182

Селянин

преди 14 години

Сега да излезе да обяснява пак Бойко на нас простия народец, колко плащаме за застртаховки за кола и колко плащаме здравни осигуровки. Или онези бисери колко взимали за да ни ремонтират колата и колко взимал доктора. И после пак мислят и заплатите на важните за страната ни хирурзи как да орежат, ами те тези хора ни трябва тук в Бг и да си взимат големите заплати, а не да бягат по частни и чужди болници и бедния човек да стане опитно зайче на неграмотни лекари.

181

Анонимен

преди 14 години

Не Нанев, а Гарфилд.

180

Афи

преди 14 години

Ама какво става бееее......, нали уж това правителство беше перфектно уж ББ ги държеше изкъсо а сега само да го уволни, а наказание....., няма ли да има наказание, затвор или нещо такова..... само с уволнение ли ще се размине, че ва най голямата криза измислиха този смъртоносен свински грип и хората умираха /ама не от грип/ а от страх да не се разболеят и заемаха пари да си купят ваксина, която дефакто не им трябва......и пълнехме зжоба на някого си там..

179

Анонимен

преди 14 години

Браво Нанев, браво както се казва няма и два Петъка служба а вече сме с 6,5мил в далаверата

178

Анонимен

преди 14 години

Е при Костов не можеше да се краде вече и на онзе комунярски *** не им отърваше ,но след ващия път ще видите кон боб яде ли ,престъпници такива ..

177

Nobody

преди 14 години

179, Клинтън ни бил дошъл на крака, а Буш на ръце ли ни дойде, бе???Ей, тва Костовистите сте страшно зомбирани, да знаеш....

176

agent7

преди 14 години

Ще подскачат,ама не от кеф,гаранция.Даже да са имали някакви съмнения за Бойко,че е безкомпромисен,сега вече нямат.Няма лабаво,няма за никой,само така!Наредете се на опашка,не се бутайте,другари!!!

175

Анонимен

преди 14 години

И аз съм за Костов,стига с тези комсомолци,пожарникари и философи...по негово време се гордеех че съм българин,завиждаха ни македонци ,сърби,румънци и гърците даже..сега станахме отрепките на европа,не искам и такъв президент ,при Петър Стоянов Клинтън ни дойде на крака ,пък сегашния от 5 години освен в Русия никъде не го приемат,той даже и там като ходи се среща с Путин ,не с Медведев,явно Медведев има по съвременни разбирания какъв да е един президент

174

Antonim

преди 14 години

Цената на англичаните е била офертна и при нормален търг би могла да бъде коригирана още поне с 10%, така че щетата за България е значително по-голяма. Много е удобно да се "лови риба в мътни води". Крайно време е в това Министерство да си го отнесе някой от върховете. Хората умират заради липса на животоспасяващи лекарства и забавени конкурси, а в същото време се харчат пари за глупости и облагодетелстване.

173

Анонимен

преди 14 години

Айде следващите...

172

wood

преди 14 години

Сега Серго, Гоце и компания ще подскачат от кеф...ама пак на нашият гърб ще скачат...

171

MURDOC

преди 14 години

ДПС+БСП+ГЕРБ= Неформална тройна коалиция.Знам че може да ви звучи невъзможно но май излиза че така. Бойко хваща малките бушончета на своите "врагове" и флиртува ли флиртува хем с нас, хем с тях от ТВ екран, но накрая какво излиза, гаранция- франция . ВСИЧКО Е ПАРЛАМА .Никой не го еня и не спира създаването новото подразделение на ДПС- партия ОТОМАН .

170

jiko

преди 14 години

basi korumpiranite tipove, basi korumpiranata darjava

169

cloc

преди 14 години

Егати цирка...лов на вълци а то вълкът бил в кошарата в агнешка кожа. както се казваше и ти ли Бруте....

168

Анонимен

преди 14 години

Много първосигнално реагирате. Като беше истерията със свинския грип, всички ревахте, че заради базхаберието на минъстъра сме обречени, защото няма Тамифлу. Помня тогава, че министъра се опитваше да обясни, че болестта не е толкова страшна, че няма от какво да се тревожим, ама хората, не, купувай Тамифлу. Сега като се видя, че цялата истерия е смешна - прокурор. Е не е честно така.

167

Анонимен

преди 14 години

Не си сбъркал избора, напротив. Сега най-добре се вижда, че правната ни система работи за разлика от преди.

166

Yonex

преди 14 години

Ето още нещо, което не ми се беше случвало - както си седя да науча, че е повдигнато обвинение за злоупотреби срещу действащ министър. Доволен съм! И от Борис Велчев и от Слънцеподобния.

165

Анонимен

преди 14 години

Вижда се, че не си е вършил и ако требва ще си понесе отговрнистите. За разликата от предишните правителства сега няма значение свой ли си щом не си вършиш работата или злоупотребяваш.

164

Анонимен

преди 14 години

Стига бе,пак ли объркахме с избора..Ааа на следващите избори само за Костов ще гласувам ,че като ги слушам тия,само на него му е ясно какво да се прави в тази ситуация..сигурно ще ревнат сега разните му там ***,турци и ***,но искам най накрая да живея сред хора ,които знаят какво правят...

163

OT GENCHO

преди 14 години

TI SI MNOGO, AMA MNOGO PROST ! STANISHEV NJAMA NISHTO OBSHTO S KRAJBITE NA NENOV !