265

Анонимен

преди 14 години

Как да оправят хората бе, оправи го ти онзи *** дето отряза лапите на живо, невинно същество или онзи дето обеси кучето на моста.

264

siisis

преди 14 години

първо хората да оправят и после животните , за да не станем животни всички , че по-лесно

263

Lindi

преди 14 години

Съжалявам, но чак сигурна не мога да бъда.А иначе с последната част от поста ти съм съгласна.

262

Робин

преди 14 години

Ако е вярно, че някой си Ахмед е осакатил кучето, то бъдете сигурни, че същия той в Турция никога не би посегнал на куче, но понеже е роден тук, затова е такъв дивак!!! Тук и хората са ГМО. Чувството за безнаказаност и злоупотребата с фалшиви етнически и малцинствени права трябва да бъдат изкоренени в България- спор няма!!!

261

Lindi

преди 14 години

Робинчо ми то този дето осакати Мима се казва Ахмед, бре. Като почнете да пишете така на аба сте много смешни.

260

До Робин

преди 14 години

Аз също бях известно време там,не само към животните,те се отнасят с обич и уважение към всички националности и раси.Просто те не са минали през комунизъм.

259

baykolu

преди 14 години

Ехааа, голям кеф!!!! Най после!!!Всички които колят прасе за Коледа ще влязат в пандиза! Нека, мамка им!!! :)))))))))

258

Робин

преди 14 години

В Турция бездомните кучета се разхождат по улиците необезпокоявани, не изглеждат стресирани, преследвани и тормозени, дори по размери са огромни като немски овчарки. Там няма напрежение и омраза от страна на хората към тях и обратното. Защо е там е така, а при нас уж големите европейци ескалира такава агресия и садизъм? Причината е ясна - защото ние сме варвари с тежки личностни комплекси или по-скоро българските мъже, които проявяват насиле към жени, деца, животни и слаби същества.

257

Анонимен

преди 14 години

В закона трябва да влязат и санкции към хората призоваващи към насилие над животните, примерно в форумите. За тях задължително трябва да има и принудително лечение в лудница.

256

СИМО

преди 14 години

Най-накрая! Тези промени трябваше мноооого отдавна да се приемат ! Не може в една 'европейска държава такива зверства да остават ненаказани!

255

асдфг

преди 14 години

Ей как може да напишеш такова нещо , ами ще има нахапани и болни много ясно ! Те животните трябва да се защитават по някакъв начин , да не би случайно те да са виновни за това , че са навънка - НЕ ! Виновни са ето такива като тебе , *** , които си гонят животните от вкъщи , защото "вече не ви харесват" или каквато и да е причина ! Такива като вас заслужават затвор и бой и *** !

254

коко

преди 14 години

Горките кученца...Вой до небесата...А какво да кажем за нахапаните и разкъсани хора???Или за това,че България е на първо място по болни от кучешка тения?Кое е по-важно-кучетата или хората?Или печалбите от платената дейност на "Природозащитниците"?Ами кучелюбите да си приберат *** в къщи и там да им се радват.Както е тръгнало в скоро време ще сложат на всеки *** и по един полицай да го пази.

253

коко

преди 14 години

Крайно време е да се промени идиотския закон,според който *** след обработка се пускат обратно в района си.Там те разнасят зарази,хапят хората и не ги оставят да спят.Трябва да има санкции и за хората,които хранят *** или пускат без надзор домашните си кучета.

252

Д.Каменов

преди 14 години

Дано тези политици "гледат по надалч" от миналите и да се съобразят с мнението на младите и преспективни хора,които имат мислене и ценности достойни за 21 век!Силно се надявам промените да се прокарат успешно!Това е начинът, без борба не става! А на онези които само злобеят и се опитват да опорочът протестите искам да кажа: нямате място в бъдещето,просто защото не можете да мислите в него!!!!!!!

251

Анонимен

преди 14 години

странно как си избрал най-неподходящата дума да напишеш с уголемен шрифт

250

клошар

преди 14 години

За всички бездомни кучета или в приют или ТРЕПАНЕ.

249

Анонимен

преди 14 години

Ето последна информация за осакатеното кученце.Мими е добре и вече е русенка. Благодарности на Восток за положените грижи, защото животинчето е в много добро общо състояние, като се има предвид травмата. За евтаназия е абсурд да се говори вече, защото Мими далеч не е неподвижен труп, напротив - сама се извърта и премества на малки разстояния. Та...зи нощ Ласка и Мими ще са заедно, а утре д-р Маркова ще заведе кучето за обстоен медицински преглед при специалист.

248

Анонимен

преди 14 години

Отвратително е това, че криете омразата си и жестокостта към всичко живо (не само към кучетата) зад думата ДЕЦА. Това е абсолютна спекула и демагогия - вие, което едва ли сте помогнали на едно дете, които осакатявате психически децата си,и които се интересувате само и единствено от себе си и егоизма си... Пълна отврат

247

До 277

преди 14 години

Драги господине или госпожо, В САЩ наистина има зоополиция, но определено няма глутници от скитащи кучета, които ровят в кофите за ***; нито пък има скитащи кучета, които подгонват хората по улиците; нито има бездомни кучета, които пък да хапят малки беззащитни деца и хора; Ако искаме да вървим по стъпките на САЩ първо трябва да се намери начин да се изчистят улиците от тези животни(говоря за приюти за осиновяване на тези животни и преминаване на живота им там).

246

diana

преди 14 години

Jivotnite ne sa po vajni ot horata, no sa jivi sa6testva i 4ovek koito ima um i rasadak ne moje da se otnasia po tozi jestok na4in, grani4esht s pokana za psihiatriata. Az iskam zoopolizai i normalni hora s 4oveshko otnoshenie kam jivotnite...