95

Men

преди 14 години

Споко и на *** ще им дойде времето, както на мултигруп, орион и всички престъпни организаций в страната.

94

смях

преди 14 години

Изненадан съм от днешната акция Медузите,заяви общинският съветник от Атака Красимир Маринов. На въпрос вярва ли, че Борислав Гуцанов е участвал в корупционни схеми, Маринов отговори по-скоро не. Всички сделки, които са извършени, защото разбирам, че става дума за сделки за транспорта, се подписват от кмета. Тогава бихме обвинили и Кирил Йорданов, което за мен е нереално.

93

Анонимен

преди 14 години

Това добре, но какво щв правите с ***? Или с тази акция, държавата е вече поделение на ***? Хайде стига сте ни правили на луди...

92

Смях

преди 14 години

До 88.Първанов е много по сериозен политик от Тиквата. Заради пуми.ри като теб ще ни управляват *** мутри.

91

Анонимен

преди 14 години

Гуцанов и Йорданов са най-големите медузи във Варна. Напълниха си джобовете за сметка на варненци. Крайно време е някой да ги постави на място.

90

Lindi

преди 14 години

Председателят на варненския общински съвет не попада за първи път в ареста. В началото на 1999 година той е задържан в качеството си на директор на корабната компания Бляк сий шипинг. Заедно с него зад решетките попада шефът на варненския клон на Елитбанк Пламен Георгиев, заради кредит на стойност 9 млн. долара.После Гуцанов е пуснат от ареста срещу парична гаранция три месеца по-късно, а делото срещу него е прекратено. Ами сега?

89

Анонимен

преди 14 години

Давай Цецо!!!Ама защо си траеш за ***-аджиите???

88

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХА Бухали с вас бухали... другия път като ходите да гласувате помислете дали изобщо имате някакъв избор. Изборите са като все едно да ти подам една кошница с яйца и да ти кажа избери си някое да се сборим ( това в тона на предстоящия празник) и ти си избираш яйце, нали така. Еми хайде запитайте се вече кой прави избора... тоя който избира бурака или тоя дето дава кошницата.

87

Анонимен

преди 14 години

цялата корумпирана община е за затвора,няма как да крадат,а кмета да не знае

86

Анонимен

преди 14 години

А Кирил Йорданов защо не е сряд тях, да питам аз? Той е човекът който най-много е източвал от къде ли не и който съсипа града ни.

85

Анонимен

преди 14 години

SerGay shteli da darpat na razpiti, pishte po vestnicite dnes. Abe na teia kradci i ubiici ne im ostanaha hora za izbori, hahaha....ama neka, za poslednite 65 godini kolko hora izmriaha i izbiagaha zaradi teia komunisti

84

Анонимен

преди 14 години

между другото май и на гоцето му идва времето...Людмил Стойков нещо хич не е щастлив от оправдателната присъда, май си знае какво го очаква..а и германците го искат да си го съдят там, което за него си е 15 години. нали се сещате че веднага ще изпее и Смелия ловец Параванов...тея ДПС как ни го натресоха тоя *** Гоце, а и се взима на сериозно..Резил!!

83

Анонимен

преди 14 години

и отново от партиен шеф е топ крадеца! май е време да обявим БСП извън закона, за търговия с ДДС, техния човек Алексей пък са какво ли не се е занимавал - убийства, кражби, проституция, отвличания...Напикания им движеше търговията с наркотици, р. овч пък сега и за Марица изток ще го дърпат.За Гоцето Параванов работят Людмил Стойков, Гергата свинаря и вълчо...Откъдето и да ги погледнеш, нямя такива рецидивисти!

82

Анонимен

преди 14 години

a meduzite parat kato vlezne 4ovek v moreto neka po4istat malko dobre e :)

81

Анонимен

преди 14 години

Гоцанооооовввв, стига си живуркал, сега е време да те *** и да ти разширят халката гаден комунист мръсен долен крадец безкруполен !!

80

Анонимен

преди 14 години

Дамо да ги съдят докрай, иначе няма да има смисъл от цялата работа.

79

Viliste

преди 14 години

От кога чакам да го арестуват тоя, дано само да не го пуснат след 2 дни както стана с останалите по тия акции. Който му е виждал вилата във Варна му е ясно за какви пари става въпрос, крал е до несвяст направо. Сега чакам да арестуват и кмета Йорданов, че и той е за бой с камъни направо, ама пуста държава, няма закони...

78

Анонимен

преди 14 години

Сега да кажат защо картите за пътуване за една линия са толкова скъпи само във Варна - 21 лв. е за ученици на месец, а в София е 14 лв., но за цялата градска мрежа.

77

Анонимен

преди 14 години

Цецо да не забравиш и Киро !!

76

баа Пена

преди 14 години

Що не минат и през наше село?Да видят как кмет -голтак ,за 2 години смени 2 джипа.Що ги не питат откъде?Как се пушат пури и се ходи от заведение в заведение с 1000 лв. кметска заплата.Па ми се чини,че това важи за повечето градове и села.