67

Анонимен

преди 14 години

Гуци-гуци-и-и! Работа стана муци-муци-и! Ще муцкаш в панделата май, а?

66

Анонимен

преди 14 години

За Варна е общественна тайна че всико там е далавера в всичко.дано не излезе всичко пиар,а който е виновен да си понесе последствията.

65

пловдивчанин

преди 14 години

А дано да мине една такава акция и в Пловдив. Там нещата са от гнили по-гнили. Сбирщината от кмет през общински съвет до администрация изкрадоха каквото може. Градът тъне в мизерия, подариха панаира-най-големия стадион в Бг седи и се руши - просто пълна скръб..

64

Спиро

преди 14 години

Кокошкари, за 2 милиона станаха за резил. Като гледам дугарчетата им как крадат, тез ще трябва да си осъдят една седмица да метат улиците.................

63

съобщение

преди 14 години

СЪОБЩЕНИЕ:Поради това ,че г-н ГУЦАНОВ бил арестуван,до освобождаването му няма да работи светофара на горчивата чешма.Ако почне да работи,значи са го пуснали пак на свобода.

62

Fullrange

преди 14 години

Кмета да поведе хорото към панделата!!! От него трябваше да започнат или ще направят нова акция "Кметовете".

61

more

преди 14 години

Борчески великденски привет на варненските общинари,кмет,мощеници,наркопласъори,групировки и играчи на дребно и едро!Благодарим за вашата неуморна дейност,за палмите ,за дупките,за автобусите,за това ,че все още ни оставяте да ходим на плаж на буните,че не ни трепете посред бял ден,а дискретно.Благодарности и на безстрашната полиция,която денонощем патрулира пеша в кварталите и ни пази.Изобщо благодарим.Хайде вадете палмите.

60

Браво на МВР !

преди 14 години

Браво на полицията ! Това е единственото министерство в правителството на Бойко, което работи безпогрешно !Браво на момчетата в униформи ! Те винаги са били на своя пост, но сега резултатите от работата им се виждат ясно ! ...Сега е ред на съда ....

59

Калин

преди 14 години

Нямало писмена следа, това заяви т.нар кмет на Варна!Цяла община заедно с районните администрации, НАЙ ВЕЧЕ РАЙОН ПРИМОРСКИ вони на партизанщина, какви писменни следи да оставят!

58

варненец

преди 14 години

2млн. евро... То това са джобните на Киро Дупката за една седмица бе... Парите му за уиски дето харчи са повече...И Гуцанов и Киро Дупката - в панделата... Да ги ***, както *** нас толкова години...Може да му украсят килията с лампички.... Позволявам...

57

Нина

преди 14 години

Е гати управниците. Тоя кмет явно за нищо не става, щом не знае за такива сделки. Какво прави там тогава? По цял ден сигурно "дои крави". Как може кмет да не знае за сделките на неговите подчинени? Нали уж трябват подписи от него.

56

коко

преди 14 години

Да мятат и кмета - той трябва да влезе в затвора първи

55

Анонимен

преди 14 години

Ъ ТИР духнаха супата миналата година! В Хамерика загубиха 150 милиона долара покрай банковите фалити. Май и те ще се нареждат сутрин за банички по опашките

54

oopa

преди 14 години

Айде ***-аджии и вашето време дойде!!!

53

дядо видьо

преди 14 години

Във варненската община вместо Велик ден дойде Видов ден! А Кирчо е за гъби пак, по-скоро още не е изтрезнял от поредния нощен запой.

52

ХХХ

преди 14 години

И на мен ми е много интересно дали ще се стигне до присъди след показните арести и повдигане на обвинения през последните дни. Не знам защо, но ми се струва, че всичко е прах в очите за замазване на кризата.....особено пък по отношение на здравния министър - да не си остане само с оставката. Дано не съм прав и най-после видим добре свършена работа от прокуратурата. Защото ако при нея нещата са подготвени както трябва в съда няма да има проблем с присъдите.

51

Men

преди 14 години

Споко и на *** ще им дойде времето, както на мултигруп, орион и всички престъпни организаций в страната.

50

евроскептик

преди 14 години

до 40 Разследващия прокурор по-делото каза, че сделката на здравния министър е нанесла ущърб на държавата за 2,45 млн лева, но си прав, може и да не "издържат" в съда доказателствата, че сделката е сключена след епидемията и 20 дни след предложение с по-ниска цена.

49

Атака-Варна

преди 14 години

Изненадан съм от днешната акция Медузите, заяви пред Дарик общинският съветник от Атака Красимир Маринов. На въпрос вярва ли, че Борислав Гуцанов е участвал в корупционни схеми, Маринов отговори по-скоро не. Всички сделки, които са извършени, защото разбирам, че става дума за сделки за транспорта, се подписват от кмета. Тогава бихме обвинили и Кирил Йорданов, което за мен е нереално.

48

другия

преди 14 години

А бат Кирчо пак нищо не знае ,не е видял,не е чул....сега от вас го научавам.Общината във Варна ще гръмне от народ бре.Последно бачкаха над 1100 души.3-а зам кметове,безчет комисии,подкомисии и т.н.