140

abc

преди 14 години

Желева сама си забърка такъв КОМПОТ с некомпетентността си, че ще ни се смеят кой знае докога!

139

хахо

преди 14 години

Права е Марги.Даже си помислете КАК ТАКА ЦЯЛ ЕДИН ЧАС ОТ ТОВА СРАВНИТЕЛНО РЕЙТИНГОВО ШОУ БЕШЕ ДАДЕНО ЗА ДА ЧУЕМ ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЕДНА НАХАЛНА КОМПЛЕКСАРКА?пИТАМ СЕ КОЛКО СТРУВА?тЯ НЕ ИСКАЛА НА ВСЯКА ЦЕНА-ДА,БЕ,НАПРОТИВ,БУТА СЕ И ТО СИ ПЛАЩА,/ЯВНО ИМА ПАРИ/,ЗА ДА НИ ОБЯСНЯВА НЕЩА,КОИТО ОТДАВНА СА НИ ЯСНИ.сТИГАМ ДО ИЗВОДА,ЧЕ ББ НЯМА ДРУГИ КАДРИ,ТА ТАЗИ МУ Е НАЙ-ЦЕННАТА.рЕСТАРТИРАНЕТО НА НЕЙНАТА КАРИЕРА ТОЛКОВА СКОРОПОСТИЖНО ГО ПОКАЗВА.

138

Свет

преди 14 години

До 140: Не съм адвокат на никого! Кой каквото надроби, това ще сърба, но ругатните и обидите не правят чест на никого.

137

Торквемада

преди 14 години

Само преди няколкостотин години щеше да бъде Жана Д, Арк !

136

Ед

преди 14 години

Предлагам да я направят заместник министър ! Това правителство има нуждо от повече такива хора като Желева, Борисов и Дянков.

135

Ника

преди 14 години

Да прави някакви заключеня?ли някой чете коментарите и

134

Анонимен

преди 14 години

Желева се прави на интелигентна като използва "комплот", вместо популярното "заговор".

133

Ника

преди 14 години

Може би това е тест, и ББ изпробва общественото мнение, прави голяма грешка. Такива фарсове и излагации , като нейното препитване, са незабравими. А тя че прехвърли топката към него, може би е подготовка за негов ход .Ако отново я вкара в политиката, не знам тогава вече какво да мисля за ББ

132

До Свет

преди 14 години

Така е, Свет, само че, ние не отиваме да ставаме еврокомисари като се виждаме, че не ставаме, а тази партида безпогрешни се мислят за чорбаджии на Вселената и искат да играят снукър с планетите, а ние да хълцаме от възхищение по непогрешимостта и величието им.Иначе тази Кристалина безбожно много я възнесоха, а бяхме свидетели как нито един конкретен отговор не даде на тв репортер.

131

Анонимен

преди 14 години

да, от развалени сливи е компота...скрий се по-добре и не се показвай пред хората повече...

130

Свет

преди 14 години

Да обвинявате някого за некомпетентност, за неетичност или гафове - да! Но да обиждате човек за външния вид, както и за възрастта понякога, е отвратително! Колко от вас са кривокраки, с наднормено тегло, с развалени зъби и т.н.?! Я се погледнете и замислете! Овладейте злото и бъдете по-толерантни! И станете отново ХОРА!

129

Мир

преди 14 години

Да , да добре. Цялата власт е в ГЕРБ, комплот и били направили. Целия ЕС да ти задава въпроси и така да се издъниш, какво по-обективно от това? Айде нема нужда...

128

margi

преди 14 години

Вие не разбирате ли за какво става дума? Румяна Желева не може по собствена инициатива да се показва в "Шоуто на Иван и Андрей". Значи инициативата е на Бойко Борисов. Което навежда на мисълта, че Б.Б. просто тества общественото мнение по отношение на Румяна Желева. Както впрочем прави с всичко. Днес някой каже едно, утре ГЕРБ се отричат от казаното.А в в случая просто пробват могат ли пак да я назначат на някой пост.

127

безконтролна наглост

преди 14 години

Тази особа,която няма никакъв срам,свян,чувство за отговорност,за самоконтрол поне да прочете коментариите в сайтовете за нея и да спре да дразни хората с яловите си напъни за политическа кариераа

126

Нина

преди 14 години

Много ме разочарова г-жа Желева снощи, дори не догледах интервюто. Никаква самокритичност към представянето си пред ЕП (па макар и да се оправдае с обстоятелствата като псих. въздействие), въщност не чух да каже добра дума за Кристалина Георгиева, не си призна по човешки, че и е било тежко предните месеци... Единствено се опитваше да се хвали и косвено да упреква Б.Б..

125

Анонимен

преди 14 години

ООООФФФФ ТЯ ПРОСТОТИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ РУМЧЕ ...НАПИРА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА СЕ ПОКАЖЕ ...КОЛКОТО И ДА СЕ МЪЧИШ ДА Я СКРИЕШ -ВЪПРЕКИ ЧЕ ТАКОВА ТВОЯ ДЕЙСТВИЕ НЯМА ...ЗАТОВА СКРИЙ СЕ ЩОТАО МАЙ БОЙКО ПАК ША ТРЕБЕ ДА ТИ КРИЕ НЯКЪДЕ ,БЕ ТИ И И ЗА ЧАЛГАРКА НЕ СТАВАШ ,ИМАШ ЛИ ДЕЦА,ОГЛЕДАЛО - ОГЛЕДАЙ СЕ В НЕГО И СЕ ЗАСРАМИ ОТ ДЕЦАТА СИ

124

123

преди 14 години

Какво е това грозилище...махнете снимката. ПУУУУ не стига просто и себично, ми и грозно.

123

Анонимен

преди 14 години

най-после един смислен коментар

122

преди 14 години

Тази толкова ли е ограничена, че несхвана къде е проблема ? Тази да се беше представила блестящо, тези факти които показа Първанова щяха да са бял кахъри нямаше да се вземат под внимание. Р.Ж.- Кой ми *** в гащите ?

121

Foros

преди 14 години

Опитите на поредния политиочески труп да възкръсне. Но в България всичко е възможно.