193

въпрос

преди 14 години

НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ НАМЕРИ ЕДИН ПРОКУРОР, КОЙТО ДА ОБЯВИ ДПС ЗА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА И ДА ПОИСКА ОТ СЪДА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА И ЗАЛИЧЕНА!

192

Горан

преди 14 години

Партията е противозаконна,антиконституционна,да видим с какви очи,ще съди Българияи с кой морал ще искат тия бандюги България да бъде санкционирана.Чакамс огромно любопитство това което ще се случва.

191

sinbad0

преди 14 години

трябва да я забранят със закон тая партия.........*** *** ***..........

190

Турчин

преди 14 години

В Турция живеят 2,5 мил. с български актове за раждане, и като се добавят деца и внуци тази цифра се удвоява.България трябва да побърза с възстановяването на българското им гражданство. Божко да не се ослушва и да почне да работи по въпроса, да не се стига до Страсбург. Ако се стигне до там, заради нацистките склонности на някои управници ще "го" яде цял народ.

189

x

преди 14 години

tia deto glasuvaha v tucia imat turski paspoti i sa veche turski grajdani ,kak stava taga che mogat da glasuvat i v tucia iv balgaria imali takav zakon ,mnogo interesna rabota chudno

188

Eнесай

преди 14 години

Samo DPS

187

nameless

преди 14 години

Да си берат лайката... скапани доносници и турски мекерета...

186

jiko

преди 14 години

tazi partia an etnicheska osnova ne e li protivokonstitucionna?

185

до българка

преди 14 години

Като ти гледам правописа се срамувам, че си горда, че си българка!

184

какво?

преди 14 години

Продължение: да видите вие "турски граждани" ........ МАГАРЕ БОБ ЯДЕ ЛИ???????????

183

какво?

преди 14 години

хъм ще ни съдат?добре вас пък всевластният ви съди. сега границата с България ви е затворена заради наводнения, може би Господ така е решил. Ама ако наистина се отваряте много много следващия път ще са няколко Български граждани затворили Границата ви както стана с гърците за месеци и да видим кой ще е потърпевщия? и без това не ви щем гнилите домати дето са все зелени или пък лимоните с най-дебелата *** в рекордите на Гинес и всички турски стоки дето са *** и да видите вие

182

t-rex

преди 14 години

до 240Че не сме *** народ се видя на изборите. И като казах *** народ... електората на ДПС са 50-55 % неграмотни.В последно време, започвам да си мисля, че тая държава може и да се оправи.

181

Асанчо

преди 14 години

Добре че Цецка спря турцизацията,за малко щях да остана като Асанчо!!!

180

Анонимен

преди 14 години

Вчера коментиращите бяха писали,че Днес бг не пишат нищо за ДПС и за техните корумпирани управници и днес хоп статийка,ама каква(решили да напишат нещичко,че да опровергаят твърденията,че са платени от дпс-то)

179

Говедарин

преди 14 години

България щяли да съдят в Стразбург...Хахахахахахахаха...Умрели са в Стразбург за потурестите въшльовци от турско...

178

бг

преди 14 години

тиа па *** - говорели български?!?!

177

българка

преди 14 години

време ти е турски,мюсулмански соколе ниакои да те светне наи после ...и подреже крилцата..ха,ха,ха..отиди и си лети в турско...браво българи брво Бойко брво гордеиа се 4е сам българка;))най после...

176

Анонимен

преди 14 години

А бе прости бАлгари,1депутат по-вече или по-малко нищо не решава в тоя парламент.Всички до един си пълнят джобовете,а ние глупаците се пеним по сайтовете и се правим на много разбиращи.Тая даржава никога няма да се оправи!!Сменят се само играчите.*** народ-слаба даржава!!!

175

slujitel

преди 14 години

ha ha ciganina s mercedes ...tozi buzestiqt ohrana li mu e ,hi hi stiga smqh che i malkite deca se smeqt veche

174

Тъй, тъй ...

преди 14 години

Аз съм ЗА да резнат изборните "шменти-капели". И да се смени най-после сегашния закон, който нарочно, сигурен съм в това, е направен като врата у поле. Ясно защо. Доволен съм, че обещанието на мнозинството за новия закон засега поне върви в обявения график.Но!1. Резнаха почти 20 000 гласа в над 20 секции. Къде са наказанията, уволненията и съдебните преследвания срещу "длъжностните лица" допуснали и участвували в това? Всички те трябва да минат под ножа. Това решение де факто ги уличава във фалшификация на избори! Престъпление срещу оасновнния параграф от Конституцията за правото на гражданите да избират и да бъдат избирани.2. Какво става с "добросъвестните" гласове от тези секции?3. ДПС преди изнесе данни от протоколите, че и на Запад са гласували по над 2000 човека в секция. Сега нямало да пискат. Явно, че става въпрос за политически подкуп за сделка. А трябва да се реже из корен! Всички "спорни" секции - под ножа.Хайде сега ГЕРБ, Синята коалиция, Атака и РЗС да покажат, че имат наистина принципна позиция и да довършат работата и за другите секции по този "параграф". Защото как така изборните фалшификации на ДПС са лоши, а същите изборни "недоразумения" на другите партии ще са добри? Крайно време е в България да почне да се мери с един аршин.Казал го е още преди повече от век и четвърт Левски:Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме! Е, крайно време е!