188

Младеж

преди 14 години

Обичам котките! Простаци! Така няма да има плъхове и мишки по мазетата!

187

Анонимен

преди 14 години

хахахаха

186

skorpionkata

преди 14 години

tez obctinari ca za ludnitsata,kak moze takova otnocenie,vazmutena cam

185

До 194

преди 14 години

Не са обеспаразитени и пренасят болести. Тези които ги хранят са шизофреници.

184

...

преди 14 години

Nikyde tuka v Miunhen nemoga da vidq ulichno kuche ili kotka...ama nikyde....

183

bg

преди 14 години

Tezi ekolozi v BG vinagi gledat nesa6testvenite problemi ,a s tezi s koito trqbva da se zanimavat kato 4e li ne gi zabelqzvat-TAKA E V BG ZA VSI4KO OSTANALO!

182

6666

преди 14 години

За тези които налагат тези ограничения важи поговорката - всичката мара втасала само гъ/за си не обрисала! Толкова!

181

Анонимен

преди 14 години

какво лошо в котките???

180

Ей

преди 14 години

С коментара 171 разлаях селските кучета. 176, 192 и особено 190 са готови да ме разкъсат. Аз съм само свидетел на това което става наоколо. Не знаех , че в България могат да те пребият за това че си видял нещо " лошо."

179

до Ей

преди 14 години

Ама ти вярно си много *** - колко пъти да ти казвам че котките само трепят плъховете без да ги ядат. В това "перфектно и уредено" градче където живееш май животни са останали само в зоологическата градина. Радвам се че си се махнал от България тук такива като теб "цивилизовани" не ни трябват.

178

Анонимен

преди 14 години

Не котките са проблем ,а ***.Една котка няма да те нападне и да те оглозга,но кучето ще го стори с удоволствие.Вие не сте се погрижили за кучетата,а погнахте котките,я си свършете работата до краи.

177

муту

преди 14 години

дано да попаднеш някога в ситуация като тази на бездомните животни(*** тъкъв).Бих те преспал за удоволствие

176

R2D2

преди 14 години

А,ясно,маниячка си ти на правописа и правоговора.Похвално,похвално.Тестянката е жаргонно име на тестено изделие с цел директна консумация,с други думи изпечено,изпържено,а който обича сурово тесто,и него да го яде,все тая.За служти ме хвана,исках да напиша слухти,така че давай,стреляй с пушката,дето плаши котките.Ще си понеса събдата с гордо вдигната интегрална схема!И съм драга,драга,поне съм се регистрирала и може да се види.:)

175

мяу

преди 14 години

ти си най *** човек в Пловдив

174

maini4ka

преди 14 години

И един съвет приеми от мен-научи се да пишеш и не съди за хората по това което пишат в нета.Дали страдам от маниакална депресия,ти това не можеш да кажеш,но те моля да преведеш следното:"тестянка","служти".

173

maini4ka

преди 14 години

Първо,драги,не съм леличка!Второ ,котките си ги стрелям с пушката,която не е смъртоносна,просто ги сплашвам.Трето,имаме си място в квартала,където им се носи храна в купички и чинийки.Резултата е,че в кварталчето ни котките не ровят по контейнерите,а храненето е според общинските разпоредби.Това не коства много труд.Който иска котки в краката,да си ги носи у тях.

172

R2D2

преди 14 години

Тя и оная другата ,много знаещата за гълъбите в Рим да я питам-ако някой изхвърли парче тестянка в кошче там на площада,дали и него го глобяват?Ами той индиректно ги храни,като оставя достъпна храна.Та много чудно дали на площада служти стражата кой не си папка кифличката?!:)

171

R2D2

преди 14 години

Почна вече да ми писва от "капацитети".Ето поредната леля ,която много разбира.Ти от маниакална депресия ли страдаш?Когато престанеш да изхвърлях неща за разнасяне,тогава и те ще спрат.и за това е по-добре да дадеш на котката кокала или каквото там на улицата,отколкото да го загънеш в найлонЯ и тя после да рови и разнася.И като не ги щеш гадините,ами излез и почвай да трепеш.

170

Анонимен

преди 14 години

Наистина - в Пловдив има супер много котки и котараци

169

мейс

преди 14 години

хаха, знаех си, че нашият град е котешки, но това е първата официална информация за това. иначе верно, че изскачат котки откъде ли не))