104

Хей

преди 14 години

...ЗАЩО САМО ПО ЕВРОПРОЕКТИТЕ ,БОРИСОВ ..??????????

103

Анонимен

преди 14 години

ostava i da e isina....................

102

независим

преди 14 години

Евала на Бойко , управленски политик ...

101

Гррр

преди 14 години

Писна ми да го гледам тоя *** бе!

100

СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ

преди 14 години

Браво, нека си знаят предварително, какво ги очаква, ако сгрешат, и то нарочно! Трябваше обаче и да им раздаде по едноа бройка от Наказателния кодекс авансово.

99

Анонимен

преди 14 години

"минОвач" - "иЗтина" - "оДзад" - "бОлевард" - "аве" - "бе" - "аре" - "кАде" - "евала" (?)"акъл" (?)

98

RAD

преди 14 години

Ох, пази Боже от такива самодейци по форумите,които "изказват" "компетентно" тежкото си мнение, а не могат да пишат грамотно ! ЕХООООО... Пише се "задЪлжително", а не "задАлжително" и "въздУх", а не "въздОх".За жалост такива като вас никой,ама никой, ако ще и цялата европейска комисия да ги управлява не може да превъзпита и научи...

97

Анонимен

преди 14 години

Бойко , само твърда ръка трябва, то българите от друго не разбираме като ни кажат! Едно харесвам в него : че като го питат това защо е такА или каде са парите ?? НЕ ТИ ОВЪРТА С : "МИ...НЕЗНАМ...ВИЖТЕ....НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ ....ИМА СИ ХОРА ТЕ ЩЕ КАЖАТ" и прочие глупости.... ТОЧНО И ЯСНО ЗА ДА ТЕ РАЗБЕРЕ НАРОДА !!!!

96

Божко

преди 14 години

Размечтаме се....

95

АНо

преди 14 години

Парцалев и Калоянчев ряпа да ядат

94

do dobrich

преди 14 години

ей стига си гледал на хората в паницата ти кой си и от къде знаеш такива новини бе червен ли си или си само *** хейтър при предишния кмет да си виждал машина да ти чисти центъра от сняг и да ти направи вс. големи булеварди само знаете на ядете мармалад стой си на насрания газ и се услушвай само за някой друга клюка!*** off

93

анонимен

преди 14 години

Ето в кой се е преродил бай Тошо

92

н1

преди 14 години

ЗАДАЛЖИТЕЛНО!!! От 1март 2010г.всеки Българин трябва да носи УСТАВА НА БОЙКОипри проверка да го показва за нарушителите 60 дни без въздох вода и храна.С УВАЖЕНИЕ Б.Б.

91

Калин

преди 14 години

само Пиночет ви оправя вас червени менти такива.

90

xaxax

преди 14 години

cirk za pred horata 4e i skyp:))))))))))))

89

Ахил

преди 14 години

Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))Режима на Борисов е модифициран вариант на управлението на Пиночет-абсолютен фашизъм.Дори и да е виновен А.П-добрите трябва да спазват законите,защото едно общество ,една държава съществува и живее според нормативните уредби -иначе всичко останало ,както вече казах е анархия и диктат.Или казармен социализъм,както щете така го наричайте.Но не и Демокрация.

88

Калин

преди 14 години

В бг няма легални избори, все още тъне в зоната на здрача и той е червен. ББ си е поредният червен шмекер и политиките му и хората му са такива. Като свърши нещо реално ..може и да светне. Хванал Алексей за гащите преди онзи да избяга с инфото в САЩ .. и за това ли е да му се кефя. Говори, като овчар, уж се има за десен а къде му е демократичноста. Червените *** си знаят, че са *** и плаши гаргите.

87

чичо

преди 14 години

Какви са тези глупости Наръчници и тем подобни срещу кражби.Има си наказателен кодекс укойто краде и върши престъпления се провежда разследване и съд.от ден на ден повече изпростяват.Тия хора в правителството *** ли са или така им отърва.

86

Анонимен

преди 14 години

Провери Цачева и Фидосова че нещо намирисва на Октопод

85

Стилиян

преди 14 години

Бойко доиграва цирка.