53

отвратена

преди 14 години

Има, има..................................има

52

Анонимен

преди 14 години

Ами няма защото не са на нейно име,да не е толкова глупава че това което е откраднала да го пише на името си.Ето,Омуртаг е един малък град но и тука си има собствен замък,това е крайпътех хотел със заведение,което за пред хората се води на съпартиеца и Хасан Чирак,но всеки знае на кого е,и всички знаят в града за шамарите които е била на Х.Чирак само затова че не е изпълнил разпоредбите и.Така че да не лае и да не се прави на бедна,мястото е в пандиза на този комунистически ***.

51

Пиронка

преди 14 години

А как Масларица създава и поддържа скъпия си външен вид, а за луксозния и живот ....

50

Перо

преди 14 години

Другарката Маслрова е сигурно че на нейно име няма влог , но тя знае много добре на чие име са и влоговете.

49

отвратена

преди 14 години

Колко кокошки са това, нали за кокошка няма прошка ?

48

123

преди 14 години

Направо е за оплакване горката! Нямаше 50 000 лева, после изведнъж ги намери. Сега ако и треснат една гаранция от 200 000 лева, ще пореве, пореве, и нея ще намери! Празен брашнян чувал колкото да го тръскаш, все пуска нещо, а тая е направо "претъпкана" с мангизи!!!

47

minava6t

преди 14 години

какво виждаме? че и повярваха че няма пари за гаранцията си...и разбира се че ще и повярват и че не е виновна...и всичко се повтаря вече толкова години...ясно е че няма да доживеем да видим осъден политик за пладнешките грабежи които са извършили...

46

отвратена

преди 14 години

Абе хора тя, като името си живее - по масло и върви, да се задави дано - колко ли соц. помощи е изяля и мазни ги е ср..ла ?

45

MURDOC

преди 14 години

Ох горката, сега ако каже че е и на помощи направо ще ревна ........ Няма и срам да да лъже най-срамно хората в очите .Яде ,пи, ходи на почивки за наша сметка сега реве и вика "ама, аз не съм " . Малко и е на Масларката затвора трябва на каторга да е ,хем малко ще отслабне .......

44

да видим

преди 14 години

вие верно не сте добревсе си мисля че ще излезе някой мишок от цялата тая работа

43

Аз

преди 14 години

Мисля така-сравнявам властта с родителите в семайството.Как се чувстват децата когато родителите се карат и си погаждат мръсни номера?В началото са много уплашени,сетне се затварят в себе си и зпочват също да правят лоши номера.А за парите мога да сравня с развода--когато двамата се разведат,да не би всичко да се разделя по равно,или справедливо.Така се получи и със смяна на власта,ако ме разбирате,никога няма да дадат парите си....

42

отвратена

преди 14 години

Бай Газди, от Р У С Е

41

Анонимен

преди 14 години

"170 000 лв. нацяло нямам".

40

бай Газди

преди 14 години

Добър ден . а направо по въпроса . покрива на свинарника ми се попродъни тая зима то голям сняг и ша ми трябва някои етернитова плоскост да си покрия здормата . ако някой може да помогне да остави адрес за кореспонденция и да не забрави пощенския код защото последния път чак до симовата мелница ходих да търся пощенския код на Грудово . благодаря ви мили хора !

39

отвратена

преди 14 години

ОООФ Е ' ГАТИ ЦИРКА..........!

38

МЕН

преди 14 години

Стига сте викали по другарката бе.Ако на вас ви предложат такава схема няма ли да влезете в нея.Много сте честни всички , ай сик....ир бе.

37

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван" - Масларова има ли на влог 170 хил.лв.?Отговор - Масларова ако имаше толкова пари,щеше да се казва ....Медарова,защото щеше да яде и мед,а тя яде само .....масло.

36

Жалък плебей

преди 14 години

Псувайте, псувайте :) На тази кукумявка ще и се размине, а на вас Бибко и Дянков ще ви вдигат данъците всеки ден. Пийте по една студена вода и свиквайте !

35

Мимоза

преди 14 години

Ами като няма жената толкова пари, да и се променя мярката в "арест" и това е. Какво толкова! Или да продаде някой чифт обувки от марковите и може и да ги набави!

34

Анонимен

преди 14 години

Я ДА СЕ ПОРАЗРОВИ ИЗ ШВЕЙЦАРСКИТЕ СМЕТКИ.... ЗАТВОРЕТЕ Я И ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ НАМЕРИ ПАРИТЕ НА ТЪРЧАНЕ...;)