12

токо

преди 14 години

до 12:Относно монитора-първо пише името и след това държавата,освен ако не е щафета или когато учавстват няколко състезатели,например-бобслей.Сега за биатлона-не знам какво имаш в предвид под много пари,но това което е инвестирано в този спорт за последните 12 години,надали надвишава издръжката на 1 футболен отбор за 1 година,а резултатите въобще не са за пренебрегване.До Нагано'98 никой не беше чувал за Дафовска,а след това тя се задържа в световния елит доста години,а покрай нея също така и

11

Анонимен

преди 14 години

Когато въпросните спортисти отидат на Олимпийски игри те представят там страната ни - ако можеш да четеш на монитора обикновено пише БЪЛГАРИЯ - и на първо място трябва да им е ясно че са там за страната си. А относно подпомагането от държавата - за биатлона след представянето на Дафовска се наляха доста пари, но полза никаква - просто някои хора не ставаха за този спорт!

10

manuelche

преди 14 години

Стискам палци на всички наши представители във Ванкувър. Но Александра Жекова е млада надежда, изглежда ми амбициозно и "живо" момиче.

9

токо

преди 14 години

до мануелче:Александра Жекова се казва,но мен ако питаш по-голям шанс има Жени Раданова :)

8

токо

преди 14 години

до 1:Абе,да те попитам нещо,ти като работиш мислиш ли за заплатата си или просто бачкаш ей така,за чест и слава ???А и не виждам къде е логиката в коментара ти,не знам дали знаеш,но олимпийските титли и медали са подпалтени и с чек,така че няма лошо състезателите да мислят за джоба си,защото за да го напълнят,трябва да постигнат добро класиране.Съвсем друг е въпроса с какво нашата държава подпомага спортистите ни,така че да представят достойно родината ни на такива форуми.Писна ми от лаици.

7

manuelche

преди 14 години

Мен надеждата ми е в сноубордистката ни, не помня как се казваше. Едва ли ще вземе златен медал, но ще ни представи добре, голяма надежда е.

6

Анонимен

преди 14 години

ще вземе..... - Тиквен.

5

nuts

преди 14 години

Ще мземем медал само ако чилика на лед стане олимпийски спорт:)Лошо е че имаме алпийски планини а нямаме пари за подготовка на спортисти.

4

Анонимен

преди 14 години

естествено, че да ние сме велик народ с велики хора!

3

Анонимен

преди 14 години

Какъв джоб бе, човек? Та ние имаме 1 пързалка, 2 писти... Държавата тотално е абдикирала от спорта, а политиците ходят само да се снимат с героите, които с всяко изминало състезание все повече намаляват! УСпех на всички родни олимпийци, дано Сани Жекова и Жени Раданова ни отстрамят пред света!

2

Анонимен

преди 14 години

НЕ

1

:(

преди 14 години

Ще вземе на куково лято! Дано спортистите ме опровергаят, но догато не започнат да милеят за страната си, а не за джоба си златните медали само ще ги сънуват!