6

Анонимен

преди 14 години

Това което си сбъркал е .. простичко. Слънцето като 'кихне' требе да уцели една карфичка.

5

equinox

преди 14 години

до:Мислителпо принцип за повечето неща като тежка промишленост,вредни емисии и т.н. си прав-Незначително влияние(но ако бяха само те..) Само едно Едно нещо ще добавя СТОТИЦИ ЯДРЕНИ ОПИТИ,при които се отделя колосално количество топлина!

4

XP

преди 14 години

Кой на кого влияе,отгатнете сами?!Ако оприличим Слънцето на една голяма диня,то Земята ще има размера на главичка на малка карфица,оттам ако Слънцето "кихне",какво става със Земята?Колкото до "антропогенния" фактор,преди много години Народния лечител П.Димков веднъж сподели във"Всяка неделя":"кеволк,Човекът е един вирус върху Планетата и Тя рано или късно ще намери начин да се освободи от Него!"

3

Анонимен

преди 14 години

Бате, човекът променя природата и още как. Престави си мислено как е изглеждала земята преди 500 години и как изглежда сега и може и да доловиш в разликата човешко влияние. Глобалното затопляне е факт, но думата "затопляне" обикновено се разбира погрешно от незапознатите хора. За това "антропогенни климатични промени" е по-удачно да се използва в случая.

2

fbtxik

преди 14 години

ulKukh <a href="kzhheedgwunv/">kzhheedgwunv</a>, [url=xazlnwehzoeo/]xazlnwehzoeo[/url], [link=lffwqovwqugq/]lffwqovwqugq[/link], htcnlenteugd/

1

Мислител

преди 14 години

Като се стопли времето си мислим че това е вследствие глобалното затопляне,като се застуди пък си мислим че навлизаме в ерата на ледников период.Каквото и да стане това в границата на нормалното.Няма смисъл за безпокойствие,защото човекът не е възможно да променя законите на природата.