38

Анонимен

преди 14 години

Ти поне не се занимаваш да носиш МНОГО лесно чупливи бутилки водка, или пък стекове с бира, дето като паднат и се получава много хубава гледка!!Виждал ли си бирено езеро, ха ха!!!

37

Dream on

преди 14 години

Американската мечта в дейсвие.

36

Анонимен

преди 14 години

Не им завиждайте на американците. Там скоро ще се превърне в истински концлагер. На американците им е подшушнато да бягат към Европа, но да избягват Англия. Просто, защото и там ще се превърне в концлагер.

35

ТТ

преди 14 години

И пак ще кажа ... писна ми от новини от америка ... изобщо не ме интересува какво става там ... както каза батето в едно интервю ... абе ква държава е тва америка ... тва е един хотел ... и макар че постоянно е на градус ... е много точен

34

ТТ

преди 14 години

ако беше използвал кратуната си щеше не 29 ами 129 телевизора да разбие

33

za hoho

преди 14 години

е за кво седиш там? куц ли си, сакат ли си, бавноразвиващ ли си? щом си съгласен да те мачкат - ше те мачкат. щом си съгласен да е и без пари - още по-добре за тях. докато има работници, навити на всякакви гнусни условия, условията ще си останат гнусни.

32

Илиян

преди 14 години

като си търси неприятности да дойде в столипиново и да каже смърт на ромите

31

hoho

преди 14 години

пич, аз работя в техномаркет и само аз си знам какво ми се налага да правя за да остана на работа по 11 часа на ден съм и консултант и работника в склад и чистачка,заплатата е твърда, без допълнително поощряване за продажби, така че преди да нападаш консултантите там се замисли за заплащане, условия на работа и подобни неща. А по темата нищо чудно типа просто да е бил работник на фирмата и да изтрещял от гнусното работно време и постоянните изисквания

30

Анонимен

преди 14 години

50 инчова плазма за 1600 лева... Звучи като оферта :)

29

ГМО

преди 14 години

Рупал е много ГМ царевица и е изтрещел, това ще стане и с нас ако почнем и ние да тупаме такава царевица

28

ty154

преди 14 години

i kakvo imash protiv geyovete? shte pokazvash kolko golqm muj si s buhalka v ruka da mlati hora? leee...kolko geroysko!

27

Владимир

преди 14 години

Тея двамата са се наговорили :)

26

Анонимен

преди 14 години

Причината за поведението му е ясна, какво има да се установява- изтрещял е :))

25

manuelche

преди 14 години

Айде, написаха пак нещо за Америка и се почна колко са *** и колко са зле (на последното се хиля особено много). А никой не вижда по нашите улици какви скици скитат, говорят си сами, държат се меко казано странно. Те не са виновни, да не дава Господ. Но не си мислете, че у нас няма също толкова много луди.

24

Анонимен

преди 14 години

Ще приложа тоя метод в местния Техномаркет , че много гейове има там

23

00-00

преди 14 години

ТОЗИ АМЕРИКАНЕЦ ДА ВЛЕЗЕ В БГ. ПАРЛАМЕНТА. МНОГО РАБОТА ЩЕ ИМА ,КАК СЕ РАЗБИВАТ 240 КУХИ ***. НЕ В ЗАТВОР, А ПАМЕТНИК ЩЕ МУ ИЗДИГНЕМ

22

;,;

преди 14 години

До yashinaki : Това е вярно , че се правим на най великия народ на света и това е така защото не виждаме повече от носа си. А задавайте си въпроса защо се появават *** навсякаъде по света. Отговорът е много елементарен. Докато светът лежи в ПОКВАРАТА на ГРЕХОВНОСТТА си с отхвърлянето на Бога и следването на РЕЛИГИОЗНОСТТА и ръководството на СВЕТОВНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВОДАЧИ които са пропити вече дори и в костите на всеки един индивид по земята ще се появят и *** сред нормално мислещите хора.

21

do19

преди 14 години

az samo tova iskam da sprem da se mislim za nai velikite v sveta i izvan nego bulgarite no ne vijdam razvitie po vaprosa naprotiv..

20

с.

преди 14 години

Най-великия народ на света сме таратанци!Кое ни е наред!?Улиците и пътищата ни са дупка до дупка!Потънали сме в мръсотия и мизерия!Стандарта ни на живот е отчайващ!А в същото време имаме прекрасна страна!И море и планини и древна култура!Хората от нищо правят нещо!А ние сме *** всичко!Което не ни пречи да говорим че тия били такива,ония онакива и тн!Такива,онакива ама са по-добре от нас!Факт!

19

Анонимен

преди 14 години

Егаси пича... браво на него!!