385

Ленка

преди 14 години

Типични престъпници, никакви войници не могат бъдат. Иначе страхливии...ако нямат превъзходство 1:10 никога не воюват! В кръвта им е бъдат лешояди, два месеца преди капитулация Германии унищожили Дрезден, инак научих, че в Грузия имали "инструктори", които бягали и стреляли на посоки щом чуеле бучене наши танкове. В интернет има кадри убити американци в Ю.О.- заслужили опрделено своя съдба!

384

Ленка

преди 14 години

Варварство и тероризм! Докато последна капка петрол не свърши Ирак нищо добро не може очаква. Това последствия от хегемония на Национална Американска Терористична Организация /НАТО/! Всъщност защо имат огромно количество ядрени бойни глави в Европа, включително Турция? Кога разкарат *** ядрено оръжие от Европа? Никой не се нуждае от него! Убийци, престъпници, и-насилвачи, това те!

383

Анонимен

преди 14 години

ВСИЧКО Е ВЛАСТ И ПАРИ

382

Анонимен

преди 14 години

Каква война е това бе Кънчо? Американците отидоха там да крадат! Егати войната! И американците обезглавяват, само че разликата е, че едните го правят в собствената си страна, а американците в чужди държави! Иракчаните са си в собствената страна, а тези убийци какво правят на хиляди километри от щатите? Крадат! И понеже срещат съпротива, убиват наред (както сам може да видиш)!

381

vasko

преди 14 години

Vidiahte li zabavliavat se boklucite vse edno ne streliat po hora vijte na 2:32 edin ia kazva All right,hahahha,I hit,em.Nice good shoot Thank you,pozdraviavat se posle za kasapnicata,bravo stra6ni geroi ste mizernici skapani

380

Анонимен

преди 14 години

Това е варварство! Невероятно нечовешко! Даже май се кефеха... Noment

379

sof

преди 14 години

Който намира това за нормално да се прегледа.

378

wrwer

преди 14 години

Говорите така сякаш американците са знаели,че трепят журналисти от Ройтерс...дето част от тази компания е американска дугата част английска...Възприели са ги като врагове и са действали с/у тях като с такива.

377

преди 14 години

Когато гледах записа за първи път и аз помислих, че жертвите са с оръжие. Когато вече знаех, че са с камери и гледах втори път, видях, че не са с оръжие. Това е война и в една война неизбежно се случват такива неща. Армията има определена последователност от действия, които изпълнява. По скоро упрекът е към този, който започна тази ненужна никому война - Джордж Буш младши!

376

до 407

преди 14 години

Дотогава, докато децата, роднините и приятелите ви продължават да бягат в отвратителната Америка и Европа ,щото били много кофти. Блъскайте сега минуси!

375

....

преди 14 години

abe hora nerazbrahte li,sledvali sa zapoved tva ne ti e bulgaria da ti kajat mirno a ti da si durji6 r1ceto v djoba

374

bizona

преди 14 години

ako naistina oniq e nosel kamera a sa go ubili ... dori i se smeqt i gi trepat tolkova im e promit mozyka

373

Анонимен

преди 14 години

Сафари.Американско сафари в Ирак,Афганистан,Сърбия и къде ли още не. До кога?

372

опечален

преди 14 години

всъщност там видях баба си...

371

i

преди 14 години

До тези, които ми хвалят войниците че били действали много професионално - кога ще проумеете, че думата ''професионално'' не е суперлатив. Тя е неутрална и изразява ефективно изпълнение на непосредствена цел. Да си професионалист не означава непременно че спазваш моралните норми - Джак изкормвача не е ли бил и той професионалист? А не са ли били "професионалисти" и всички големи престъпници и убийци в историята??

370

STFU

преди 14 години

Военните са действали по протокол.Това са косвени жертви стига сте съчувствали все едно са убили баба ви...

369

жорж

преди 14 години

Чекиджиа!Ходи да подпийваш и да дрънкаш глупости в кварталния гараж, нещастнико!

368

Анонимен

преди 14 години

винаги при всички войни е било така, само че преди не е имало камери и записи. Не че ги защитавам американците, но когато един народ владее съдбата на друг на първия му е през оная работа за поробените. Турците нас са ни клали като пилци и са правели всичко което се сетят с нас, но тогава не е имало камери а сега сме първи дружки с Турция и филмите им дори са хитове. Така ще и с американците и иракчаните след време, дори ще ги смятат за освободители и ще ги обичат като позабравят малко мъртвите.

367

Чичолина

преди 14 години

Ти си американец от ЦРУ, нали?Ще ти видим скоро сметката!

366

pfff

преди 14 години

Ако дявола дойде на земята и вземе да си тренира своя армия - точно като тия в хеликоптера ще изглеждат.