365

Аоним

преди 14 години

Егати и процента за пренос, и като се има предвид колко ни е качествено елекрозахранването, спира през ден, на два пъти вече подменям захранването на компютър и телевизор, чудничко

364

Анонимен

преди 14 години

То, далаверата е ясна отдавна! Добре, че се намери кой да я види най-накрая!

363

L'art pour art

преди 14 години

Сметката ми за тока, изразена в проценти.61,0% -дневна и нощна еленергия1.6% - зелена енергия31,2%- пренос6,2% -достъпи като прибавите върху това 20% ДДСще разберете защо ток за 50лв става 100лв.

362

adem

преди 14 години

В BG трябва да си много *** за да постигнеш нещо.... има ли по ярък пр..имер от това ???

361

Анонимен

преди 14 години

Кой за какво си мисли това и вижда !Далаверата е начин на препитание на мнозина българи иначе е невъзможно с заплата да имат такъв стандарт на живот.

360

Анонимен

преди 14 години

Куче което лае не хапе !Импиичмант на президента много се изписа какво стана нищо .Това е партията на дърдорковците и последните баламурняци .

359

Стоянова

преди 14 години

чак сега ли?Ние още колко далавери сме съзряли,да дойде да му кажем.

358

Анонимен

преди 14 години

Очаквайте цяла българия да се снабдява с ток от едно дружество не три както е сега и то ще се казва сибанкенержи !ББ каза няма да продължа далаверата от която някой продължава да взема комисиони.

357

Анонимен

преди 14 години

По добре неграмотен и *** отколкото умен и верващ в глупостите на пожарникаря !

356

150 за лева за народ

преди 14 години

Значи държавата ще си направи така, че да е на печалба. Ще вдигне с 4 лева и готово. Естествено и ЕРП ще вдигнат с 4 лева, защото и те няма да работят за по малко. Както казват държавата никога не губи, но НАРОДА колко ще плаща........интересува ме аз колко ще плащам като краен потребител, а не държавата.

355

До 368

преди 14 години

Неграмотен си, бате!

354

Анонимен

преди 14 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРЕДАВАНЕТО ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ ВЪПРОСИТЕ СА ЛЕСНИ ВСЕ ПАК УЧАСТНИЦИТЕ СА ДЕЦА НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДА ОТГОВАРЯТ НА ВЪПРОСИ КАТО КОИ СЪЗДАДЕ ГРОПИРОВКИТЕ ,ФОНДАЦИЙТЕ И БАНКИТЕ!

353

ор

преди 14 години

..."Борисов съзря далавера"... Всички такси са далавера: и такса паркинг,и такса смет.. Не трябва да се "съзира", вижда избирателно!

352

Анонимен

преди 14 години

Много се изприказва и след края на комунизма и сега само приказки и нищо не се случва трябвало време !Имаме един живот не пет да чакаме да стане чудо и да удари гръм виновните .

351

Анонимен

преди 14 години

януари 2009 г народа отиде да потърси сметка пред парламента и бе бит от тези които сега казват ние ги хващаме !

350

Анонимен

преди 14 години

ДОБРО УТРО БОРИСОВ ТОВА ГО ЗНАЯТ И ДЕЦАТА НАРПАВИ НЕЩО ДЕ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН

349

иван

преди 14 години

Добре де тогава той защо пита докторите къде са били след като и тои не е можел да направи нещо там където е бил докато са стамвали далаверите!

348

Анонимен

преди 14 години

Защо трябва, чехи, австрийци и какви ли не да изнасят парите от България. Енергетиката е силата на тази страна и нищо не трябваше да се приватизира. Така обедняваме с всеки изминал ден. Тези пари не остават в нашата страна, чудни управници разпродадоха страната за лични облаги и не помислиха, че децата им утре няма да имат родина, а само с пари си много беден и гол, нямаш корен и най-малкия вятър ще те повали. Алчността е пагубна, колкото и смешно да звучи за много хора.

347

Анонимен

преди 14 години

Всички сме учили история в училище знаем как след втората световна война стават известни много факти които потресават човечеството с жестокоста с която са били извършени имало е и процеси срещу виновните !Това което казва ББ е все едно това което се е случило през войната да продължава да сме възмутени ,но нищо повече.

346

Антон

преди 14 години

за коментар 352. Това да си главен секретар на МВР не значи, че си наясно със всичко, което става в другите министерства и в държавата по принцип. МВР работи по сигнали, не може постоянно и винаги да се следи всичко. Макар че ЦРУ май успяват :) Както и да е, това което исках да кажа е че като е бил главен секретар не значи, че е бил вътре в нещата. Някои неща човек ги научава и разбира чак когато има пряк достъп/контакт с тях.