази контрабанда , а до голяма степен тя се предизвиква и от акциза ...а щях да забравя акциза Станишев ли го вдигна а ?-- и още нещо - фен съм на Расате ,много ви здраве-е-е-е-е....

106

Стоянов

преди 14 години

До РеалистКато не те засяга тая тема какво правиш и четеш тук?

105

непушач

преди 14 години

искъм цигарите да станат 1000 лв кутията да видим дали ще пушите !!!!!!!:Д:ДД::Д:Д

104

Анонимен

преди 14 години

не ми пука кой печели и след като основния ми враг през последните години е била ДЪРЖАВАТА с геноцида който провежда над всички за мен контрабандистите са герои и народни благодетели !!!---------------Ти си ***. :)) Се едно слушам някой първобитен полумаймун.

103

до №106 от автора

преди 14 години

Здравейте, първо да Ви кажа, че не съм пушач и второ идеята е не само да се гонят дребните търговци, които е ясно, че са стигнали до продажба на такива цигари, за да препечелят нещо, а да се хванат вносителите на подобен род контрабандни пратки. В противен случай се отчита само дейност..., това е моето лично мнение... Хубав ден!

102

GXx

преди 14 години

Statia pisana ot pushach, koito ne razbira 2 neshta: 1. Tutunopusheneto vredi n negovoto zdrave i na tova na okolnite. 2. Budjeta trqbva da se napulni, a akcizite ot cigari i alkohol sa edni ot golemite prihodi v haznata! Vreme e da mislim zaedno za ocelqvaneto si, a ne vseki za sebe si !

101

Анонимен

преди 14 години

ами един човек като пуши и не може да се откаже какво да направи - като му вдигнат цената и да трябва да избира дали да гладува или да пуши, естественно, че ще търси контрабандни иначе трябва да почне да краде.--------------------- Аз пушех и се отказах. И то доста преди да вдигнат цените на цигарите. Пушачът е полуживотно и мерките трябва да са подобаващи. Почвай да крадеш и отивай директно в затвора.

100

Анонимен

преди 14 години

Със сигурност тези дето сме останали в Родината си ,ще се превърнем в престъпници за тая държавата,защото единственото с което връзваме двата края е КОНТРАБАНДАТА !!!--------------------- Така ли, бе? А може ли да вържеш двата края с бачкане на магистралите, ше ти се не види и ***! Като не можеш да работиш нищо освен да лъжеш хората с ***, ще седиш в затвора.

99

Анонимен

преди 14 години

2900 кутии малко ли са??? ***!

98

кум

преди 14 години

до гн Илиян Велков, написал статията по повод 'Пак удариха дребните' - човек у когото са намерени 2900 кутий нелегални цигари не е никак дребен престъпник.

97

tyrgovec

преди 14 години

normalno e da se lovqt i drebnite i edrite ribi.vyprosa e da stignat do edrite.ima li volq za tova.ako ne stane za6to li vdignaha cenata na banderola

96

реалист

преди 14 години

който е смотан да си дава парите за цигари.тази тема въобще не ме интересува.даже ме радва.вижда се края на булгартабак и след това и края на фабриките в турция и т.н.

95

Анонимен

преди 14 години

в каква държава живеем всичко пуши цигари менте полицията пуши също менте. булгартабак не се оплакват. по телевизията нищо не се споменава за залятия пазар на цигари без бандерол. кой ли стой зад контрабандния канал?

94

разсъждаващ

преди 14 години

Приходите от цигари рязко намаляха въпреки увеличения акциз. Чудех се защо? След отваряне на тръжните книжа и видяхме Си банк нещата се проясниха. За да намалее интереса към холдинга и да му паднат цените. Стана ясна и атаката на ченгетата срещу Р. Овчаров/Танов, Александров, Тошев, Доган Да не забравяме, че Цветелина е дъщеря на генерал от службите и ...пристанала на ББ/ Хайде на бас че Си банк с хората на Доган ще си разделят холдинга и , че думите на Сокола преди изборите не бяха случайни:(

93

Румен Кашилски

преди 14 години

Стига бе. Така трябвало ...Те влизат по цели тирове,а сега хванали един *** с четири кашона...