130

отвратена

преди 14 години

В библията и корана пише че не трябва да се убива и прочие и прочие, приличат си двете свещенни книги. Джихат е нещо друго, не е от корана, това е сатанинско, а библичта и корана учат на добрина и милосърдие. Хайде да не намесваме мюсулманите за трагедията в Русия. Стига омраза, друг е въпроса за 'Отоман" - нека си я правят в Турция, тук е БЪЛГАРИЯ.

129

Анонимен

преди 14 години

Аз разбирам войната, когато две армии се срещнат и се сражават. А тероризъм е когато въоръжени избиват невъоръжени жени и деца и тези убийци нищо не може да ги оправдае!

128

някой

преди 14 години

До: номер 235Наистина, както написа georgi (номер 234), стига сте ръсили теории за конспирациите. И конкретно - недей да сравняваш Хирошима и Нагазаки с терористичните актове.Какво знаеш за Хирошима и Нагазаки?Съгласен съм, че това е трагедия в която загиват безброй невинни жертви.Но също така съм гледал документален филм - за същите тези мирни японски граждани. Японски жени и деца се обучават с противотанкови мини на гърба да пропълзят под танка и да дръпнат взривателя! И те са хиляди!

127

c

преди 14 години

При подобна ситуация президентът на янките каза "Уи ар ъндър атак", а бомбардировачите вече летяха за Афганистан. Трайте да видим другите световни милиционери ква ще я свършат.

126

Анонимен

преди 14 години

Терористите са си просто терористи, без религия, без морал, без народност, без лице.... гадове. Какво ще кажете за най големия терористичен акт погубил над 250 000 невинни жени, деца и старци в Хирошима и Нагазаки? Всичко е за пари а ние сме ОВЦЕ. Лека им пръст на хорицата и проклети да са убийците...

125

georgi

преди 14 години

В руските сайтове вече публикуват имената на жертвите и ранените, има страшно много хора под 35 години... :( Това безумие трябва спре и да бъде наказано.А що се относя до безумните коментари тук.. хора спрете се. Не ръсете глупости.Става въпрос за човешка трагедия - стига сте се упражнявали в Теория на конспираците..

124

Анонимен

преди 14 години

Сърбия и Черна гора си бяха съвсем равноправни републики, факт е, че Белград уважи резултатите от референдума без всякакви ексцесии. Ами и аз не съм видял чеченец да реже главата на руснак. Видял съм запис, на който един човек реже главата на друг. Не мога да си заложа главата, кой е чеченец и кой руснак, както и дали е реален запис или инсценировка. Показаното обаче наистина беше отвратително и жалко, че не наказаха тези, които пуснаха записа.

123

228-и

преди 14 години

Вярно е че руснаците понеже не се церемоняха с чеченците убиха и доста свои съграждани,но ще ми кажеш че чеченците не са убили руснаци ли тогава???Или че това не е терористичен акт от страна на чеченците,а са отишли да гледат театър?

122

анонимко

преди 14 години

Няма да се отвличам понеже жертвите от днешния атентат не заслужават това. Сърбия и Черна гора, както и СФР Югославия, както и Кралство Югославия, както и Кралството на сърби, хървати и словенци, до последно беше доминирано от Белград. Що се отнася до Чечня, съжалявам за чеченските цивилни жертви, но не съм видял руснак да реже главата на чеченец с нож, а обратното. никога няма да забравя това, което БНТ показа в онези новини. не ще го забрави и никой нормален човек.

121

петров

преди 14 години

Тероризма е най-уродливия начин да защитаваш някаква "идея". И най-красивата и правдива кауза печели по този начин само ненавист и презрение. Точно преди такива красиви християнски празници да се убиват невинни хора е свинщина за която няма оправдние. Проклет да е всеки, който дори си помисли да прави подобни атентати, независимо къде!

120

Анонимен

преди 14 години

(избиха сумати хора в един руски театър група чеченци) ------------- Я си прочети урока пак, май си в грешка.

119

Анонимен

преди 14 години

Prav si no ne v ubiystata v teatara. Mnogoto v teatara bqha umreli ot gaz pusnat ot rusnacite.

118

Анонимен

преди 14 години

Естествено, че няма да се отвличаш, понеже не ти изнася.В самата Чечня руснаците вършат доста безобразия с доста повече цивилни жертви, така че е съмнително дали и те са големи мъже.

117

Анонимен

преди 14 години

Чудя се тука на акъла на доста хора,как веднага разузнаха кой стои зад тези атентати.Може и да са руснаците ,може и да са чеченски терористи.Както е имало атентати организирани от руснаците (поста на 215 читател),така е имало и от чеченска страна(избиха сумати хора в един руски театър група чеченци)

116

анонимко

преди 14 години

няма да се отвличам от темата в разисквния на фактическия статут на Черна гора. федерация бяха, но беше ясно кой иска да командва парада. искаш свобода? добре, но излез смело, ако ти стиска. а не се крий по метрата и не взривявай деца. в противен случай ти просто не си дорасъл да бъдеш свободен.

115

BUAHAHA

преди 14 години

Не се излагай с детските cи фантазии за ЦРУ и глупости. ФСБ е практикувал унищожението на собствения си народ откакто КГБ съществува и ЩЕ практикува докато съществуват мръсни мегаломанo - императори като Путkин. Американците му били виновни за ФСБ- камикадзета...

114

Йово

преди 14 години

Да и като сложим противоракетния щит който ще брани САЩ и Великобританя на нашата територия и нашето метро може да последва съдбата на Руското, Испанското и Англиското . А по отношение на новите реформи в здравеопазването, за масовото пушене сред децата някой да ни е питал дали сме съгласни с тая реформа, а децата пушат, значи са слабо възпитани от родителите. Всеки родител е длъжен да си възпита детето, Ако те не си възпита децта ние ли да ги възпитаваме.

113

Анонимен

преди 14 години

Референдума не беше за независимост от Белград, а за отделяне на Черна гора от федеративната държава Сърбия и Черна гора, където двете републики участваха на равни начала. Скрий се и не пиши повече простотии.

112

Do 200

преди 14 години

Priately ne pishi gluposti ! Tazi rabota e mnogo slozno neshto,ne e amerikanski film v koito vsichko e yasno i prestapnicite/teroristi/si priznavat za izvarshenite deyaniya.V realnostta tova e utopiya.Ima koi da analizira i reshava koe e sxodno i ko ne.Celta e da se postigne maksimalen efekt i za tova se pravat vzrivove na oziveni mesta.

111

петров

преди 14 години

Що за идеологически идиотизъм - ЦРУ! Голям експерт, няма що! По тази логика 11 септември 2001 година Световния търговски център го бутна КГБ - ФСБ на Русия! Службите на Русия още разследват а *** 216 вече ЗНАЕ! До кога ще пускат всеки *** да пише глупости тук!