496

Анонимен

преди 14 години

Абе аз може и да съм се Объркал , ама ти си се Убъркал , че подкрепям ББ.Но за съжаление това са проучвания на агенция РИСЪРЧ за подкрепата на акциите на ЦЦ.И не прекалявай с У - то.

495

дим

преди 14 години

За да сме по щастливи освен дигането на вноската за здраве с 2%,"Дневник "съобщи че се обмисля и вдигането на плоският данък с 2%.Радвай се народе.

494

зидо

преди 14 години

Спрете източването от касата, а не да вдигате здравната вноска, въведете европейската здравна карта и в страната, а не да ходим с тефтерите на доктор.

493

дада

преди 14 години

Явно човека е с висока температура ,ама лекарите стачкуват та няма кой да го лекува.Той затова си бълнува тези 72%подкрепа.

492

до 511

преди 14 години

Какви 72%, нещо си се убъркал

491

амидо

преди 14 години

За какво ни беше тая здравна каса не може ли толкова в една болница да има каса? а само пълним отделни джобове.Отиваш за направление и ти казават че са ги свършили за тоз месец. И ако човек с високо кръвно виси по големите опашки пред кабинетите на лич.Лекари докато му дойде реда ще хвърли топа.Толкова ли не знаем към какъв специалист да се обърнем а чакаме само някой допълнително да ни дава пътен лист??!!! и да пълним допълнително джобове

490

nokia

преди 14 години

майкави да .... направо направетея 20 % дигнете малко заплатите нахората еи боко тиквата намери работа на хилядите българи стига си увеличавал това онова стига народа е страдал

489

фобос

преди 14 години

Когато господ реши да накаже някого,то първо му взима ума/ако има такъв/.Как може в 21 век и то в Европа да се прилага фискална политика от времето на Колбер.Явно знанията на тоя клоун Дянков са замръзнали до 17 век.Но ако той си погледне лекциите ще разбере ,че тая политика е разорила Франция.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

488

koko

преди 14 години

До пенаРазлично е за всеки бизнес. След като бъдат платени разходите и заплатите на работниците повечето бизнесмени предпочитат да реинвестират повечето от това, което остане обратно в бизнеса си. За съжаление протестите се организират защото възмножността за реинвестиране от много време насам е невъзможна, работниците отдавна са съкратени и в момента ситуацията е достигнала до затваряне на малките фирми.

487

пена

преди 14 години

Имам питане към коко.Какъв е месечния доход на един среден бизнесмен

486

Българин

преди 14 години

Добро утро, Бойко!И успешен ден!:)

485

пена

преди 14 години

добра идея.Вместо да забраняват тютюнопушенето със закон,да въведат по-високи здравни вноски за пушачите.Тогава броят им ще намалее от самосебе си.

484

Анонимен

преди 14 години

Kакви площади - не виждаш ли , че 72 % подкрепят това правителство ?

483

Tъпото копеле

преди 14 години

Гледайте какво става в Гърция и Франция. Хората не си тракат по клавиатурите, а са на площадите.

482

Нереалист

преди 14 години

То това правителство единственото, което увеличава е данъци и такси, ама така не става, ако няма пари, няма и да си ги събира! Защото увеличаването на парите води и до увеличавенето на събираемостта! А като е криза и не можете да увеличите заплатите не увеличавайте и таксите преди да е предоставена качествена услуга! Това правителство са пълни смешници за съжаление, въпреки това обаче вярвам, че ще се оправим, но едва ли ще е с това правителство!

481

Анонимен

преди 14 години

малко е скока тоя тип народ заслужава 250% увеличение

480

тук

преди 14 години

странно е че за 10 год толкова хора не проумяха принципа на който функционира здравната система СОЛИДАРЕН т.е. ползват ВСИЧКИ (най вече пенсионерите, децата и ***) плащат НЯКОИ (обикновено работещите в бюджетната сфера и по големите прдприятия) е как ще стигат парите??????????Като се има в предвид и че държавата редовно не плаща вноските на тези които е длъжна да осигурява, картинката е ясна,не е необходимо да си икономист!Така че реформа е ключовата дума!!!!!!

479

бт

преди 14 години

Държавата фалира ! На печелившите честито !

478

ккк

преди 14 години

До 502Да бе *** разбрахме че можеш да смяташ, т.е. на 100 лв плащаш колосалната сума от 10 лв, само дето не си ги плащаш сам ами солидарно с работодателя и всъщност точно тези 2 % увеличение са за сметка на работодателя.Ето ви тема за размисъл:една кутия цигари повече или здравна вноска????Да не говорим че на пушачите здравната вноска трябва да е по-висока!!!!!!!!!!!!!

477

Не можете и да смята

преди 14 години

Не скача с 2 на сто!От 8% до 10% скока е с 1/4 т.е. 25%