86

*

преди 14 години

Всички вероизповедания се заблуди и техните служители са обсебени от злите сили . " Бог" е само случайността която е сблъскала първите два електона във пространството .

85

До 85 и 86

преди 14 години

Той те е създал има правото да те утрепе.

84

Анонимен

преди 14 години

Аз не виждам нищо лошо в това да идват пари в България.

83

очевидец

преди 14 години

Нямате представа колко много пари пристигат ог чужбина в протестантските църкви в България! Купуват имоти, зарибяват хора и деца, ... Аз съм виждал с очите си стотици хиляди долари, пристигнали от САЩ за една деноминация! Крпайно време е данъчните да видят какво става!!!

82

Анонимен

преди 14 години

Бог върви и трепе всичко наред.

81

Анонимен

преди 14 години

господ е убиец.

80

някой

преди 14 години

затриват ни

79

Анонимен

преди 14 години

Не си прав. Не истинския вярващ, а фанатика, които си мисли че е по-праведен от другите, води тези воини. Те са управлявани от хора които използват религията за собствените си цели и не се различават по нищо от комунистите. Това са хора които използват религията с цел да използват вярващите като политическа, икономическа или друга сила за собствените си интереси. Така както нашите политици използват доверието ни и дадената им власт за собствени цели.

78

Анонимен

преди 14 години

от човек,който е депутат в НДСВ - нищо добро не чакам!

77

Емо

преди 14 години

Защо,не съм ли прав?Даже всичко това се стоварва на гърба на жертвите,и пълни гушите на търговците на оръжие-справка Босна и херцеговина,Косово,осъдиха в щатите няколко търговци.

76

Анонимен

преди 14 години

Бегай си във вкъщи *** там пропагандирай на децата си.

75

Емил

преди 14 години

Навремето,комунистите много правилно са решили този проблем-религията е забранена.А сега какво става? Разни фанатиси-мюсюлмани ,християни,католици,протестанти се избиват един друг в името на религията,и обикновенно това става след 2-3 питиета.

74

Жо

преди 14 години

НЕ ОБИЧАМ ДА ДОСАЖДАМ на другите с моето мнение. Отговарям ти и спирам да пиша по безкрайната тема. Опитвам се търся доброто в човека пред себе си, приемам го като добър човек. Тогава лошото се открива по-лесно. Всеки ден срещаме разгневени, агресивни хора. Ако искаш, опитай като мен- започвай с добро, търси решение на проблемите с добра дума, защото никога не знаеш каква е цялата истина по даден въпрос. Хайде, бъди жив и здрав!

73

От 74

преди 14 години

Не съм чел притчата. И не мисля че мога да съдя. Но се съмнявам че и вие вярвате в това което сте написали. Не може да ме убедите че обичате всички и то че го правите всеки ден. Попрочетете малко от другите новини и съм сигурен че ще намерите някои новини в които не обичате чак до толкова престъпника.

72

Жо до № 74

преди 14 години

АЗ ТАКА УСЕЩАМ думите на Исус- Всеки човек има добри и лоши черти в характера си, но кой какъв е, кой е богоугоден- може да отсъди само Господ. Не можеш да съдиш другия- " ... виждаш сламката в окото на брата си, а не виждаш гредата в твоето око". Аз нямам нищо против твоето мнение / даже ти цъкнах плюсче/. Разума винаги задава въпроси, но когато четеш Божието слово, трябва да го усетиш със сърцето си. "Ближния" е всеки добър човек- а ти не можеш да съдиш, всеки мисли себе си за добър.

71

някой

преди 14 години

защото думата ближен е използвана от исус в притчата за добрия самарянин, където, ако си чел, самарянинът помага на един съвсем непознат човек....

70

Анонимен

преди 14 години

Аз като "другомислещ" ще ти кажа че не си прав. Защо мислиш че "Думата 'ближния' не означава близък / в смисъл- роднина/, а човек, всеки друг човек на земята" ? Какво значи да обичаш всички? Това е невъзможно.

69

guru

преди 14 години

108 sa ve4e no vapreki tova bg naroda ne tarsi iskreno spasenie.parjolka,biri4ka,margarin,sex,4alga,trevi4ka,cigarka negativen ym i 4eren pogled kam bade6teto.sre6ty 4ove6kata glupost i nai velikia spasitel bi se otkazal.no moje bi nasre6ta si imame bate boiko i negovata 4eta.

68

Маргарита

преди 14 години

Българите дължат много на Православието! Не може един народ да бъде единен, когато в духовно отношение не е единен!Чудя му се на ума на Божидар Димитров, какво толкова хубаво има в това духовно разединение? Не стига, че политически сме разединени, ами и духовно!Не ми се иска да повторя тук думите на дядо Славейков:"Не сме народ, а м.......", но е време да се помисли и за духовността на нацията, а не само за пари!

67

Анонимен

преди 14 години

Нещо ми се струва че бъркаш любов със се.с . Но ри жените и .едалите е нормално.