46

Анонимен

преди 14 години

1000 потребителя претоварили системата!! Хората работят с много повече потребители и много по-голямо натоварване, но системите им не се претоварват, защо ли е така? Да не би ГЕРБ да са присвоили повечко и не е останало с какво да се плаща за системата?

45

Анонимен

преди 14 години

MiKov

44

Анонимен

преди 14 години

хахахаха.... много ми дреме

43

Анонимен

преди 14 години

е ти пък сега, искаш със заявка по е-мейл и доставка на адрес ли да ти я издадат? Затова не ни е нормална държавата, защото всеки смята, че е с предимство и не е длъжен да носи документи! Ти сега ли разбра,че трябва медицинско за книжка - да си го беше извадил предварително. Аман от ***.

42

Димитър Цаков

преди 14 години

Еййй, критикари, не ви ли писна? На всяко нещо кусур може да се намери.На нас и световно правителство да ни съставят, ще му разкажем играта за нула време.Много учен народ се навъди хей, много учен!

41

Анонимен

преди 14 години

ДА ЛИ ЗАБРАВИХТЕ !!!Г-Н МИХОВ ОТ БСП/БИВШ МВР ШЕФ/БЕШЕ ПЪРВИЯ КЛИЕНТ НА НОВИТЕ БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ !

40

Балин

преди 14 години

Сетих се, сигурно пак тройната коалиция е виновна! Те са виновни за всичко и за глобалното затопляне и за ел Ниньо и аз лошото време. Цецо Цецо и ти се излагаш!

39

Шашнат

преди 14 години

В БГ винаги се чака на опашки. Дали за маслини, банани и портокали в миналото, цветен теливизор, нов Москвич... Както и сега за нови за документи...

38

Анонимен

преди 14 години

ЦвЦв е въвеждал данните... той ги въвежда те бягат ...

37

boy

преди 14 години

И аз днес подадох документи. На няколко пъти имаше срив в системата но общо взето опашката вървеше. Човек минава за около 10-15 минути. Медицински не признават от личния лекар за шофьорски книжки така че трябва да се минава през всички лекари от които зависи.

36

gledam tv

преди 14 години

Жена ми днес е минала за около 20 мин. в 5-то РПУ София. Аз утре отивам в КАТ в 7,30 часа и Ви предупредих да няма опашка, нали помните?!

35

Vik

преди 14 години

Г-н Цветанов, А сега кой е виновен? Съдии? Прокурори? Станишев? Доган? Медии? Иван и Андрей?

34

ядосан

преди 14 години

преди малко се прибрах от този цирк.Освен,че искат платежни за внесени такси,без да е опоменато никъде разкарват хората да си вадят медицинско +копие от него за шофьорска книжка,което значи напразно висене на опашките и нерви при лекарите /личен,очен и УНГ/ и пак такси за тях.Отделно ако сменяш адресна регистрация,не оригинала от общината,а копие от двата екземпляра.Пълна подигравка с народа.А имам и инвалид с чужда помощ в къщи,какще стане подмяната на ЛК въобще не ми се мисли.

33

парашутист

преди 14 години

За съжаление тази тъжна българска картинка може да се види във всеки един град на страната! А така е, защото продължава назначаването на некадърни, неграмотни, но нагли парашутисти, по тънката партийно-шуро-бадженашка линия. Те нямат стимул да работят, взимат си твърдото, а в учреждението все ще се намери един *** без връзки, който да тича по цял ден и да свърши работата на всичките парашутисти взети заедно. ТЪЖНА РОДНА КАРТИНКА!!!

32

Анонимен

преди 14 години

стига сте мрънкали ве.

31

IT

преди 14 години

Ей, аман от софтуерни компании дето творят качествен код. Детските градини, сега личните документи, чакаме следващите издънили се.Сименс ли са авторите на това ?

30

мими

преди 14 години

хаха..ще припадна - 1000 потребители и сдала багажа????А юни месец, като изтичат най-многото лични карти какво ще правят?

29

РМ

преди 14 години

"ВИНОВНА Е ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!!!!! МОГА С ДНИ ДА РАЗКАЗВАМ КАКВО СА НАПРАВИЛИ И КАК СА ОКРАЛИ СИСТЕМАТА ЗА НОВИТЕ ДОКУМЕНТИ - ЗАТОВА БЛОКИРА ПРИ СТАРТА!" ББ КРАЙ НА ЦИТАТА

28

НМ

преди 14 години

МИЛИЦИОНЕРСКА РАБОТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 14 години

Претоварена, защото пстадото ще се избие за новите пластмаси...