90

до 92 злобар

преди 14 години

горкичкото колко е тъжмо.......... а ти си злобар и то гаден! кой те пита тебе всъщност какво искаш?

89

анти-природозащитник

преди 14 години

Ако искам куче - ще си взема. Не искам да ми подаряват някакъв ***.

88

чичо

преди 14 години

Който се чуди какво да прави да си пусне телевизора,а да не пише простотии.Кучкарите,овчарите и селяните са много по-полезни от някои "граждани" пълнещи форума с "умотворения".

87

факфак

преди 14 години

Айдеее психарите - кучкари пак почнаха. Разберете, че още малко ви остава. Няма да ви търпим повече простотиите. От вас ще започне създаването на ред и оправяне на държавата. И 87-ми ми хареса.

86

Анонимен

преди 14 години

Кои учени, бе ти да не си дрогиран??????

85

Анонимен

преди 14 години

КУЧКАРИ,ОВЧАРИ - ВСЕ ТАЯ,ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИРАЗНИ СЕЛЯНИТОВА ДА ИМАШ КУЧЕ Е НА ГЕННА ОСНОВА - ОСТАТЪК ОТ МИНАЛОТО,КОГАТО ПРА-ЧОВЕКЪТ Е ИЗПОЛЗВАЛ КУЧЕТО ЗА ЛОВ.МНОГО ИНДИВИДИ ИМ ЛИПСВА КУЧЕТО И ДНЕС.УЧЕНИТЕ СА ДОКАЗАЛИ,ЧЕ ХОРАТА С КУЧЕТА СА ГЕНЕТИЧНО ИЗОСТАНАЛИ В ОБЩЕСТВОТО.

84

ха -ха

преди 14 години

да и като видите щъркел , обесете кучето на някое дърво

83

Анонимен

преди 14 години

Абе ти луд ли си? Ти да не храниш детето си с кучешка харана, а? Освен това как можеш изобщо да сравняваш дете с куче? Двете са съвсем различно нещо! И да имаш дете и куче не е никакъв проблем. Аз винаги съм имала кученце и сега гледам и бебе и куче и повярвай ми и двамата са много щастливи заедно. Всичко е въпрос на нагласа, не на пари!

82

bo

преди 14 години

Ame tija golemi sme6nitzi..! Za6to ne napravite edna smetka 4e otgejdaneto na edin takav 4akal 6te Vi otneme kolkoto edno dete, ako ne i po-skapo. 6to za naglost!!! Kato se vdigne standarta na jivot , togava moje da si pomislim...Tui njakoi hora mnogo prosti i naivni,a?!

81

Анонимен

преди 14 години

Колко сладко кученце! Ех, дано идеята има успех. И няколко кученца да си намерят нов дом, пак е нещо! А вие си злобейте! Който не обича и не уважава природата, няма как да е добър и с хората! Аз с удоволствие бил си взела кученце, но вече си има едно и ще ми е трудно да се грижа за още едно в този малък апартамент. :-( Обаче, на всички, които решат да го направят желая много радост и щастие с новия любимец.

80

Анонимен

преди 14 години

Нали се сещате кой е виновен, че има кучета на улицата! Заради такива като вас дето ги хвърлят там, защото са забравили да ги изведат и те са направили белята.И да не говориме, че кучетата са ви най-малкия проблем. Аз лични предпочитам да няма *** по улиците отколкото кучета

79

нормален

преди 14 години

Излезте навън вечер и се вслушайте в града си .... думата е една ... КУЧКАРНИК !!! Недоумявам !!! Да няма някаква нова религия в БГ - поклонение на кучето !!! ? Навсякъде ***, мръсотии и некултурни собственици на кучета. И никой не прави нищо за да ги няма ... Отиваме към Индия - не към Европа

78

Чичо Живко

преди 14 години

Това предложение е най-непрактичното, зощото косвено ще изхвърли на улицата стотици нови кучета. Най-практичното и в същото време най-човешкото предложение е: За национолния празник на всяка българска трапеза кучешко с ориз.

77

Анонимен

преди 14 години

Аз обичам животните. Особено прасенцата и яренцата. Грижа се с много любов за тях, докато зацвърчат от кеф.

76

продан

преди 14 години

кучето на снимката е истинско сладурче, вярно не е породисто, но от личен опит знам, че помиярчетата са много обичливи, послушни и благодарни на стопаните си, гледам такова куче вече 11 години и не бих го сменила за друго.

75

ADI!!!

преди 14 години

Е, моля Ви, няма си неповторимите мустачки - много е мило животинчето!

74

прилича на Адолф

преди 14 години

Кучето на снимката много прилича на Адолф Хитлер.

73

ADI!!!

преди 14 години

Процесът вече не е тромав - във всяка служба Социални грижи и Бюро по труда има упътване и се оказва помощ за желаещите да си осиновят дете - е, недейте така, има толкова умни, самотни българчета!

72

гг

преди 14 години

нямам нищо против да осиновя дете, проблема е, че това е труден и много тромав процес, като 95% от предлаганите за осиновяване деца са ***. Не желая дя отглеждам ***, благодаря, предпочитам куче, ще е по-хубаво, по умно и ще ме обича. И без това от данъщите ми, *** получават помощи, здравна помощ и изхвърлените *** се отглеждат в домове.

71

холи

преди 14 години

тези, които не обичат и не се грижат за животните, често не обичат никой друг освен себе си. А относно изхвърлените кучета, има и така наречените родители, които изхвърлят и децата си.