75

какво?

преди 14 години

вече нямам думи............. България не може да защити собствените си граждани срещу несправедливости като тази................*** македонци!!!!!!!!!!!!! а ние не можем ли да ги съдим за случката в Охрид............ на нашите хора някой даде ли им легла и топли дрехи след преживяното в студените води????????????????

74

Фашизъм в действие

преди 14 години

Как "независимият македонски" съд изпълнява функцията на арбитър в семеен спор между една българка и един сърбин ? Поразяващо нормалното съзнание погазване на исконното човешко право на майчинство ! Заради чисто семеен спор, да вкараш една майка в затвор ?Нещо повече, да се опитваш да я въдворяваш и в лудница ? Ами ако приемем хипотезата, че жената е ***, не е ли престъпление да си я вкарвал в затвора ? Няма ли в БЮРМ Хелзинкски комитет ? Къде е Страсбург ?

73

in

преди 14 години

ЕДИН НАРОД В ДВЕ ДЪРЖАВИ!

72

мале мале

преди 14 години

Абе какво легло бе,още малко и пълно обслужване!Тия в Македония съвсем са се издухали.Какви смешни закони,тук ни бият по точки.

71

Анонимен

преди 14 години

Маке, оди си пиши у вашите сайтове.Ко дириш у сайтовите на старата си РОДИНА!!!

70

bitolski vojvoda

преди 14 години

еничарите-србите и гркоманите власи в македония са големото зло требва да се трепат защото 70 години тъпчат булгарите

69

До 83

преди 14 години

А ние българите пожелаваме на всички македонци: Умрете! Вас *** ще ви оправят! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, *** ЗА македония!

68

Volodia

преди 14 години

Do 70 Botev Plovdiv Ne razbrah koi pesni sa bulgarski,koi makedonski. Ti si maloumen,vervai mi.Hubavo e da zapazish negramotnosta za sebe si.Koga za posleden pat si vijdal tazi suma na edno miasto/nai veroiatno predi da mahnem trite 000 ot Bg lev/

67

ааа

преди 14 години

и аз от македиония съм и искам българия да призне македонците в България е тогава и ние ще сме подобре спрема българите

66

хфгх

преди 14 години

Аз искам македония да влезе в НАТО и ЕС. Но трябва да престанат тези абсурди. Българите там трябва да са по-силни от всякога за да издържат на натиска на сръбската пропаганда. Колкото по-близо до нас е македония толкова по-лесно ще се справя в такива ситуации, а сърбите ще се пукат от яд, че отново не са успвли да пречупят българския дух. Мъжът на Спаска е сърбин, което е много показателно чии интереси се защитават там в момента.

65

Анонимен

преди 14 години

синдбад точно така пишат със запетайки хахахаха и освен това по медийте им ползват предимно например просперитет,континуитет,интегритет,профитет,билатерално а на улицата-"ептен ми се бендисува,стварно"???от три думи,две турски и една српска,но иначе те са създатели на говоримия славянски език!!!и по форумите им пишат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО С ЛАТИНИЦА И МНОГО СЪРБИЗМИ!За какво говорим въобще-БЮРМ-дом за душевно болни.

64

Светла Велева

преди 14 години

И аз съм майка с дете и то разведена,но питам кой е тоя съд ,който ще накара насила в домът на майка ми да предоставям легло на бившия си мъж....като е сербес нека наеме хотел да му изсъхне *** дано...

63

синдбад

преди 14 години

аз купувам македонски ябълки, нали са си български (кюстендилски едно към едно :)

62

синдбад

преди 14 години

имат, пишат го с апостроф :)например виното Т'га за уг или думата г'з (извинете, наистина е така!)

61

dfsfsd

преди 14 години

сърбоманите скалъпили тази история са за лудницата... на цяла сърбия на съвестта ще тежи страданията на българския народ организирани от тях

60

Svilen75

преди 14 години

Това е процес на цяла една държава срещу гражданин. Не, това е процес на една комплексирана държава срещу друга в лицето на един гражданин. Очевидно е, че за македонския съд общочовешките норми не важат. Не му осигурила легло. А защо не я съди, че не му е осигурила и ядене, пиене и жени. Идиотщина. Както България спазва международните норми в случая с Тодор, така и Македония трябва да ги спазва в случая със Спаска. Време е за дело в Страсбург и политически мерки. Да, политически, защото този процес е по-скоро политически, отколкото юридически. Македонския съд го превърна в такъв, те да си берат гайлето. Македония, ако продължава по този начин би трябвало да види подкепа на България за ЕС през крив макарон.

59

н1

преди 14 години

В коя час на България се намираше този град МАКЕДОНИЯ....

58

Анонимен

преди 14 години

Кога ще спре тормозът към българите от Македония!

57

Анонимен

преди 14 години

Предлагам мекетата да влизат в бг., само с виза, както се влиза в Америка, докато не платят обезщетение на жената за нанесебите й морални щети. Все пак тя е една от нас.

56

макаров

преди 14 години

Абе тия просръбски катили луди ли са бе.Няма ли в България кой да и заведе жалба до Страсбург да осъди тая абсурдна държавица която създадена като провокация на балканите.Ало м-ра Попова няма ли най сетне да вземеш отношение.