9

мама

преди 14 години

ПРЕДЛАГАМ "да няма друг спорт, а само ФУТБОЛ" така и така ритнитопковците са на "ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА" 10-12 хиляди лева заплата не им стига, да дадем парите само на тях. А сега сериозно - чудим се защо 80% от децата са станали наркомани, защо агресията е навсякаде. Въпрос с повишена трудност ОТГОВОРЕТЕ си сами и махнете СПОРТАа парите изяште и изпийте.

8

Един от вас

преди 14 години

Ми като сме овци и си мислим че с разни ритнитопковци и спънати спортисти ще блеснем пред света и някой ще ни обърне повече вничание ще сме не на дъното а 2метра под него съвсем скоро. Държавата трябва да спре да харчи излишни пари там където ваобще нямаме потенциали, като спорта и космонавтиката например . Хайде сега сядайте да гледата поредния наш спънат скиор, ама само да не извика "Пази се борче, че иде скиорче "

7

Деян

преди 14 години

Ако държавата издържаше спорта, щяхме да имаме много шампиони. Може би според теб е по-добре държавата да издържа кръчмите, проститутките и престъпността, както е в момента. Истината е, че и тези хора не искат да са на тези олимпиади, защото вече не са в добра форма, а *** ги кара насила, за да не си изгуби лиценза от МОК.

6

Анонимен

преди 14 години

Колко пари струва на данъкоплатеца едно 15-то място, едно 25-то и две 56-ти - много. Моят призив е - ВСИЧКИ ПАРИ ЗА МАСОВ СПОРТ, а за високо спортно майсторство -0

5

Jojo

преди 14 години

От трите състезателки - на трето място! Добре е! Можеше да е и на 4-то място!

4

???

преди 14 години

не разбирам, защо държавата продължава да издържа българския спорт и харчи толкова много пари, за да се разхождат разни хора по олимпиади

3

Бейби12

преди 14 години

За да се пишат по форумите глупости по адрес на спортистите дте виновни най много вие журналистите. Защо не напишете за А.Жекова с колко души пътува, кой я подготвя и кой и дава инструкции на старта и финала. Снощи Ст.Георгиев "намазал с много любов" ските на нашто момиче М.Киркова. Всички отбори и дори отделни състезатели пътуват с огромен щаб от трениори и помощен персонал а наште са на самотек. А "НАШТЕ ФЕДЕРАЦИИ СА СЕ ОЯЛИ КАТО ПРАСЕТА И ЛАПАТ ЛИ *** НА ГЪРБА НА НАШТЕ ДЕЦА"

2

LUNIZ

преди 14 години

Не знам защо тия наш'те ТУРИСТИ само харчат парите,които са оскубали от джоба на всички българи ? И без да са там можем да си завоюваме последните места в спортовете,в които се "състезават".Срам и позор за нацията ни.

1

NI6TO_NOVO

преди 14 години

NI6TO NOVO POD SLAANCETO POREDNIQ PROVAL..... I TAZI OLIMPIADA 6TE MINE BEZ MEDAL... BEZ IZNENADI