85

Агата

преди 14 години

Чудно ми е, този каква оценка е имал по икономика в университета

84

Анонимен

преди 14 години

1.-vo Zashtoto strnata ima nisuk bruten vutreshen produkt.2.-ro Zahtoto dobroto suonoshenie niski zaplati-kvalificirana rabotna ruka privlicha invesitorite.3.-to Zashtoto si imame valuten bord,koito dobre che go ima ,inache ne mi se misli kolko xora she izpukat.4.567

83

An40

преди 14 години

Тия въобще не са в час. Както са я подкарали и хляба ще поставят под лупа. Такова чудо и през живково време не е било

82

Анонимен

преди 14 години

до НАБЛЮДАТЕЛ:Братята от Европа не висят по ресторанти, не се лъжи...Хората работят и сами в годините са изградили държава с някакъв стандарт, но там всеки е дал своя принос като е наложил дисциплина първо на себе си...В България сме на тоя хал защото всички тук се оплакваме и мрънкаме с обстоятелствата и чакаме НЯКОЙ да ни повиши доходите...Промяната трябва да започне първо в личното пространство...Не парите са ни проблем на нас, а невероятно гадния манталитет...

81

Rudi

преди 14 години

За разлика от станишевци, тия няма да променят заплатите и пенсиите, камо ли да заприличат на европейските. Ще им четем ежедневно само милиционерските бюлетини

80

Мирчо

преди 14 години

Напротив , браво. Така ще спечелят много гласоподаватели. А следващата стъпка е на пушачите да се осигурят привилигии при ползавнето на медицински и всякакви други услуги. Те пълнят изтънелия бюджетец с акцизите.

79

до г-да ПУШАЧИТЕ

преди 14 години

Пушенето е грозен и вреден навик.Всеки ,който се опитва да се пребори с вредните навици е достоен за уважение.Ако сам не се ограничиш,бог ще те ограничи.Малко аскетизъм никому не е излишен.

78

за Мутрите

преди 14 години

Чии са повечето заведения - на Слави Бинев и такива като него /той май е и евродепутат.../. Нали мутрочалгарските заведения трябва да се пръскат по шевовете. Браво, Бойко, защитнико на мутробизнеса!

77

Тимнев

преди 14 години

Всичко се прави за да може Бойко да защити интересите на приятелите и спонсорите си от ***.

76

Анонимен

преди 14 години

*** КАКТО ВИНАГИ КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА. ЛЪЖАТ ЧЕ ИЗНАСЯТ ЦИГАРИ ПРЕЗ ВАРНА ОТ ФАБРИКАТА СИ В СТАРА ЗАГОРА. КРАДЦИ. ЗА ЗАТВОРА СА. ТИЯ СА СЛЕДВАЩИТЕ В АРЕСТА.

75

Рени

преди 14 години

Правителството го е страх, че ако не падне забраната срещу пушенето на обществени места сигурно същите майки с колички, които протестираха срещу ГМО, ще излязат да настояват за правото си да пушат над главите на отрочетата си по заведенията, които посещават. Къде са сега активистите от "зелените" и "екологичните" организации? Сигурно на по кафе с цигара в някоя задимена дупка. Лицемерните претенции на псевдо защитниците на природосъобразния начин на живот са направо отвратителни!

74

alf

преди 14 години

Върнете Арда, Мелник, Феникс, Стюардеса, Шипка.... :D

73

Цветков

преди 14 години

"Щом не искаш да те опушват не ходи по заведения за пушачи" . Аз предлагам да се разрешат грабежите и изнасилванията. Щом не искате да ви ограбват и изнасилват не излизайте на улицата. Забраната на грабежите и изнасилванията нарушава правата на човека.

72

МВ

преди 14 години

В България няма политическа воля да се наложи спазването на европейските норми. Винаги си намираме оправдание за калпавата държава, в която живеем и никой не си върши работата като хората. Само кампании...Да арестуват този , да натиснат онзи. Нищо не се променя. Държавата се използва за лично и групово обогатяване и репресия срещу неудобните. Това ли е най важното сега - да се промени невлязъл в сила закон? Да видим как ще ни ръкопласкат европейците като наслагат табели по кръчмите "тук се пуши". Който иска да се трови да го прави вкъщи, а не на публични места.

71

Пенчо

преди 14 години

Явно България ще си остане страна на смрадта и *** (една голяма част от тях фасове). Смръдливковците да черпят - ще ни овоняват още с години и техните деца и внуци ще умират от рак на белите дробове. Между другото даже и да се приеме забраната в оригиналния вид, те пак ще ни овоняват по спирки и открити обществени места и всички паркове ще са пълни с фасове. Но смръдливковците си мислят, че ще стане нещо много страшно.

70

Мунчо

преди 14 години

Не може да се сравнява алкохола с цигарите, защото като пиеш алкохол съседа ти по маса не хваща цироза, а когато пушиш съседа ти хваща рак!

69

Наблюдател

преди 14 години

Надявам се, на прозорливите хора им е ясно, че ГЕРБЕрите в случая действат да угодят на производителите и продавачите на цигарите, ресторантския бизнес. Но не на пушачите. А пак това за подкрепата на председателя на здравната комисия Лъчезар Иванов е напълно гротеска. Отставка на този ***, веднага! Какъв лекар е този?! Каква здравна комисия?

68

Владимир

преди 14 години

Не обиждайте ориенталците по повода..дори и в Турция, която е запазила голяма част от Ориенталските си привички, пушêнето беше напълно забранено.. Освен всичко останало, забраната ще повлияе на тинейджърите/ а броят на младите пушачи е тревожен/, които в по- голямата си част пропушват от " гъзария"- т е , копирайки това, което са видели на съседната маса..утре това може да са вашите деца..

67

Рони

преди 14 години

в другите държави вече почти навсякъде е забранено пушенето, ама мани... нали сме по-европейци ит европейците... просто няма какво друго да кажа... тия много започнаха да се излагат вече, ми се струва.

66

Борислав

преди 14 години

Интересно, колко ли са получили от Пещера да дадат такъв отбой. Дянков когато е тояга и данъци винаги даваш за пример ЕС или Брюксел. Сега какво ще кажете начело с вожда Ви. Как искаме поне да не увеличаваме дистанцията м/у "Белия" свят и България, като всяка наредба и закон се променят в зависимост кой колко плати. Намалете поне и на Хазарта данъка да сме пълна бананова държава.