94

Andrey

преди 14 години

Това е хора. От 20 дни имам нова кола, която сега хлопа така все едно е карана 30 годин и по пътища извън БГ.Сега полицайте ще изкарат шофьора виновен с тяхното глупаво, не съобразена скорост с пътните условия. С кои пътни условия господа ченгета? Къде го този път че и ние да караме там? На луната няма толкова кратери и дупки. Между дупките има и асфалт. Събирам левове и се махам със семейството някъде, където хората шофират върху асфалт.

93

Анонимен

преди 14 години

a sega koi ste e vinoven

92

Анонимен

преди 14 години

Дупката толкова голяма че да те прати в космоса, но ти не я виждаш..... а уж си минал очен преглед...

91

Анонимен

преди 14 години

на широк пък минаваш с 90 ( скорост съобразена с ограниченията за главни пътища ) , но случайно нацелваш една яма с 90км гумата ти се пръска и си представете какво става , това е положението , нацелваш дупка с 90 км прави ти балон на гумата , докато разбереш че гумата не е наред на път гумата ти се пръска представете си какво става , колата става неуправляема !

90

до идиот 88 и 91

преди 14 години

За вечно хилещият се престъпник и тиквата ли говориш-те управляваха от две-три петилетки насам?!!!

89

преди 14 години

Всеки трябва да си понесе отговорността - и този, който не е обезопасил дупката и този който е претоварил колата и не е избегнал катастрофата! Време е чиновниците, които са се омели от работното място (където са си копали фермата във фейсбук) и са си на топло, жена им им реже салатата, слушат чалга и се уригват докато мислят коя колежка да свалят на другия ден, да носят отговорност! Една дупка може да се запълни временно за 10 лева, но може и да струва хиляди левове и човешки животи!!!

88

Чермвената помия

преди 14 години

По стечение на обстоятелствата, 15 години съм обучавал шофьори, включително и такива, които после са отишли да работят в МВР.Отвратих се именно от манталитета на някои от пътните полицаи.Те винаги са непогрешими и са последната инстанция.Пример: оживено кръстовище в Монтана, едно от най-сложните в страната, светофарите спират внезапно.Кола на МВР карана от млад полицай засича каращ по път с предимство шофьор.Няма синя лампа, просто си е нормален участник в движението.Младока едва не наби шофьора

87

полицай

преди 14 години

Ами много често шофьора е виновен...нека говорим за конкретния случай - НАСЕЛЕНО МЯСТО - ОГРАНИЧЕНИЕ 50КМ/ЧАС !!!Видимо скоростта е била около 80-90км/час ..... да, дупката е предпоставка, но пък ако беше карал с 50 и да му се откъсне джнатата пак няма с тази сила да се отклони и удари.И защо защитавате публично хора, които утре ще убият децата ви като ги возят, защото се мислят за големи мъже и шофьори??МИСЛЕТЕ ХОРА, мислете, живота е само един !!!

86

Анонимен

преди 14 години

ЛОША РАБОТА

85

Анонимен

преди 14 години

Ще има кратери разбира се.Нали комунистите управляваха хубаво-ето това е ХУБАВОТО от тях.Корумпираните съдии и прокурори кога ще напълнят затворите с р. овч. р. *** очилатия станишев/тоя пък го виждам как разстила асфалт пред валяка че му трябва пък и трудов стаж на човека-той нали си няма/стария пандизчия доганчо гениалното дете етем метем принцесата масларка и....дедо цар хотелиерът велчо ...

84

toto

преди 14 години

Te da si opravqt dupkite ,4e zehme da prili4ame na voenen poligon ne na darjava...samo danaci pla6tame,vseki dve godini novi pasporti,6ofiorski knijki,li4ni karti i nzn kvo,*** VI NA VS LEKETA

83

Анонимен

преди 14 години

СЪД! СЪД! СЪД! За всяка дупка по едно дело. Комунистически чиновници и чиновници-комунисти разбират само от СЪД и БОЙ! Само стоим и си ги охранваме.

82

Червената помия

преди 14 години

прод.на 86.В Германия например, съм виждал баба-германка да кара с 180 по магистралата мерцедес.Как пък не се намери един полицай да я спре и да я санкционира за несъобразена скорост?И защо всеки ремонт по пътя там денем или нощем е означен все едно каца летяща чиния, мига и святка от километри, а да не говорим че и дупки не съм виждал.Ако дупката беше означена с мигаща светлина, щеше ли да се получи това?Но тогава ще мигаме като дискотека навсякъде...Не винаги шофьора е виновен.

81

Червената помия

преди 14 години

Както винаги-шофьора е виновен според ченгетата.А и понятието несъобразена скорост им е направо залепнало за езика при всяка ситуация.Винаги шофьора е виновен, винаги има точната буква ,по която да го обвинят.Ами ако е карал с 50 километра, въобще не е знаел и подозирал за тази дупка, откъснал е колело, откъснал половин спирачнна система от маркучета и тръбички и неуправляемия автомобил се е залепил за стълба?Колко от Вас, топ ченгета ще реагирате адекватно в тази ситуация?Ще продължа.

80

Анонимен

преди 14 години

Ченгетата обаче първи с дрегера *** а дупките кой ще ги оправя,за какво плащаме данъци! Аз ако съм ченге ще ме е срам да застана да вадя душите на хората при условие ,че улиците са лунен пейзаж! АМИ ИМА НОРМАТИВ БЕ ПРИЯТЕЛ, ТО АКО СИ ЧЕНГЕ МОЖЕ ДА СИ ХОДИШ ДА СПИШ У ВАС СИГУРНО - АМА НЕ МОЖЕ, ИМА НОРМАТИВ АКТОВЕ. КАТО ПОЧНЕ ДА НЕ СЕ НАРУШАВА ЗАКОНА, НОРМАТИВА ЩЕ СЕ НАМАЛИ... ДОТОГАВА - ТАКА Е. А ДРЕГЕРА ПРИ ПТП Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН. ИНАЧЕ НЯМА ЗАСТРАХОВКА МНОГОЗНАЙКО. !!

79

ТОП КОП

преди 14 години

тя дупката ОК, ама мирише на НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.... да те хвърли настрани... пукната гума, неопитност, тежка кола с 6 човека, те спирачките му сигурно едва са хващали стая тежест....мислете бе хора, мислете бе.... като карате управлявате живота си, не колата. МИСЛЕТЕ!!!!

78

Анонимен

преди 14 години

Аз чакам бат Ваньо Костов да се изкаже по въпроса,но според мен по-голяма дупка от черната няма!А си влезнал а си изчезнал!Днес ми падна задното гърне до Орлов дол от обикновени,но много на брой и дълбоки дупки!

77

Ice

преди 14 години

6 човека - колито обикновено са за 5. Ако колата е регистрирана 5 местна, напишете му един акт, писнало ми е от *** пишлемета, които се качват по 6-7 човека в една кола и я правят дискотека.

76

Анонимен

преди 14 години

Ти разбираш ли си какво си написал,отиди и си върни дипломата в училище!!!!!!

75

la4

преди 14 години

triabva mazda da se recall-nat shtot sa bokuci i ne varviat prez dupki