105

back to the roots

преди 14 години

Когато си на гости, се държиш кротко и възпитано. Това мисля, че съществува и в *** култура, нали? На нас ни дойдоха едни неканени гости преди 60-ина години и ни объркаха държавата. Вас също никой не ви е канил, особено пък за критика! Точно племе, което никога в историята си не е имало държава, да дава акъл за държавно устройство....Много нагло, много ***, тоест. Индия сега е в подем - айде на каручката и на хубавото!

104

Анонимен

преди 14 години

147 REGISTRIRANI NA EDIN NEZAKONEN ADRES.PITAM TOGAVA KOI GI E REGISTRIRAL I NA KAKVO OSNOVANIE? ZA *** VSICHKO MOGE,SRAMOTA.

103

някой

преди 14 години

да ги събарят!да ги изселват незнам къде в сибир ако трябва.знаете ли как изглежда входа на софия от международния път от драгоман, та това ли е столицата на българия?да се кефят всички чужденци!***

102

Анонимен

преди 14 години

Трябва да закупят Apache helicopter , имат много яко въоражение и ще стават перфектно за събарянето на такива гета.Ненапоследно място за подобни мисии ще има доброволци които няма да искат никакво заплащане,държавата ще бъде на далавера.Хем ефтино , хем изгодно.

101

Анонимен

преди 14 години

Do 97 маце, сега ще ти кажа - помислено е! Отиват в лагерите на смърта :) Или където си пойскат само да не е в БГ

100

Анонимен

преди 14 години

Решението се казва Адолв Висарионович Пиночет.

99

Анонимен

преди 14 години

това некъв космически център ли е ....

98

Радослав

преди 14 години

Ако не си наясно,не давай акъли,преди време в Пловдив им направиха еднотипни фамилни къщи-мезинет.след 3 месеца там беше безлюдно,къщите разбити за желязо,а дограмата изгорена.това ли е решението според теб????

97

ром

преди 14 години

видяхме ви българите кво правите бутнахте дъжавата сега и колибите е кога нещо ше направите -крадяли сме ако крадяхме нямаше да сме в тея колиби вие кьорави ли сте да видите кои краде

96

Той

преди 14 години

говорех за коментар номер 88

95

Той

преди 14 години

тц ... ти си се объркал :) провери и тогава пиши :)

94

ионела

преди 14 години

Добре,сриваме бараките-всички,а после какво става с тия хора,къде отиват те?Не е помислено вероятно,защото ще бъдат изградени наново,на друго място....и така ще ги сринем наново...Защо никога не се взема истинско решение благоприятно за всички,а все трябва да буксуваме на едно място??????

93

Анонимен

преди 14 години

Искам да стана диктатор само за един мандат. После доброволно ще се предам на трибунала в Хага.

92

Veselin

преди 14 години

в момента с нищо не сме по добри от *** ,интересно колко ли ниско можем да паднем ,особено като гледам по стадионите какво става .За моя радост около мен има много добри и интелигентни хора.

91

Наблюдател №1

преди 14 години

Как така бързат да бутат?!? Та новите мезонети, в които да бъдат настанени, още не са завършени! Гласоподаватели са те! От най-активните и под строй...

90

Анонимен

преди 14 години

По-добре панелка от схлупена колиба.

89

lol

преди 14 години

Нормално е да правиш любов и деца що, за изкривено мислене?!И, Българите го правят.

88

розов делфин

преди 14 години

Във, форума има един Веско и един Veselin, това са двама различни, обосновавайте въпросите към кой се отнася, става объркване!Честит празник на всички именници!

87

Veselin

преди 14 години

ми това го правят доста Българи макар и да не са *** ,като изключим бараките и чиниите имат панелки и кабелна :)

86

Анонимен

преди 14 години

Да отиват някъде ,където има пустеещи земи , да ги обработват и така да преживяват !Иначе е много лесно-правиш незаконно "жилище" , правиш деца в несвяст и за кеф,даваш ги в социални домове,чакаш на социални помощи,не работиш щото си *** и неграмотен,ревеш ,че няма пари,отиваш и краднеш от някой друг,купуваш си пиячка,мезе и сателитна чиния ,вечер правиш още един ***,щото друго не можеш и на сутринта пак от начало!