44

Анонимен

преди 14 години

Бащата на Илия Павлов: Убийството на сина ми е поръчано у нас12.03.2008 / 09:08Тези, които не успяха да участват качествено в приватизацията, започнаха да изтребват първенците, каза бащата на Илия Павлов.Гледай видео материал затвориБащата на Илия Павлов: Убийството на сина ми е поръчано у нас Убийствата на знакови личности са плод на конкуренцията и тези, които не успяха да участват качествено в приватизацията, започнаха да изтребват първенците. Това заяви Павел Найденов, баща на Илия Павлов. Той допълни, че онези, които не са се класирали добре в приватизацията, посегнаха върху други лица. Бизнесът и икономиката не се състоят само в управление на мини и хотели, защото има и други съблазнителни фактори, като модни агенции, допълни Найденов.Според бащата на Павлов мутрите не са били официалната страна на бизнеса и си служели с непозволени средства. "Преходът избра хора, които не можеха да управляват държавата и може би трябваше този преход да бъде извърнеш плавно", допълни той.Според него Андрей Луканов е управлявал всичко: "Допускам, че е имал възможност да създава фирми, чрез които да създава работни места, каза още Найденов и и допълни, че той е искал да има влияние над хората, с които е работил и това, може би, е ставало с пари".На базата на страх, всяван от Андрей Луканов, се е стигнало до смъртта на сина му, смята Найденов. Той допълни, че не може да посочи хора, които са взели пари от бившия министър-председател.Илия Павлов не е давал пари на политици за избори и смятам, че поръчковият убиец е от България и е поръчан от нашата страна, заяви още Павел Найденов.

43

Иво

преди 14 години

И друго ми направи впечатление - и бащата и други близки на семейството казаха че не вярват убийството да е на битова основа, а от това което чух днес по новините - американската полиция е излязла точно с версията за битово убийство...Тази рускиня на снимката има малко вид на луда - може тя да е убиеца, но може и да са я натопили умело...

42

Nefteniq

преди 14 години

бОтици, сигОрно....За себе си можете да напишете , че сте УлигУфрениКво сте седнали да коментирате хората - виже себе си първо какви сте неграмотни чукове.То да пишеш не е като да точиш *** лиги в някой чалга-бар....

41

Иво

преди 14 години

Има нещо съмнително в цялата работа - уж всичко е ясно - кой е убиеца и как е станало убийството - а дават награда от $1000 за информация и свидетели....

40

Анонимен

преди 14 години

маги стига ги защитава кой каквото търси си го получи да светнат оня дърт пергиш баща им и да приключваме с тази зловредна фамилия мене лично не ме трогва новината

39

МАГИ

преди 14 години

АХА ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ ДА НИ СВЕТНЕШ! НИЕ ПАДАМЕ ОТ МАРС!! АМИ МАСЛАРОВА КАТО НИ ОБРА С ДЕВЕТ МИЛИОНА И Е ВСЕКИ ДЕН ПО СКЪПИТЕ БОТИЦИ/?/ ВИЕ МАЙ ЗАБРАВЯТЕ РЕАЛНОСТТА?

38

ХРИСТЯНИН

преди 14 години

31добавен от: МАЛКИЯТ ПРИНЦ преди 8 минути ОтговориРУСНАЦИТЕ СА СТРАШНО ЛАКОМИ ЗА ПАРИ, А ЖЕНИТЕ ИМ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ .... ЗА ТОВА ПЪРВОТО СЕ БЪРКАШ ТОВА НЕ Е ДПС!!! А ЗА ВТОРОТО МОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ : *** !!! КОМЕНТИРАШ ЖЕНИТЕ ИМ БЕЗ ДА ГИ ПОЗНАВАШ ! АБЕ ТИ МАЙ СИ ЧАТАК ЗЛОБЕН ! КОМПЛЕКСЕР!!!

37

МАРГО

преди 14 години

ТИ *** СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ОТКАЧЕНО ***! ИЛИ САМ СЕ СВЕТНИ С НОЖА ЩЕ ОТЪРВЕШ СВЕТА ОТ ЕДИН МЕРЗАВЕЦ ПО МАЛКО!! ***, БОЛЕН МОЗЪК!

36

anonimen

преди 14 години

Много сте глупави всички, убитата с цялото семейство от мултигруп ви е обирало и си е купувало имоти и какво ли не.

35

МАРГО

преди 14 години

РУСКИНИТЕ СА АД! ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО ЕДНА НЕ Е СЪС СВЕТА!! ГАДНИ, НАГЛИ НАЛАГАТ СЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО И НА ВСЯКА ЦЕНА! Е ТОВА СА1ЗАТОВА СА ОЦЕЛЕЛИ ПРЕЗ ВОЙНАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНАТА СИ!

34

До Чикатило

преди 14 години

Откачалка!!!

33

ddt

преди 14 години

dobre se e obliakla v oranjevo, shte go nosi do kraia na jivota si , bliadove

32

Анонимен

преди 14 години

руска ***...

31

МАЛКИЯТ ПРИНЦ

преди 14 години

РУСНАЦИТЕ СА СТРАШНО ЛАКОМИ ЗА ПАРИ, А ЖЕНИТЕ ИМ СА НЕЧИСТОПЛЪТНИ И МЪРЗЕЛИВИ.

30

боян

преди 14 години

малииииииии, тая има *** психопатската гадна муцуна

29

ПОМАК

преди 14 години

Абе, каквито и ща да са били жертвите, мразя и ненавиждамх да се убиват Български граждани, дори да се намират и в Братския Американски Съюз!

28

Шемет

преди 14 години

Абе, този *** да не е някой грозофил със специално предпочитание към източно европейки ? Баси и пича ...

27

Elliot Ness

преди 14 години

Какво да очакваме от дрогирана и миризлива руска ***?

26

Анонимен

преди 14 години

8защо и е да убива бившата съпруга а кого да убие-с кого би имала конфликт-може би с тебе без да те познава ?

25

Анонимен

преди 14 години

за тези които бързат да оплюват америка -не ви ли направи впечатление че нито един от тази семейна драма не е американец.Всички те са от най-доброто място в света-бившия соц. лагер:рускиня българка ***.Еее и пак ли комунистите ще пробутват теориите за лошите американци и добрите славяни.Защо рускинята е станала убиец-нали не е яла гмо и не е вземала амфетамини защото е от е била гражданин на великият съветски сьюз.