105

Анонимен

преди 14 години

само дето до преди няколко века духовниците съм твърдели, че Земята е плоска и са изгаряли "вещици".

104

Анонимен

преди 14 години

Научи се първо с пълните членове да се оправяш, преди да плюеш..Църквата е богата и дали е редно е отделна тема. В случая човекът е прав. Водите са по-дълбоки.

103

някой

преди 14 години

Не знам дали ще ми стигне времето (и търпението) да изчета цялата статия, но аз от своя страна пък недоумявам какъв бяс е накарал митрополита да измисли такива епитети за ГМО? Все едно чета някой средновековен текст! Същевременно, една кратка справка от сайта на Ватикана ме учуди с колко по-умерен и разумен тон кардиналите излагат своите аргументи. Дискусията която провеждат е на тема: "ГМО - заплаха или надежда?".Дето се вика - правим се на по-светци от Папата!

102

Klir

преди 14 години

Това не беше ли човека, който получаваше подаръци от Гергов? Човека, чийто автопарк конкурираше този на най-богатите? Човека, който не позволи на отец Боян Съръев да разбие монопола на ДПС в Кърджали?

101

Анонимен

преди 14 години

В природата това, което не оставя семе, не продължава напред.

100

Анонимен

преди 14 години

НЕКА СПРЕМ ТЕЗИ МУТАНТСКИ ХРАНИ И НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕБАЧИ БОИКО КАЖИ НЕ НА ГМО-ТАТА И СИЧКО Е 6

99

RedMoon

преди 14 години

Ne go znam toq pop kyv e, ne uvajavam cyrkvata kato instituciq, no komentaryt mu e dosta to4en.

98

one man game

преди 14 години

Точно ти ли дядо Николай ще говориш за Луци... погледни себе си ,откакто си на този пост забогатя драстично, сменяш си ролексите като че са сейко, возеше се в старата 7-*** серия на БМВ, сега вече си най-новата такава ( сякаш има значение пред Бог, в каква кола те возят, освен да има значение единствено за суетата ти, която идва от къде??!! - от същия този луцифър за когото ни разправяш)..), покай се дорде е време...и си промени поведението, особено пред медиите, че е срамота!

97

аз

преди 14 години

Да бе, да ги анатемоса, че после пак да го разнасят по вестниците и по "Господари на ефира"! Не смее вече човека!

96

ivo

преди 14 години

i ako namalqvat i po to4no hranata za6to ako ne se luja v nqkoi po golemi darjavai s po golqmo naselenie sa zabranili GMO i nie trqbva da go konsumirame nadqvam se ne govorq gluposti no mai sam prav.... ?

95

Анонимен

преди 14 години

А за тези с ресурсите. ...ЕС плаща на поляци, французи и германци да не обработват земята си.Не е до обем на продукцията тук, до интереси е.И интересът е дълбок американски джоб....

94

Анонимен

преди 14 години

Дядо Николай да ги анатемоса нашите управляващи безбожници.Убиват замеделците с това. След като Иван види, че Драган с ГМО семето произвежда повече и Иван догодина ще сее от него.. Представете си след 10 години дали ще има нормално семе за посев. Даже и да си засеем земята ще е нужно да просим от американците за семе, което не оставя семе.

93

kantega

преди 14 години

Да ресурсите намаляват-но не и селскостопанската продукция-тя просто не е ресурс!Преди 10г бе доказана че земеделието в онзи му вид може да изхранва до 8милярда население без проблем-проблема е в разхищението! Следващия път си помеслете като изхвърляте мухлясали я си хляб!Помислете и защо ние затлъстяваме-като в това време едно дете умира от глад! Това е пътя

92

!?!?!

преди 14 години

ако си оная НАНА, дето всяка събота кудкудяка по една телевизия - не се очудвам на мнението което изказваш. Как пък ги сметна тия 99%, ако имаш конкретно "специалистите" по генетика, те едвали са 1% "от българите". И тук се води обществена дискусия, а доколкото знаем, тези неща още не са забранени! А за категоричните доказателства - ИМА ГИ? Ако щеш дори само в икономически аспект. ГМ-културите са "златни", заради огромните разходи по отглеждането им. Вредността им се доказва трудно, поради липса

91

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Явно първосигналната система ти работи Успех в оцеляването

90

Боко

преди 14 години

Нека да стане по ясно, че Бойко Борисов е поставено лице от Програмата РАН-ЪТ както всички останали водещи ПОЛИТИЧЕСКИ ВОДАЧИ от всички правителства които сме имали до сега и които са представлявали част от СВЕТОВНИЯТ ЗАГОВОР за прокарване на ДИКТАТУРАТА на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ! А това е ПОЛИТИКА на ГЕНОЦИД въведена от много добре прикрити СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ вземащи ТАЙНИ РЕШЕНИЯ за съдбата на народите по цял свят а ние сме една от ЖЕРТВИТЕ които те искат да поставят на колене !

89

an.

преди 14 години

mnogo vqrno si vniknal v ne6tata.no takiva kato teb sa edinici.zatova se vijda i rezultata,dokade stigna darjavata.tezi 20 godini nikoi ne razbra i nqma i da razbere 4e planat RANATdeistva s palna sila.ni6to slu4aino ne se slu4va.genocida nad naroda e totalen.vsi4ko tova e plod na tozi plan.totalno uni6tojenie.no pone6a na jurnalistite im se zatvarqt ustata s pari, nqma otkde naroda da razbere istinata.

88

Х

преди 14 години

Колко красиво е написано само. Нищо общо с грухтенето на някои ВИП-ове

87

Иван

преди 14 години

1) не ресурсите от храна намаляват - а се увеличват хората , които преяждат, много от нас даже са такива. Ядат повече отколкото им е нужно , съответно боледуват и умират млади (50-60 години) само излез и виж колко хора в БГ са с наднормено тегло.2) ГМО не дават повече продукция, нито е по -ефтина, това е заблуда.

86

Do 81

преди 14 години

a kaji ti kakvo razbira6 tgava ? mislq 4e znae pove4e ot teb