143

Бавноразвиващ

преди 14 години

Тука моторджии няма ли в тази тема,бре.Нека те да ми обяснят как,ако някой уж ги нападнел ще спрат мотора,ще го изгасят,ще му пуснат степенката,ще си свалят шлема и ще го поставят на седалката и едва тогава ще се самоотбранят!И уж го нападнали,пък убития лежи близо до своята кола,не до мотора!Нито познавам някой от участниците,нито пък оправдавам безобразията,вършени приживе от убития и бандата му,но не се оставяйте така да ви манипулират!

142

Айсидора

преди 14 години

146 много си прав представете си какъво е изпитвал Лисичков с вързани ръце при тия разбеснели се ***.Направо изпитвам ужас като си помисля и ме хваща яд на полицаите.Закона си е закон ,но има ситуации, при които трябва да действат като мъже ,а не да стоят като ***.

141

Анонимен

преди 14 години

Зоро се завръща жив. / "При спор за отнемане на предимство Лисичков застреля с 4 куршума Калоян Стоянчев. Секунда след това повика Бърза помощ"/ . След 4 гилзи Бърза помощ е прибрала един труп.

140

Мен

преди 14 години

Абе този Лисичков вместо да го съдят, трябва да му дадът автомат и много пълнители и да го пуснат по кръстовищата на страната...Който е ЗА, да натисне ръчичката с палец нагоре :)А дебелия дебилен адвокат тръгнал да доказва, че бил стрелял в гръб. На *** в ***, адвокат Марковски...До онзи ден се тупаше в гърдите как бил защитник на обвинените в тежки престъпления, как така сега си обърнал лопатат и си отишъл от другата страна на барикадата бе, лайнярин ?Колко % от тези 500 000 си договорил да налапаш с големия си търбух, ***, ненужник ? Дано да убият някой твой роднина и адвоката на убиеца да тръгне да доказва как роднината ти е напсувал обвиняемия и го е докарал до състояние на афект, в който при неизбежна отбрана подсъдимия е изкарал трион и бааааавно е отрязал главата на роднината ти. Докато е рязал с дясната ръка, с лявата е държал камера, която ще бъде доказано, че е заснела едно напълно хуманно убийство и че подсъдимия е направил огромна услуга на убития, защото го е избавил от земните му мъки и го е пратил на едно по-хубаво място. Тук ще се намеси попа от селото, който ще потвърди думите на адвоката на подсъдимия...Горното е типично във вас - адвокатски стил. Абе сега като се замисля, могат и тебе бааааавно да те режат с трион. Бая рязане ще бъде, камера с много гигабайти памет ще трябва и много търпеливи оператори, които да снимат как сантиметър по сантиметър от дебелото ти туловище падат на земята.СВОБОДА ЗА ЛИСИЧКОВ - ДАЙТЕ МУ АВТОМАТ И НА КРЪСТОВИЩАТА ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ !!!А онези мухльовци полицаи от Бургас дето стояха КАТО *** когато приятелите-мутри на убития *** псуваха и заплашваха Лисичков с убийство, включително и въпросните "полицаи" - в марокански, нигерийски или конгоански затвор - при *** да им правят *** докато им избелят куровете, майка ви и на вас да *** !!!

139

Боба Фет

преди 14 години

Повтарям ви, че по- добре изкаран виновен, но жив, отколкото мъртъв невинен! С афект, без афект, при неизбежна отбрана защитата ТРЯБВА да съответства на характера на нападението!!!Стига сте писали сбободни съчинения на тема право и то наказателно! Още преди много време ви го казах- 5 години за превишаване пределите на неизбежна отбрана,това е!

138

Анонимен

преди 14 години

Горе в статията пише съвсем ясно- от афект. "При спор за отнемане на предимство Лисичков застреля с 4 куршума... едикой си"

137

чичо

преди 14 години

141 нещо умно и провилно да прочета.Но прокуратурата нещо действа субективно.А това не е добре.Аз съм решил да си купя калашник за подборен отстрел.И при ситуация на Лисичков не е нужно да оставям свидетели -приятели като тези на Рижав ли е не го знам какъв *** е бил.А после я камилата я камиларя.

136

Анонимен

преди 14 години

В заглавието пише - от афект. Няма грешка.

135

Грешка в заглавието

преди 14 години

Не от афект ,а в състояние на афект.Това е съвсем различно.В условията на неизбежна отбрана винаги има състояние на силен афект.

134

Анонимен

преди 14 години

Днес бг. пише четливо - Баретата Лисичков застрелял големия Риж от афект.Не трябваше ли всъщност да е обратното, Рижия да лъска наровете.

133

Браво Лисичков

преди 14 години

Няма морал за противният Марковски . Замириса му на много пари и прави съюз и с дявола. Много ги обича парите,но тоя път май ще тича и ще се облизва напразно.В условията на неизбежна отбрана няма отговорност за щети.Случая е ясен а цялото общество е настръхнало срещу мутрите.

132

Анонимен

преди 14 години

Не, че одобрявам убийството но какво да направи човек когато има насреща си банда разбеснели се гибони с ножове в ръце с мания за величие и хипертрофирало чувство за безнаказаност?На подобни мутри е по добре да се прави лоботомия разбира се но човекът се е защитавал адекватно според мен.И вижте таткото - и от смърта на синът си иска да смъкне рекет 500 000 лв. супер семейство.

131

Патриот

преди 14 години

Ямбол е зад Лисичков *** грозновати мутри света не е ваш! или ще се научите да работите чесно като другите или ще изниете по затвора или в ковчега изборат е ваш . Времената се менят сега вече идват трудни времена за вас селяни

130

БРАВО

преди 14 години

Браво на Лисичков!Ред е на Малкия Риж ... да отиде при батко си!

129

чичо

преди 14 години

В дадения случай си е налице неизбежна отбрана.Стига с тези глупости застрелял някой си от афект.Не е от афект , а в състояние на афект.Но в дадения случай дори и да е налице състояние на афект,няма престъпление поради факта ,че е налице неизбежна отбрана.В смисъла и съгласно съдебната практика в България.

128

Анонимен

преди 14 години

е браво ама виж съда как с е туткат!

127

Анонимен

преди 14 години

абе ей а ако оня разбойник беше стрелял щчхте да викате застреляна бивша барета!! действал е при самоотбрана на разбесняла се група нагли разбойници! какво да стой и да ги гледа ли а те да го бият или стрелят! я стига сте раздували простотии!

126

123

преди 14 години

da napravim podpiska v zastita na lisi4kov ,neznam daite ideia

125

Анонимен

преди 14 години

Викат на разпит г-н Никола Филчев, включително и за убийствА, мн.ч. След 10 г. Що не му кажете и на Филчев по едно "браво БЕ"

124

ba6gad

преди 14 години

Варна е зад ЛИСИЧКОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!