77

opposing force

преди 14 години

Нито bTв, нито Hoва гледам от години. Пълна боза са. Цял ден и цяла нощ от *** по-*** само игри, реклами и левашки подобия на токшоута. ..А забравих - и търски сериали. С една дума - ***. Ако ще по 400 трилиона да си ги препродават тези умрелите телевизии ми е все през хея...

76

звездичка

преди 14 години

Слави отдавна вече не е никаква звезда. Защо ли? Да попитаме сценарният му екип дали биха могли да бъдат по-креативни в своя злободневен хумор, политическа ориентация и изтъркани вече етюди. Иначе биха имали потенциал да бъдат шоу, но ......манталитета на водещия си остава на момчето от село.Защо ли????

75

един

преди 14 години

Тай Дзи Цюан в Бургас taichiburgas.blogspot/

74

gost33

преди 14 години

Слави е звездата на bTV .Именно на него дължат първото си място и високия си рейтинг.Без него тази телевизия е мъртва.Нова тв в момента това го яде.Чуди се как да си спаси второто място за да не и го окупира БНТ.А разликата между втората и трета телевизия по рейтинг се стопява.Може би затова шведите пускат през марн биг брадър фемили за да си покачат спадналия си рейтинг.

73

sweden

преди 14 години

noviya sobstvenik e tur4in i slavi si ostava na rabota to4ka po viprosa :)

72

ко речи

преди 14 години

мен ме кефи синоптика по бтв. човека 2 изречения не може да прочете без грешка или брутално, монотонна дикция, но се хили като зелка и на -20 + бедствено положение в половината държава. единственият им свестен водещ е мацката от новините - Виктория някоя си...мн яко излъчване има.

71

el dorado

преди 14 години

е как нова тв ще крадат пот бтвкато шоуто наиван и андрей е 1:1 копирано от славикоето е копирано 1:1 от тодор колев

70

Сатанаил

преди 14 години

а, значи Босфор TV (bTV) я продали

69

Анонимен

преди 14 години

ьТВ крадат идеите за всичко от Нова. Нова въведе риалитата, бг сериалите и тъпите турски сериали. А ьТВ са като ксерокс. Не мога да разбера как може да са най-гледани.

68

slavi

преди 14 години

А че шоуто на Славчу ощи върви ли пу тиливизуръ ва? Е па я що съм *** ни видел? Бати тъпнята е т'ва, не знаех че има още хора, които да го гледат?

67

gost33

преди 14 години

В момента звездите на bTV са Слави и новините.Ако новите шефове се опитат да уволнят някой от тях.Ще загубят не само голяма част от аудиторията си но и рейтинга си.И вместо сегашното първо място ще са на трето.Нова тв в момента това го яде и се чуди как да запази своето второ място за да не им го вземе БНТ

66

gost33

преди 14 години

Да като махнат шоуто на Слави ще турят един скучен водещ като Роско Петров за да преспива хората за лека нощ.Ако новите собственици махнат шоуто на Слави.Аз повече тази телевизия не само че няма да я гледам но ще я изтрия от телевизора си.И после .А и че загуби голяма част от зрители те си .

65

Анонимен

преди 14 години

САМО ДА НЕ ЗЕМАТ ДА МАХНАТ ЧАЛГАТА НА СЛАВИ,СЯКА ВЕЧЕР СЕ СМЕЯ С НЕГО

64

koko

преди 14 години

може дая пуснат на турски с български субтитри

63

чико

преди 14 години

Дойде краят на дъртия вазелин славчуу

62

gost33

преди 14 години

Ако новия собственик на bTV се опита да махне шоуто на Слави.Аз повече тази телевизия няма да я гледам.И ще загубят голяма част от аудиторията си.И че се случи както със нова.Телевизията на шведите едва едва крепи рейтинга си.Даже БНТ смалява рейтинга си със нова.Точно това ще се случи и със bTV ако се опитат да махнат някой забавни предавания от програмата си

61

Анонимен

преди 14 години

123-ти, Збогом казваш, а?

60

Ivo

преди 14 години

Би Ти Ви са най-аматьорската национална тв. Толкова грешки на минута продукция не съм виждал никъде. Освен това ме дразни как лансират собствениците си лица - преекспонират ги навсякъде и по всяко време. А половината от тях са толкова некадърни, че не стават и за водещи по радиоточка - с дефекти в говора, с обратни захапки, сричат, подсмърчат.... Това е една ужасно лоша телевизия!

59

123

преди 14 години

збогом турски гнусни сериали

58

a

преди 14 години

А какво ще стане с каналите Фокс лайф и Фокс крайм, за тях нищо не се споменава.