65

Светльо

преди 14 години

За "Безработен"Прав си - изпростяването е повсеместно, как ли ни излъга Б.Б.А другото е: кой каза, че Цонев е крал? Това е много съмнително на фона на което ни заблуждават. Искат да повярваме, че договор с ЕЛЕКТРОНПРОГРЕС за Странджа 2 е кражба - от кого е кражба? От Кого е кражба финансиране на договор за армията. А СИБанк (частна) на Цветелинка не е кражба - така ли? Как да решим тази дилема, имаш ли предложение

64

хвалещите

преди 14 години

Урааа БРААВООО а-така само така точно така да-да да а много добре браво

63

плюнкохвъргач в деис

преди 14 години

Е-и У-УУ-Оу---Пуу -Пу ---ууъъъ Пу Пу -Ъ--УУУ

62

Смех

преди 14 години

Абе ако сте в един влак и машиниста го засили яко по нанадолнището и скочи от него и първия който се опита да спаси влака не успее без да го потроши просто защото е било твърде късно вие кой ще обвините, този който се е опитал да ви спаси или тоя който ви е докарал дотук и се е изнесъл? Аре стига глупости че преди сте имали работа а сега сте безработни, ако вярвате в тая легенда значи безработицата е най-малкото което заслужавате с тая липса на мислене

61

ЗА УСТРЕМ

преди 14 години

А СТАРИ ПЛЮНКОХВЪРГАЧИ И ВЛАСТОМРАЗЦИ ПРИЕМАТЕ ЛИ ?

60

уффф

преди 14 години

Аман от яуялеци кът вас мойто момче.То в БГ всеки се бори за честно управление *** кът грабне власта и не спира да краде.

59

Анонимен

преди 14 години

Пепо кво е това рогосец кои го е направил и от къде знаеш

58

безработен

преди 14 години

И кво ми пука за тоя *** Цонев или за Цветанов дето само се хвали?Аз съм безработен от 20 дена,а жена ми работи за 350 лева.За другия месец и пари за нет няма да имам.Спирам да си плащам заема.ББ да ми го плаща ку ще Симеон Дянков,все ми е тая.И за кво ходих да гласувам?За да ме излъжат за пореден път.Като се замисля реално Цонев е крал,но докато беше министър имах работа.А тия сега уж са честни *** закъсах с парите.И къв ми е кяра от тях се питам?

57

Някой

преди 14 години

Нещо немога да ти разбера логиката, не съм пристрастен към никоя партия.Според теб нетрябва да се арестуват крадци, точили фондовете и давали подкупи за да прикрият следите? И за какви войводи говориш, тук има налице умишлено тежко престъпление?

56

Смех

преди 14 години

До 57: Не, знаеш ли кое е най-българската работа - да се мрънка, реве и плюва без да се посочва алтернатива. И това е защото за 99% от населението ни най-важното решение което са взимали е е днес в левия или десния крачол да си го пуснат.Айде като си такъв умник предложи по добро решение от Бойко, може пък аз да съм много ограничен и да не го виждам. Ако може няйкой тук да го посочи да го направи.

55

Анонимен

преди 14 години

Съдиите дето са си направили самоотвод са за уволнение. Щом не им се работи като съдии да си търсят друга работа.

54

тома неверни до 52

преди 14 години

приятел,уважавам чувсството ти за справедливост,*** кви кофи бре мои,те тия от темида осигуриха и внуците си,че изгорял някои много лаком(ще цитирам Вапцаров)паднал,друг ще го смени и толкоз............

53

пепо секса

преди 14 години

колкото повече гледам цецко,толкова повече разбирам,що са го направили рог..осец

52

Смех

преди 14 години

До 50 и 51: Да сигурен съм че хора от ГЕРБ са крали, сигурен съм и че ще крадат. Сигурно и Бойко не е светга вода ненапита. Но е първият който иска да промени нещата. Ако чакаме да дойде да ни оправи някой светец ще чакаме още едно хилядолетие - такива в политиката няма. Така че мислете рационално, досега никой не е имал воля за промяна, кое е по важно - да сме добре или да сме зле но да сме против всеки който е на власт?

51

Смех

преди 14 години

Забележете, от 45 съдии, 42ма не искат да гледат мярката защото са колеги със задържания. Е нали беха безпристрастни? Значи не искат да вкарат в затвора техен колега който е хванат на местопрестъплението, как да очакваме че ще вкарват който и да било в затвора щом не намират това за нередно и не искат да го накажат? Сега трябва всички тия 42на съдии да ги разкарат от съдебната система и да ровят по кофите а на техно място да назначат млади и некорумпирани кадри.

50

Светльо

преди 14 години

Много си прав анонимен 50Не знаеш колко си прав и колко продажна *** има в таз България

49

гражданин

преди 14 години

Е това е . Страсбург. Браво . Ами остава да ни отсъдят и да им платим за това че са крали и бог знае какво още .Затова сме на този хал.Напълно подкрепям правителството на Бойко защото всички досега само са си гледали кефа да краднт ,да си уреждат свои близки , корупция и т.н.Е дано на някои им се дръпне ***.то като си помисли какво го чака .

48

Светльо

преди 14 години

до анонимен 41:Това вероятно е бил шофьор на служебен автомобил от СИБанкне гледай там - не е желателно

47

Светльо

преди 14 години

Цитат от един форумец: Да разбираме, че всички експертизи досега са в полза на поръчващия експертизата защото той я плаща. И върху такива експертизи(платени) ни определян данъци или ни съдят. Нещо май не мога да направя разлика между *** и експерт.

46

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Масларка го е отнесла на 100 %.Сега и правят VIP килия в Сливен. :)