71

nadziratelka

преди 14 години

da idva tuka,i rabota ima.slivenskite lozya chakat rezitba.

70

българина

преди 14 години

Само национализация трябва за тях,както те я направиха след 9 септември.Докога Бойко ще го търпи тоя СЕР ГЕЙ,който само пречи и не работи за БЪЛГАРИЯ

69

българина

преди 14 години

Та тая ГИМЯ и всичките други ГИМИ от БСП,то значи всички до един да ги съди не съдът,защото и той е избран от тях,а народа.

68

АНОНИМЕН

преди 14 години

Какво ги правят бе тия хора ,тия пари ?Тц тц тц ......Защо толкова много ламтят?

67

Литератор

преди 14 години

Има много точна народна дума за такава мазна *** - "гимя". Отвратителна женска !

66

Дражко

преди 14 години

Аз пък си мислех,че я очакват направо в килията.Майтап,бе!Дадоха и време да се подготви и замаже всичко незаконно.Няма да се учудя, ако след делото осъди Държавата.

65

MayDay

преди 14 години

абе мозъчен инвалид, ти кво въобще написа? Ето пиша ти.... масларова...розово бентли....червена прашка.....сливенски затвор

64

Соросов

преди 14 години

Социален дом в конкретния смисъл на думата означава дом за социално слаби - бездомници, сираци,инвалиди и т.н. В конкретния смисъл става въпрос за учреждение на безделни чиновници на ниско ниво от регионално поделение на т.н. социално министерство - държавна хранилка за корумпирани псевдополитици, които за нищо друго не стават.

63

MayDay

преди 14 години

Тва костюмче, така като го гледам, струва колкото 5 годишна пенсия. От тия, високите пенсии. не от социалните. ;)

62

www

преди 14 години

Че Масларова може да си позволи Бентли няма съмнение. А това дали има такова и дали се е возила на такова е съвсем отделен въпрос.

61

Do May Day

преди 14 години

Използвай компютъра си не само за да пишеш глупости.Просто напиши Масларова розово бентли

60

българина

преди 14 години

Много ги бавят,трябва с твърда ръка да се действа.Дори и децата знаят как са крали.БСП трябва не само да се забрани но и да стане подсъдно да се изговаря самата дума.Цветанов да им спретне една операция под името ЛАКОМИТЕ ИЛИ АЛЧНИТЕ на тези продажници и расипници на България.За БСП ДПС и тези мишки от НДСВ,който се покриха ине смеят да си покажат муцунките само затвор.Там да ги съберат в коалиция,а лукавите и хитри очички Станишев да го сложат при РЕЦЕТАТА,там ще си каже всичко.

59

До Далавераджията

преди 14 години

Това ,което пишеш е измишльотина.Снимката във въпросния вестник показва ,че минава покрай Бентлито на път за църквата където тя ще става кръстница.Бентлито е втора употреба и е купено от брата на сегашния собственик от САЩ,който каза ,че е готов да го продаде на половината от говорената цена на всеки който иска.Не защитавам Масларова ,а само изтъквам фактите

58

Костов ли?

преди 14 години

На тия дето Костов им е виновен да ги питам кой докара България до Лукановата зима,кой после го уби,за да не се разприказва кой налагаше геноцид върху българския народ,кой открадна всичко което можеше да се открадне,коя партия си призна че е партия на крадците,кажете,мили мои,комунисти.....

57

самара

преди 14 години

Призовавам социалистите да се возят само на лади, или в краен случай на китайски джипове, на севернокорейски не мога да ги призова, защото не съм чул да има.Призовавам ги, нали толкова много обичат посочените от мен возила, пък непрекъснато се возят на мерцедеси, бентлита и др. такива.Бъдете честни и отговорни другари и другарки, поне към своя електорат, щото не става да хвалиш Китайското чудо пък да яхаш немски коли. После като Ви преберат в ада Ленин, Сталин, Мао и Ким ир Сен.

56

Анонимен

преди 14 години

Хм, Масларова я обвиняват за 11 милиона, а Иван Костов за милиардите защо не го пипат?

55

MayDay

преди 14 години

Нееее никой не я е виждал, нито пък даже са я снимали от телевизията и 10тина ветника как се вози и слиза от Бентли... не не не, поредните долни инсинуации, с които някои елементи се опитват да злепостаявят многоуважаемата г-жа Насранова.... пардон Месарова....Естествено, че тя както и всички турско-червени родолюбци са работили безкористно "на полза роду" , само дето не се уточнява чия рода.... Рак за тях!

54

az sym

преди 14 години

Следя с интерес какво се случва и какво предстои с нашите политици-бивши и настоящи.Дано наистина да им търсят отговорност и да ги осъдят, а не само да хвърлят прах в очите на хората и да си правят ПР новите управници

53

гражданин

преди 14 години

Правителството добре започна, но ми се струва, че и обществото трябва да помогне.Струва ми се,че тези действия на правителството трябва да бъдат масово подкрепени.Цялата тая *** е наистина за затвора, но те сигурно нищо нямат на тяхно име, голи и боси са, според тях.Законите така са си ги направили,че да излязат чисти.Защото са комунисти.

52

723

преди 14 години

ок, а за пластичните и операции кой е плащал