52

Споко шоплука

преди 14 години

Драги столичани облакът от този вулкан е нищо в сравнение в онова нещо с което ви обвиваше Кремиковци. Така, че дишайте спокойно....

51

облак

преди 14 години

стига.бе.хора.ако.облака.е.над.софия.ще.е.затворено.летището.а.самолети.си.минават.

50

the final

преди 14 години

kvo stava s oblaka bratleta :) ottuk vijdam nad sf ima nqkakyv sivkak oblak tova li e ?

49

Патриот

преди 14 години

Стига паника, да не е ядрена гъба....и без това сме свикнали на прахоляк...малко повече ще е, но и това чудо ще преживеем...

48

Анонимен

преди 14 години

Ай ся, ко се спичате, малко пепеляк да натори земята. Кога е падал толкоз тор на далаверата, браво на исландията. Ся и доматките ще тръгнат, и ябълки големи ще скъсам на лятовска.

47

Яко дим

преди 14 години

Току що идвам от терасата , навън е невероятна тъмница, явно "облака" е скрил слънцето...!?!?!? Невероятна трагедия, отивам да се запасявам с продукти от най близкия денонощен магазин. Ако не пиша до 30мин. пишете ме "Изчезнал в облака"

46

!

преди 14 години

току що един самолет ще качне на летище София, а луната е супер бледа!

45

Анонимен

преди 14 години

Ъхъ приближава датата за празните кратуни! Няма лабаво! Кухото все повече дрънчи от всякъде!

44

Анонимен

преди 14 години

излезте и вижте навън става страшно

43

123456

преди 14 години

Потвърждавам категорично: ОБЛАКЪТ Е НАД СОФИЯ! На 8-ми етаж съм, луната е доста ниско в момента, но от няколко часа няма пукнат облак около нея обаче е супер мътна.... като я гледах с бинокъл, увеличаващ 10:1 - личи си че има нещо!!!!!!!!

42

М1

преди 14 години

Маите май ще познаят, с този техен календар толкова обсъждан и спорен. Все пак приближаваме датата обявена за край на календара - 21122012 не забелязвате ли че напослесък много земетресения, тук друсне там люшне- населението се разрежда при тези земетресения, а сега що пък да не пукне едно вулканче в Европа- и то май продължава да си бълва...така че облаци ще има и след този, който гледам че вече е сниман във Видин. Поздрави от морето..и горе главата, отдавна някой е планирал бъдещето ни!

41

the final

преди 14 години

do 50-vratle az go vijdam ottuk daje - edni svikavi oblaci nali ? :(

40

the final

преди 14 години

do 49- emi bratle nishto ne mojem da napravim ako ni e pisano da mrem shte mrem :) vyprosyt e predi tova da nalubim poveche macki i da piinem mastichka :)

39

Анонимен

преди 14 години

в момента облака минава над Монтана страшно е пазете се българи такова чудо не сте виждали

38

Простеете

преди 14 години

Ама много простеете като пишете подобни глупости от рода на: "хората са ис живи там" Сетете се какво се случва с хората,които работиха в района на кулите близнаци на 11.09!!! не измряха на следващия ден,а и повечето от тях са все още живи,но със сериозни здравословни проблеми!!!

37

призив

преди 14 години

Бойко да иска обезщетение от Исландия!

36

Яко дим

преди 14 години

В Европа като пръднат ние се насираме...че и сегаИначе медийте си свършиха работата - всички бабички получиха респираторни проблеми или повод Джи Пи-то да им премери кръвното...

35

електорална единица

преди 14 години

Абе Вие не сте ли на ясно, че положението се смарангяса. Трябва ни успокоение и препоръки от Правителството.Трябва ни трезво мислене от всички нас .Не ни трябват *** коментари от платени шматароци. Не искам да разискваме след време , че това е било като при Чернобил. Умолявам Ви- коментирайте БЕЗПАРТИИНО.

34

the final

преди 14 години

do 41- ne se pobrkvai bratle- vyv povecheto evropeiski strani oblaka veche mina no horata tam sa si jivi i zdravi taka che nqma strashno zasega :) loshoto e che vulkana prodyljava da izrigva i ne znam kakvo shte stane :(

33

ПРО става излишно

преди 14 години

При наличието на този вулканичен облак всяко ПРО става напълно излишно!