116

Анонимен

преди 14 години

Наскоро ходих на посещение на една прятелка там. В асансиора бяхме само аз и мъжът ми. Аз не съм бременна, обаче напрво си изкарах акъла, че ще пропаднем. Техническото състояние на въпросното съоръжение беше ужасно. Според мен жените нямат никаква вина, че асансииорът не е бил добре поддържан! А и не, че съм гледала специалн,но не видях табелка с указания за колко човека е, а е огромен. Могат да се поберат 10 човека, че и повече.

115

Анонимен

преди 14 години

Всъщност са били повече от 12 души. А бебетата? Да вярно, че не са родени, обаче все пак това са си 9 бебета или 10, защото едната жена е била с близнаци. Важното е да се оправят и да няма последствия!

114

ba6gad

преди 14 години

В по старите асансьори в големите градове,табелките с указанията са откраднати и изкъртени още по комунистическо.Лесно може човек да се подведе и асансьора да се претовари.В този случай спирачките са сработили,но до 2-ия етаж,а после пътниците са падали свободно.Това трябва да се избегне с постоянни проверки на изправноста на спирачките,защото този случай е само началото.Нашенците са готови да сложат по тънки въжета в името на спестовността.ТОВА Е БГ ДНЕС.

113

Spiro

преди 14 години

Така е като в София се напълни с хора от село, които са първи път виждат асансьор, супермаркет и имат пари, за да си купят маркови дрешки от Илиенци. Децата си възпитават по същия начин, всички виждаме в училище какви диваци се навъдиха, все селянчета. Просто не виждам смисъл да възпитавам моите деца - "да не се държат агресивно", "да са възпитани и да не псуват", "да не се карат със съучениците си". По този начин само им вредя, като гледам с какви *** диваци учат.

112

съпруг

преди 14 години

Ами то не трябва много мозък .Да им дойде на акъла като присичат с количка да я теглят .То свикнало да бута и тва е.Трябва да му се случи че тогава да му уври кратуната .И у дома има едно таквоз.Ти си приказваи то си знае неговат.Кат каже стрижено и туи то.

111

Камен

преди 14 години

Абе какъв е тоя асансьор, който е за 6 човека, а в него могат да се съберат 12 при това част от тях бременни жени. Аз такова нещо не съм чувал. И при нас в офиса асансьора е за 6 човека, но повече от 8 физически не могат да се натъпчат вътре. Като има толкова голям асансьор е нормално той да е за повече от 6 човека. Мирише ми май на замяна на части с неоригинални и по тази причина намаляване на капацитета на асансьора под първоначално предвиденото му.

110

с.

преди 14 години

Пак ще кажа че на всеки асансьор си има табелка,която ЯСНО указва какъв е капацитета му!Като е посочено че може примерно да се качат еди колко си души или еди колко си килограма!На асансьора в болницата пишело 6 души доколкото разбирам!Ами какво е виновна болницата че са се натъпкали 12 човека вътре!?Демек двойно!Представям си какво селско ръгане е било!Да им е за урок на тия ***!

109

с.

преди 14 години

Верно много *** патки!За жалост инцидента е олицетворение на цялата народопсихология на българина!Никакво съобразяване с околните,тотално оскотяване и убийствена селяния!Гледам и по супермаркетите се блъскат като *** и се състезават с количките като за последно!Все едно си на Париж-Дакар!На всеки асансьор си има табелка с указания за капацитета!Ама как да изчакаш още 2 минутки!То си е прецакване!Да им е за урок на тия *** кифли!

108

Калин

преди 14 години

може да са *** патки, но това не оправдава болницата ..нямат ли охрана по труда, как го наричаха.. спали с години сега ли ще вземат мерки.

107

Ratan

преди 14 години

Наистина има майки, които не са в час. Не знам защо скачате срещу това мнение. Онзи ден при спусната бариера за влака, мина една майка с количка, която говореше по телефона си и изобщо не се огледа, дори не погледна, дали тоя влак случайно не наближава. Вървеше си все едно по Главната. Идваше ми да скоча и да я шамаросам. И колко пъти съм виждала иззад паркирано МПС да се подава най-напред количката, а не главата на майката, която е редно първо да огледа пътя. С асансьора - голям късмет!

106

шейх

преди 14 години

И без да са бременни са си патки.Онез дни нали две такива малоумнички почупиха от бой ватманката.Май ще се окаже че арабите знаят какво правят.

105

Анонимен

преди 14 години

имам чувството,че кат' забременеят,изпростяват тия жени.Колко *** и нахален тряа да си,за да се натикаш,въпреки,че няма място.Така им се пада,да знаят за др. път!

104

Spiro

преди 14 години

От жените по-*** същества природата не познава. За това не ме учудва, че група бременни патици са се натъпкали в един асансьор сякаш това е последния курс за деня. По същия начин 95% от хората не се научиха, че когато са "нагоре" се натиска копчето със стрелката "нагоре", а когато са "надолу" се натиска копчето със стрелката "надолу". На българите им е много трудно да го раберат това сложно утройство - асансьорът.

103

Анонимен

преди 14 години

то уж били 12 ама като сметнеш и неродените 7 направо си е рекорд

102

fesa

преди 14 години

nali e okolo 3 mart,may pak turcite sa go skroili,reznali sa vajeto s nojovka.

101

Алекс

преди 14 години

О, колко си възмутена, нали? А не ти ли хрумна, че за да са майките с количките по платното, значи ти си паркирала като камиларка на тротоара и хората няма от къде да минат?! Не ти ли хрумна също, че за да пресичат на прибежки и припълзявания, значи ти караш като гарга-камикадзе през пешеходните пътеки?! Вярно, че са се натъпкали в асансьора като стадо, но хайде първо си виж ти в твойта купичка, пък после раздавай квалификации по форумите.

100

румяна

преди 14 години

Kate, или не живееш в София, или не слизаш от колата. "Тъпите майки", ако не карат количките си по уличното платно, заради паркираните автомобили по тротоарите няма да могат да стигнат до градинките. А на пострадалите им пожелавам бързо оздравяване. Това може да сполети всеки, обидите са излишни.

99

Алекс

преди 14 години

Оф, ай стига мрънка, бе моме! И аз бях рискова бременност - айде да си основем партия! В МД има десет нормални асансьора, за по 4 човека. Тук говорим за единствения товарен, който е голям, стар, разбрицан. И да, в който могат да влязат 12 човека, ако много се напънат, но затова има табелка, на която пише, да не влизат по толкова и затова има сигнална червена лапма, която между другото свети още при 4 човека вътре. И не са били под напрежение бременните, били са на Ден на отвориените врати.

98

Kate

преди 14 години

Асансьора е голям за да може да се качват носилки и колички, а не една тумба ***! Да са им живи и здрави децата като се родят ,че с тия *** майки няма да им е лесно на горките. Всеки ден виждам майки да карат колички с бебета по уличното платно или да пресичат влачейки малко дете където им падне. Малоумието не се лекува за съжаление.

97

ИВАНОВ

преди 14 години

Това, приятелю може да се случи навсякъде!!!! Едва ли родилките в "Майчин дом" са само столичанки!!!Понеже вие селяните не сте виждали асансьор ,затова ги претоварвате,като атракция