145

Анонимен

преди 14 години

Предлагал 60000евро ама с ДДС или без ДДС. Сега сигурно ще каже че е искал да ги даде назаем. Комисионите вървят по 10%. На 120млн смятайте за какво става въпрос. Жалкото е че е поредния бушон и ГОЛЕМИТЕ пак щте се отърват.Щото такива далавери не стават без благословия от горе. Хубав празник на всички честни хора.

144

БЪЛГАРИОО

преди 14 години

Тоя с чобанския фейс станал министър!?И веднага започнал...ДА МИНИСТЕРСТВА!Скоро няма да се оправим и туй-то,това е положението!:(

143

Свиреп

преди 14 години

*** се разреваха - `за отвличане на вниманието било`, не знам си какво.Нека пък точно така да ни отвличат вниманието !!! Нищо против нямам !!!Тази ***, която 20 години краде, нагло ти се хили в лицето и се има за недосегаема, трябва да получи възмездие !!! Ако ще и за отвличане на вниманието да е !!! Докато има един жив комунист на свобода, нещата няма да се оправят. Тези са като *** - един да оставиш и са плъзнали !

142

sherlok holms

преди 14 години

zaslujava da gnie v zatvora dokato disha da ebam az negovata mai4ica mrasna! *** skapan

141

ули

преди 14 години

Мръсен крадец,хукнал да се спасява. В пандиза,при ***-мутанти с парафина в оная работа,да го разхлабят хубаво

140

Анонимен

преди 14 години

Той прецака хиляди военни за 60 хиляди се пазарял то сигурно има най малко 100-200милиона спестени парички

139

Иванчо Йотата

преди 14 години

А ще ес намери ли някой да бръкне из банковите сметки, както германците? Защото май е крайно време да се смени валутата по радикален начин и да се проведе национализация на всички раздадено при Костов и Со. Може да звучи болшевишки, но България няма друг изход - приватизаторите се оказаха най-върлите крадци и мошеници, подкупни и продажни типове!

138

Анонимен

преди 14 години

А вие сещате ли се, че тои не може да прави нищо без да му е наредено от началника му-- да в момента има късо съединение ,но в момента се търси начин от цял щаб се мисли -- това съм го виждал в ,,теория на конспирацията ,,

137

емигранта

преди 14 години

Скъпи Съотечественици , някой има ли представа за каква кражба и източване на държавата е ставало дума.. За това сега вие ще плащате по-високи ДДсета и всякакви екстра данъци - за да платите сметката на тоя !!! Някой сеща ли се какви имоти продаде Военно министерство и на какви смешни пари , но за това пък разбират от оптика , за да платят тази невиждана цена за кабел /от къде и до къде -от Бусманци до Вашингтон през Владивосток? /. На ешафода ! Заръди такива умират нашите бащи и майки в мизерия

136

Радо

преди 14 години

Бойко си има недостатъците,като всеки друг,но хайде да си признаем че единствено той се осмели да разръчка тая смрад дето е обзела цяла България.Много неща не ми харесват кото въведе,но пълно щастие няма,досега все сме давали за нищо насреща,сега ако ни дере в някпи отношения,и продължи да действа твърдо,според мен поне-заслужава си.Разбрахме вече че нищо не идва даром.Сега даже да се провали,той вдигна летвата,затова го намразиха,тръшна ги и им усложни бъдещето на тези следващите

135

bez

преди 14 години

Ei Pashata mnogo naseriozno vze raboatta kato upravnik na Sofia bi BB nali mu poduhva ta sega vsichki malki chasti ot mehanizma skurtcat, You can do it Bnakya boy, you are with him.

134

DUBLIN

преди 14 години

A sadiite bili STISKALI ZABI i tarpeli obidite ot Tsvetanov-SEGA RAZBRAXA LI VSI4KITE SADII 4E SA DOLNI,KRADLIVI BOKLUTSI na koito 6te im okapqt zabite.

133

DUBLIN

преди 14 години

I pak pi6tete sre6tu Boiko-samo mi otgovorete,koga Simeon ili Stani6ev bixa organizirali takiva aresti,za Dogan da ne pitam.....?Razbirate li 4e tova e patiq ot izlizane ot tova mirizlivo blato v koeto ste.

132

vera

преди 14 години

Вие говорите заделата в Г. Оряховица, ами елате в Силистра и Тутракан да видите какво е. Това със съдилищата е в цялата страна, но ще им дойде времето и на тях.

131

kir4o

преди 14 години

Браво на този доблестен следовател. Дано има все повече такива доблестни мъже в държавата, а тая крадлива *** всички в затворите. Те както са я подкаралиняма да стигнат затворите но пък има много свободни хотели по морето и като ги оправят и им сложат решетки ще влязат в употреба. Напред господа Цветанов и Борисов - това е пътя.

130

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя БГ пееринг ли е пускал в космоса че 120милиона за оптика ?

129

Васко

преди 14 години

Колко ли е гепил за да предлага 60 к ??? Извинете ме ако вече е имало такъв въпрос моля :) .

128

Анонимен

преди 14 години

Алоооо, Прокуратурата? Що не се обидите, бре? Довчера бяхте сърдити на Цветанов?! Затова ли ги пускате? Хайде, кога ще се изкаже говорителката на Прокуратурата?!

127

Анонимен

преди 14 години

човекът е прибрал милиони кво го бъркат 60000 евро

126

Георги

преди 14 години

Абе трябваше и по един стоп патрон в колената, че доста напечена беше ситуацията :))))))