38

Анонимен

преди 14 години

Най после една много ясно написана статия Браво на автора

37

Honorik

преди 14 години

Totalen kontrol sa tezi biometri4ni pasport4eta!

36

Цветан Караилиев

преди 14 години

Ако действително бъде избегнат предишният кошмар при подмяната на документите,ще взема да се надявам,че се променя нещо към добро в тази държава!

35

Dida

преди 14 години

брей много неуки хора има. Ясно и точно си е написано, че документи на които срока на валидност не изтича тази година си важат до изтичане на срока, не ми стана ясно защо се коментира, че нямало да може да се пътува с документи от стария вид. Питам аз в кой Закон Правилник или Наредба го прочетохте това след като изрично се казва, че подмяна на валидни документи не е задължителна

34

jiko

преди 14 години

edvam traia

33

Анонимен

преди 14 години

никъде не езаписано кога ще станат готови новите документи.

32

чичо

преди 14 години

Всички възрастни хора, които имат зелени паспорти, ще продължат да ги ползват.Е добре де тези ще продължат да ги ползват , а другите пак да си правят документи.За тези безплатно другите да плащат.Какъв е смисълът?Или само се чудим как да събираме пари.

31

Иван

преди 14 години

Здравейте,Знае ли някой за колко време изпълняват обикновената поръчка за издаване на паспорт. Никъде не е упоменато.Благодаря.

30

Анонимен

преди 14 години

Мда! Мога да чета. Знам и за: Изтича на... Но също така, знам как стоят нещата в Бг и нищо няма да ме учуди... ПС - и книжки чета госпожо ;)

29

Aaaaaaaa!

преди 14 години

Извинявайте, можете ли да четете?Ако да - погледнете си паспорта, личната карата или квото там ползвате, и прочетете какво пише на "Валиден до:......". 6-те месеца касаят само документи, изтичащи през 2010. Всичко друго се сменя според срока на валидност.

28

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО В ЦЯЛАТА РАБОТА Е ТОВА, ЧЕ УДЪЛЖАВАТ СРОКА НА ИЗТИЧАЩИТЕ ТАЗИ ГОДИНА ДОКУМЕНТИ СЪС ШЕСТ МЕСЕЦА.ЗАЩОТО СИ НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКЪВ АД ЩЕ НАСТАНЕ В НАЧАЛОТО.

27

Анонимен

преди 14 години

до 26 става въпрос само за личната карта

26

Анонимен

преди 14 години

И аз така предполагах, но като знам как в тази държава всички се прави зорноволно, няма да се учудя, ако ме карат да правя нов хахах

25

Звездица

преди 14 години

Дано да не работят като Архивохранилището на НОИ гр. Търговище ще има да чакаме с месеци за издаването на необходимите ни документи. както в момента чакам НОИ Търговище от три месеца за издаването на УП за стажа ми. Докато се размърдат държавните служители да си свършат работата, чакайки ще умираме без да си ги получим.

24

УГЗ

преди 14 години

бе тва май е за тези, на които им изтича срока тая година. на мойта лична карта й изтича в средата на април срока. предполагам, че ще й удължат срока с 6 месеца. твоят паспорт ще си важи, докато не му изтече срока, според мен

23

Анонимен

преди 14 години

Валидността на настоящите документи се удължава с 6 месеца, но САМО за България. - Това означава ли, че след като им платих преди 2 месеца за нов паспорт, който ще изтече след години, че няма да ме пуснат да пътувам извън страната, защото той е нов, ама от "старите" ;) Ако е така - много скандали ще има.....

22

УГЗ

преди 14 години

А бе, я се стегнете! Какви чипове, каква 1984-та, кви пет лева? Единствената разлика е, че ще ви вземат пръстови отпечатъци за задграничния паспорт, което не мога да разбера какво толкова ви бърка в здравето? Все едно да сложиш още един подпис, за да се познава, че паспорта е твой.. *** оскотелите параноици!

21

-

преди 14 години

21 всичко ни е ясно ама моята лк изтича 2011 година, тоест ако сега трябва да я сменям ще платя една и съща такса два пъти! Картата си има валидност и нямат право да искат да я сменяме преди изтичането й. А ако искат да я сменяме по тяхна инициатива, би трябвало да го направят БЕЗПЛАТНО!

20

емигрант

преди 14 години

Който може да грабва паспорта и да бега колкот се може по-далеч от България.

19

Оруел

преди 14 години

как всичко започва да си идва на място-"1984"