39

насила хубост не....

преди 14 години

Защо, съсипвате жената?!

38

До кога?????

преди 14 години

Така, ако се опитвате да съсипете нечий живот имате, тази прекрасна жена, дали македонка, българка, рускиня, туркиня, тя е жена мъже сте давайте, какво чакате съсипите я вземете и най- свидното пуснете я на кучететат да я хапнат за закуска пийте едно за драве ДАНО ВИ ОЛЕКНЕ!На някои деца им умират родителите и няма кой да ги погледне и отгледа Вие драги насила прате неикани неща майкат природа ще ви отмъсти със Закона на физиката е не се оплаквайте Заслужи ли сте си го!

37

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се хване македонския посланник да се вържи и да се прати в лудницата за изследване. Имам съмнение, че не е нормален.

36

?

преди 14 години

Защо не назначат на Митрова български адвокати? До кога ще тормозят тази жена? Сега и психиатрична експертиза. Поради каква причина? Кой нормален мъж ще прати жена си в затвора, а след това в психиатрия, за да си вземе детето при себе си? Какво се "помоткаткват" пак от МВнР?

35

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Аз вярвам в македонската нация

34

Анонимен

преди 14 години

Така сие, няма по болни хора от македонеещите се. За 65 г. бяха насила направени от българи на македонци, после ги почнаха да се правят на югославяни. Преди 20 г. някой ги направи антични македонци (гърци значи). В това време местните албанци станаха 1/3 от населението а ония пак се кълнат, че са потомци на Саше Великиот. И току викнат по нас, че сме татари и монголи нали така им казват сърбите. Горките хора и тяхната не е лесна. Баба и дядо да са ти българи, мама и тати югославяни а ти античен

33

Даме

преди 14 години

БЛъгарин няма да станеш , ама виж ,искаш не искаш ,Българин си ... Просто баба ти и дядо ти са били българи , ти ако искаш се смятай за марсианец ...

32

Иван

преди 14 години

Македоноидите са болни хора, те до вчера бяха югославяни , днес са антични македонци! Какво повече да кажем? Освен , че ми е жал за тях , скоро държавчето им ще бъде разпаднато заради упоритостта да се отказват от своя род и история! И Югославия беше фалшива държава и се разпадна , така е!

31

Македонец от БГ

преди 14 години

Благодаря на Бога, че съм се родил Македонец, на Македонска земя, под Македонско небе, в прекрасният Пирински дел на Македония. Горд съм, че по националност съм Македонец и, че моята родина е Македония. Да си Македонец е гордост , чест и достойнство навсякъде по света. По скоро ке умрам, но никогаш нема да станам блъгарин.

30

TooN

преди 14 години

Какво ни занимават с личната драма на някаква псевдо-българка, на която г-н премиера осигури работа заради имиджа си, а не гледа какво става с българската икономика и масовата безработица!!!Всеки има или е имал проблеми в семейството си, ама хайде стига толкова медиен глас за жена, приела БГ гражданство за лична облага!!! Писна ми да хрантутим и псевдо-българи... малко са ни нашите проблеми!!!

29

manuelche

преди 14 години

Тази жена нали се отказа от България, най-спокойно заяви, че се чувствала македонка и че Македония е нейният дом. Нека си търси правата в Македония тогава, няма какво да се занимаваме с нея.

28

ОМО ИЛИНДЕН

преди 14 години

*** 1990 - 2010 *** 20 години ОМО ИЛИНДЕН *** ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИТЕ МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНКИ ОТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ И ОТ БЪЛГАРИЯ ***

27

Анонимен

преди 14 години

Великият Иван Михайлов е казал: "Македония без българи, огън да я гори!'. Крайно време е да си приберем българите оттам и наистина да я запалим, гадна свинска *** на предатели

26

иван

преди 14 години

Towa всъщност е преглед на властта в Скопие, по резултатите на този случай, ще се процидира по нататък. Проблемът е , че сърбите държат властта и медийте в Скопие. Но и те сърбите, ще си имат проблеми в близко бъдеще, както Гърците сега.

25

БЪЛГАРИН

преди 14 години

СПОМНИХ СИ КАЗУСА ЗА ДВЕТЕ ДЕЦА ОТ АСЕНОВГРАД .И НАПРАВИХ ...ЩО ЛИ ПЪК СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ...

24

Анонимен

преди 14 години

Абе нещо не е читаво около тая невеста ...или се премълчава нещо или се преувеличава нещо истината е някъде там

23

КИТАЕЦА

преди 14 години

А Сакън Недай да бягаш ЗЪБАТИ МОЙ СИ

22

123

преди 14 години

Абе не мисля, че три часа ще я разпитват щото се мисли за българка. Явно си имат причина хората. Тя ако иде в магазин и иска да си купи нещо, но не и достигнат парите и естествено не и го дадат ..сигурно пак ще кресне,че не и дават щото се чувствала българка.!? Познавам българи, които живеят в Македония и нямат никакви проблеми от това.

21

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

*** при ГЮРО да те разхлаби малко защото явно бъркаш половете

20

Илиян

преди 14 години

Ами то отдавна беше ясно че въпросната Спаска си е за психиатрията. Никой нормален човек не иска да се прави на българин. Нормалните хора, дори истинските българи бягат от ***, тя пък се засилила да се пише българка. Ама не е лошо като тръгне за психиатрията да вземе със сибе си и Божидар Димитров, може и Бойко Борисов също.