43

Анонимен

преди 14 години

роднина - адвокат,роднина - адвокат!

42

чичо

преди 14 години

Общество:Имаме си точно 11 943 адвоката:Но по лошото е май ,че си имаме и още 6 милиона овце?я да отида да нахраня аз моите в кошарата.

41

Червената помия

преди 14 години

41,мога да отговоря в същия дух, като се обърна към колегите от частния бизнес.Колеги от частния бизнес, работещи в сферата на производството и услугите,адвокатите в голямото си болшинство мислят точно като 41-ви, анонимия адвокат/адвокатка.За това, като дойде с автомобила си при Вас, като дойде за проект или за изработване на нещо, за строеж, или за каквото и да било, усетите ли го че мисли като 41-моментално умножавате накрая цената по 3,14!

40

Анонимен

преди 14 години

Как можеш да познаеш дали един адвокат лъже ? Каот видиш че си мърда устните.Какво са 11943 адвокати на дъното на океана ? Добро начало.

39

???

преди 14 години

Как точно Лазар Груев стана съдия номер 1 ?Беше избран от народа чрез преки избори или беше назначен от агент Гоце ?След като въпросният съдия номер 1 не е избран чрез преки избори от народа, то как тогава НИЕ ще сме сигурни, че той се води от истината и защитава истината, сиреч правия, а не престъпника ?След като е назначен от бивш агент на ДС, не означава ли това, че Лазар Груев защитава интересите на бившата ДС ?Нека въпросният съдия номер 1 да убеди обществеността в обратното !Всички знаем, че вътрешният министър Цветанов е част от новото правителство, което беше съставено чрез вота на избирателите, сиреч гласувано е обществено доверие на Цветанов и обществото очаква от него положителни резултати в борбата срещу тежката престъпност !След като Лазар Груев е назначен от бивш агент на ДС, защо пък да не обслужва интересите на октопода ? Нима има разлика между бившата ДС и октопода ?Тези, дето щели да се жалват в ЕВРОПА, да не би да сме ги избирали чрез ПРЕКИ ИЗБОРИ ?Какви съдии тогава са те и чии интереси обслужват ?Как може т. нар. съдии да се самоопределят като народни съдии, след като те не са избирани чрез ПРЕКИ ИЗБОРИ от народа , а се самоназначават при съмнителни схеми / черният им Красимир и подобни / ?За справка виж как бе назначен върховният им съдия Лазар Груев !

38

Анонимен

преди 14 години

Колеги виждате тука какво мислят тия хора за адвокатите! Затова не показвайте жалост за тях. Вземайте им парите до последната монета, който казва че няма пари веднага му показвайте вратата.

37

Червената помия

преди 14 години

Дай боже да прочетем някъде в някоя медия че вече никой не ще да става адвокат, по-изгодно било да си отвориш фирма, да произвеждаш, продаваш или изнасяш!Адвокатите са необходимо понякога зло, но задавате ли си въпроса защо са толкова много?Ще отговоря с вица за младия адвокат, който печели първото си дело и се хвали с това на стария си баща, също адвокат.Той го погледнал и отговорил озадачено-"Сине, аз само с едно такова дело те изучих 5 години, а ти го спечели за 1 гледане..."

36

Анонимен

преди 14 години

на всеки престъпник по три адвоката.АДВОКАТИТЕ СА САМО ЕДНИ ПОСРЕДНИЦИ ДА УРЕЖДАТ СЪС СЪДИИТЕ ПРИСЪДИТЕ ...ПОЗНАЙТЕ СРЕЩУ КАКВО ***

35

?

преди 14 години

Явно наистина сте твърде прости...Първо съдиите не "обслужват", не са келнери, второ-не можеш без адвокат само при дела за тежки престъпления, убийства и др. и то е направено за да не се самопрецакате от тъпотия, иначе имате пълното право да се защитавате сами, никой не ви пречи.

34

ff

преди 14 години

Вярно е ,че по-голямата част от адвокатите са некадърници ,но има и такива ,които наистина разбират и си вършат съвестно работата.За съдиите немога обаче да кажа същото.Няма по големи *** от тях.Независимо колко си законово прав и т.н ,ако нямаш достатъчно пари за подкуп винаги ще загубиш делото.Това е голата истина за съжаление.

33

Р

преди 14 години

Ами ти не гази лука и няма да ти трябват нито съдии, нито адвокати. Просто е.На мен не ми трябват.

32

Темид

преди 14 години

Защото тъпите и корумпирани съдии не те обслужват, ако не се явиш с адвокат. Затова.

31

Р

преди 14 години

Като завиждате на парите на адвокатите, що не сте станали такива? Ама не става само с ядене, трябва и АКЪЛ! Синът ми учи право и виждам какво четене пада... И не се знае дали ще стане адвокат. Защо не се поинтересувате колко изисквания трябва да покриеш за това?Не всички, ползващи услугите на адвокати, са престъпници!Пък и никой не ви кара насила да наемате адвокати!

30

?

преди 14 години

А защо ходите при адвокати драги ***? Те не са служители на някаква администрация, която не можете да заобиколите. Разчитайте на собствените си познания и умения, нали сте номер едно, тикви селски!

29

Темид

преди 14 години

В голяма грешка си... адвокатите са неодушевени предмети. Нямат душа, имат само уста, *** и дрехи с големи джобове.

28

СЕЛЯНИН

преди 14 години

ХРАНТУТНИЦИ!

27

наздраве!

преди 14 години

да са ни честити!

26

неграмотна работа

преди 14 години

13 вече го е казал, слава богу, но ще го повторя и аз: правилното множествено число е "адвокати", защото са одушевени. Правилото се учи в седми клас. Не, не съм учителка по български език и литература.

25

ЗЛОБЕН

преди 14 години

КРАДЦИТЕ И РАЗБОЙНИЦИТЕ СА УЧЕНИЦИ НА НАШИТЕ АДВОКАТИ.ТЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ЧЕ, ТИ СИ РОДИЛ МАЙКА СИ,ЗАЩОТО СЪДИИТЕ СА ОЩЕ ПО КОРУМПИРАНИ ОТ ТЯХ.

24

Advikat

преди 14 години

Tova da si chlen na advokatskata kolegia ne oznachava che si mnogo dobre:vse edno si chlen na BSP,GERB,DPS i tn.Plashtash si chlenskia vnos i tovae a,dali ti se chuva glasa.....samo opredelen tesen krag go opredelia.Taka che ne si mislete che vsichki advokati sa dobre.