80

13

преди 14 години

Има спор около кандидатурите, интелекта и възможностите на много хора от и около кабинета, но никой не задава такива въпроси. Светът няма да премине през третата криза с такива "жертви". Нещата ще станат много по-сериозни и драстични. Така че си помислете как ще организирате нещата, за да не се стига до там, а и светът да продължи да се развива в положителна посока. Колкото и неприятно-неудобно да е на някои хора.

79

Анонимен

преди 14 години

Остана ни ссамо да се усмихваме от време на време ,ако можем и да мислим за кого да гласуваме на следващите избори .Аз за това неддоразумение на политиката няма да гласувам!!

78

брее

преди 14 години

спомениии.. спомениии...*** не ме снимайте отблизо, снимайте ме отдалече като Анджелина Джоли

77

Борисова

преди 14 години

Прочетете какво каза Анна-Мария Борисова на пловдивските журналисти и преценете сами какви ще бъдат щетите за българското здравеопазване ако тази жена стане министър: - Вярно ли сте се отказали от новия пост?- Само ще се усмихвам...- Кажете, вие готова ли сте да поемете този пост?- Усмихвам се. Снимахте ли ми усмивката?- Смятате ли, че е трудна работата, която трябва да върши един министър на здравеопазването по принцип?- Само се усмихвам...- Нямате ли мнение по този въпрос?- Не съм красива, но съм симпатична и очарователна за годините си и се усмихвам. Много сте хубави.- Последните данни за остеопорозата да ни обобщите и доколко е сериозна ситуацията в България с този проблем...- Само се усмихвам...

76

Myleena

преди 14 години

"Не може всички да са като мен, ако можеше, щеше да е по-хубаво" мдааааааа, явно съществуват и по-големи комплексари !

75

ДА

преди 14 години

НАМЕРЕТЯ НЯКОИ ИКОНОМИСТ ЗА ЗДРАВЕТО С ЕДИН МЕДИК СЪВЕТНИК И ТОВА Е ТИЯ ЛЕКАРИ САМО НИ ГРАБЯТ

74

Gabara

преди 14 години

Ей, Каро, гледай да не сбъркаш и грабнеш Фидосова, че дисковата херния ти е сигурна, а и като замахнеш едва ли някой ще остане жив :)))

73

БГ

преди 14 години

Г-н Борисов,по заглавието изглежда,че и Вие се присъединявате към заболяването на г-жа Борисова!

72

Gabara

преди 14 години

Не можели всички да са като Него; щяло да е много хубаво. Ей, тоя верно се е взел много на сериозно.

71

Анонимен

преди 14 години

Аз само ще се усмихвам този беше единственият отговор на номинираната за министър на здравеопазването Анна-Мария Борисова на всички репортерски въпроси за бъдещето на здравната реформа.Бре тая бабка май си е взела хапчетата.Хората се опитват да работят а тя им се смее.И това ли ще е здравния министър?Ми те и в лудницата се усмихват така...

70

Умен

преди 14 години

Лъчо Мозъка щял да я обучава...

69

каро

преди 14 години

Бре че големи глупости . Каквато министерката таков и премиеро. До какви серсемлъци доживяхме. Шашмажжилъци нон стоп. Ужас, накъде отиваме? Р Желева Дянков,Нанев , Сега тая, Трайчо,Цецка, Фидосова.... и за капак Бойко. Хвани единия блъскай всичките. Какво става бе хора ,Толкова ли сме гламави.

68

ентелигентен

преди 14 години

тая цецка и катето мих. се едно един ги е правил.

67

Анонимен

преди 14 години

Хахахаха,Баба Яга това ми хареса.

66

не става за министър

преди 14 години

Да предпочете симпозиумчето пред държавен дълг...думи немам.

65

Топ Новина

преди 14 години

В приказния свят цари суматоха. Никой не може да открие Баба Яга и приказката е пред закриване. Злите езици говорят, че била заминала в някаква далечна и бедна страна наречена България. Тамошният цар Биби Велики я избрал за помощник по лекарствата и отварите. Дали е истина?

64

Анонимен

преди 14 години

Като гледам в поликлиниките повечето са нейни набори.Сигурно затова я назначи ББ.А и добави че не е много общителна да се сещат джипитата как по бързо да топят опашките пред кабинетите.

63

ницше

преди 14 години

Сам да приемаш себе си като съдба, да не искаш нищо друго - в подобни състояния това е просто висш разум.

62

Анонимен

преди 14 години

Нека е устата! Трябва да може да надприказва един куп многознайници като вас!

61

Анонимен

преди 14 години

"Не може всички да са като мен, ако можеше, щеше да е по-хубаво", каза той.Добре, че забраниха клонирането на хора.....