22

niki

преди 14 години

Da vkarat "stopanite"v kletkite,te tova shte e golemata atrakzia na tozi hotel ! Aaa,da, i dano dobre da gi hranjat,che v zooparka shte umrat ot glad.

21

Анонимен

преди 14 години

Ами хората да кажат че е частен зоопакр.Дамбовците - братята с частния зоопаркТия бизнесмени що не ги закачат нали те си ги гледат ж двора на някакво имение

20

лео

преди 14 години

Горките животинки!!! Мястото им е сред природата, а не зад решетките! Зад решетките, трябва да са 240-маймуни /съжалявам, че обиждам маймунките/ и собственизите на такива красиви екземпляри!

19

Анонимен

преди 14 години

pone saq hranili a sega v zologi4eskata 6e umre ot glad

18

reg

преди 14 години

много е красива,величествена е

17

niki

преди 14 години

Egati ATRAKZIATA,egati HORATA! Napravo mi se plache,za tezi jivtni. Bez nikakva vina sa v zatvorite (zooparkove,cirkove ili prosto "domashni lubimzi") UJASNO E....(((

16

MURDOC

преди 14 години

Браво Боко само така срещу престъпниците и сивата икономика тия тримата Лъвицата, *** и Таралежа са най-големите укриватели на ДДС в България. Ахааа ама как само Боко ви сгащи,а ? Ще ми работят тия тримата в сивата икономика ли? Тия са само за затвора....ъъъъъ исках да кажа за зоопарка ама нищо то в България си е едно и също.

15

arbanasi

преди 14 години

От "Четири лапи" да наминат и към Арбанаси - в един мръсен двор на едно заведение , мисля "Извора" , линее сърна, вързана за каруца .

14

баба Хакерка

преди 14 години

Причината от една страна е в характерните особености на собствениците на животните, които в повечето случаи са влиятелни и заможни личности, а от друга в невъзможността на държавата да осигури настаняването на животните в зоопаркове или спасителни центровеНо държавата е в състояние да осигури настаняването на въпросните собственици в затвора. Дано има кой да го направи. Иначе само ще четем и ще се възмущаваме до следващата подобна новина.

13

аз

преди 14 години

Безумно мразя зоопаркове, циркове и сякакви подобни гнусни затвори за животни, отделяни от естествената им среда, за да забавляват банда *** човеци, които смятат това за образователно и забавно.....

12

Анонимен

преди 14 години

За този лъв институциите знаят от преди година. Правени са проверки и предписания. Г-н Литов още преди година е можел да си узакони животните.

11

Ivan Ivanov

преди 14 години

Kade se rodiha tezi ,,***" v Balgaria????

10

Анонимен

преди 14 години

Ква робия бе? Не се ли казва робство? Ама то при животните няма такова понятие.

9

Анонимен

преди 14 години

Законите да заможните личности не важат, така ли , само за кокошкарите. А в какво се изразява робията на животните, в това че ги гледат ли, тогава цирковите животни какви са , там май има робия.

8

Маугли

преди 14 години

Това хората сме *** нещастните ***,рушащи всичко!Огромен купон ще направя ,ако към Земята лети метеорит колкото България!

7

ериа

преди 14 години

И що скъсаха опашката на маймунката? Не можаха ли по-хуманно да я уловят?

6

zoolub

преди 14 години

kakv velishestven kotarak.....

5

Анонимен

преди 14 години

Незнанам как точно е законодателството,но да се корегира ,които иска да гледа, да е длъжен да създаде среда която ще е комфортна на животните.Не да ми отглеждат в гаражи лъвове само защото им носи печалба.

4

Ходила съм в този

преди 14 години

хотел , казва се Литова къща ! И добре се грижеха за маймунката и за Афродита. Даже ги имам снимани на телефона. Но истината е,че се използваха за атракция на хотела . ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ НИЕ БЯХМЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ 2008 ГОДИНА , А ТЕ СЕГА ГИ "СПАСЯВАТ" !!! Явно г-н Литов не е кихнал на когото трябва .

3

Анонимен

преди 14 години

да сменят закона,всеки да си отглежда каквото си иска