30

an

преди 14 години

v absurdistan e taka.neznam za6to izob6to si se varnal. tuka e po lo6o ot kenev kakto si pisal.a nai lo6oto e 4e nqma i narod.ima maimuni i oligofreni,na koito mozaka im e kato na koko6ka. kakto borisov be6e kazal, samo lo6iqt materiql e ostanal v absurdistan. vsi4ko 4itavo umno i kadarno e navan.v absurdistan samo cenite sa evropeiski i daje nad tqh,vsi4ko ostanalo e afrikanska ciganiq.

29

Fuck

преди 14 години

Сключила сделка с прокуратурата - тая проКУРатурка да не е на някой пазар?????Коя сергия да напишат от сайта.Не за друго - ако му се наложи на човек да се пазари.Живота в тая смешна страна е TOP FOLK - брутален топ фолк(каманите падат,бял мерцедес,синя прашка и пр.)Трябва да има публични наказания иначе народа си прави сделчици с прокуратурката и кервана си върви ли върви.

28

lol

преди 14 години

Като завършиш тогава разправяй, че си с висше образование.

27

МЕФИСТО

преди 14 години

Колкото и отвратително да звучи това си е чисто ЖИВОТНОВЪДСТВО.Да *** тези които докараха хората до такъв морален упадък .

26

Анонимен

преди 14 години

horrur

25

....

преди 14 години

Просто трагично положение.. Ето ви един млад и за сега трезвомислещ човек.. Черпете пример, че въпреки несполуките в нашата страна все още я обича и се гордее с нея.. "Свободна България" - album.bg/entrax/images/22031339/

24

до момичето

преди 14 години

С висше съм,но все още не съм завършил...имам няколко изпита ,които трябва да взема.....Как може да съществува заплата от порядака на 330 лв ,това е позор и то в СОФИЯ.Говоря за Хипер-маркета на бул.България 55...сигурно дневния му оборот варива м/у 50 и 100 хиляди лева

23

Едно момиче

преди 14 години

Извинявай, но ти с какво образование си и в Билла, ПроМаркет и БъргърКинг като какъв си търсиш работа? И аз съм била 3 лета в САЩ, но странно успях да си намеря и тук доста добре платена работа.

22

an

преди 14 години

OT MNOGO HUBAVO SI E PRODALA DETETO. TAQ MIZSERIQ V ABSURDISTAN KAK SE JIVEE PITATELI Q.AMA NA VAS VIE LESNO DRASKA4ITE.VZIMATE SI DEBELITE HONORAR4ETA I VI DREME NA DEDOVIQT,KAK JIVEQT OSTANALITE MAIMUNI.

21

nqkoi si

преди 14 години

Те съдиите в града ни тъпите *** без да им бутнат пари ги пускат условно, а какво остава като ги подкупят :X Ето това е правосъдната ни система ;) Хайде *** юруш да продавате бебетата си, белкем забавим *** на страната ни ;)

20

ХХХ

преди 14 години

А по темата по добре да ги продават тея деца,още повече ако са ***.Поне навън ще имат шанс за някакъв живот,и няма да ровят в кофите.....или да просят....

19

XXX

преди 14 години

След 3 лета в САЩ и една зима на работа в Лондон реших да се върна в БГ.Отивам на интервю в БИЛА в София и ми казват заплата 330 лв(разбирай 6 месеца изпитателен срок).Отивам в ПроМаркет и ми казват 430 лв.Отивам в БъргърКинг и ми казват първия месец 400 лв и след това 450...ЗАЩО СЕ ВЪРНАХ,ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,А КЕНЕВ.Днес отидох да си платя тока и ми казват 160 лв при условие ,че полвината от месеца бях в провинцията и не съм ползвал никакви електро-уреди......Свърши ли кризата,се махам

18

люляк

преди 14 години

да бе вместо да обложат с данък плоденето на ромските безперспективни етноси .... и да поощтрят подобни прояви .... та от това може се пе4ели и без туи *** и гарците малко си прили4ат външно що забранявате да се сродяват ... еднакво долни мързеливи и ал4ни а и двата етноса достатъ4но бели са ни при4инили

17

Защоооо?

преди 14 години

Каква присъда ? Парична награда и поощрения за да се намали поне малко това ракобразно - *** ненормална популация която ще ни затрие !

16

АЛЕКСА

преди 14 години

С ТАЗИ ПРИСЪДА СЕ ПООщРЯВА ПРОДАВАНЕТО НА ДЕЦА.ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ВЕ СЪДИИ? АЗ ПОЧВАМ ДА МИСЛЯ ЧЕ ИМА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАТРИВАНЕ НА Б-Я ИЛИ ПОНЕ ТАКАВА КАКВАТО Я ПОМНИМ.щЕ ОСТАНАТ САМО *** И ОЗЛОБЛЕНИ МИШОЦИ КОИТО КАТО МАЙМУНИ щЕ СЕ ТУПАТ В ГЪРДИТЕ И щЕ ВИКАТ ЧЕ СА БЪЛГАРИ.УЖАСССССС

15

Даола

преди 14 години

Отвратително е да продадеш собственото си дете.Но като си помисля, че в тази страна най- оборотната стока са политиците !

14

Омръзна ми!

преди 14 години

Омръзна ми да чета за постъпките на *** ***. Заради такива човешки животни толкова спадна нивото на хората в България, че вече не сме никаква държава. Държава, която защитава такива ***, като тази ***-смърделка, няма да види прокопсия. Не ми се говори повече за *** и всякакъв род ***.

13

Bobo

преди 14 години

А какква е съдбата на посредниците убеден съм ,че те са получили 3 пъти по голяма сума.Що се отнася до условната присъда тя направо е смешна сключила била зделка с прокуратурата аман от такива зделки.За такова деяние не по малко от 5 години лишаване й трябват.Била неграмотна а знае да продава дете което най- вероятно ще се използва за донор.

12

10

преди 14 години

Пенка ни е ясна, седем деца, неграмотна!!! Браво на съдебната система, че и глоба от 5000 лв. Но на босия цървулите как ли ще вземат... И нито дума за тия дето са уредили сделката с бебето !!!!!! Е, това се казва български съд !!!

11

83

преди 14 години

до bobi Казвай че съм безработна.