30

Анонимен

преди 14 години

Гръцкото правителство и гърците от юга гледат на северна Гърция като на случайно придобите земя а на населението като на не гърци. Затова и не им дреме за протестите, напротив както са го закъсали финансово и каквито са зависници идва им дюшеш да ни нанесат щети и на нас. А ние можем много да направим и да им бръкнем отзад с чадър ето как;

29

Borman

преди 14 години

Kитайса, не купувайте тези ще ви спретнат някой Византийски номер,и пари няма да видите.Да не се окаже в последствие, че вие им дължите.

28

Анонимен

преди 14 години

не забравяйте, че дълговете в гърция ги направиха демократите....

27

Анонимен

преди 14 години

Абе чак 1000 евро чистачките в Гърция не вземат.

26

Анонимен

преди 14 години

Преди 30 г. турци и гърци цъкаха с език и ни завиждаха, а сега се бетерясахме или ни направиха да сме така.Идваха 70-80 годишни гръцки дядки, изнесли се оттук като младежи по спогодбите след I св. война и направо се чудеха на огромното строителство, като казваха, че са оставили тук кирпичи, а на тяхно място виждат големи къщи.Поразяваше ги и голямата евтиния.

25

Анонимен

преди 14 години

Китай отново демострира огромната си финансово-икономическа мощ и за в бъдеще това ще бъде все по осезаемо. Какво щеше да стане със САЩ, ако Китай не ги беше кредитирал? Много е вероятно и още страни от ЕС да поискат помощ от Китай.

24

joni

преди 14 години

vsichki vizantiiiciii da go duhat tova e mrasno pleme

23

Анонимен

преди 14 години

Етиопските махгали са го закъсали здраво. Нали бяха много силни, а сега да ги видим. Гърция няма икономически потенциал да подържа стандарт по висок от БГ а се напъваха да живеят като Италианците и Германците, да ама на вересия от ЕС. Сега обаче ЕС не вярва на сълзи, криза е и всеки се спасява сам и поединично. На на с ни го казаха почти в прав текст, а малаките направо го усетиха ... курав и сурав.

22

манов

преди 14 години

ПРЕДЛАГАМ ИДЕЯ !!! Тия *** винаги са се опитвали да ни пречат,като се започне от членството ни в ЕС ,че се стигне да продажбата на наши стоки на техния пазар...Затова предлагам да се обяви бойкот на закупуването на гръцки стоки от магазините и да се пропагандира хората да не отиват на почивка или екскурзия в Гърция..А и данъчните да започнат проверка в гръцките фирми,ще видят какви нарушения има там,от неплащане на заплати,осигоровки до използване на хората като роби,особено в шивашките фирми

21

Анонимен

преди 14 години

На гърците бих казал: Балонът се надува ,надувайте момчета да стане на парчета!

20

Гошо Тъпото

преди 14 години

Вместо кухи ....облигации,да продават острови - имат ги хиляди.Навреметотака царска Русия си компенсира външния дълг - продаде Аляска на САЩ.

19

Turk

преди 14 години

nishto nqma da stane na gyrcia , shtoto gyrcia vinagi bilo palovko na Evropa , shtoto evropeyci i amerika misliqt che tehnite kultur idva ot hellenidi , demek ot gyrci . za tova nishto nqma da stane na gyrcia .

18

Анонимен

преди 14 години

Където управляват социалисти ... мамата си е .....xxx

17

ичургу - боил

преди 14 години

Велик народ е този който е древен, оставил е нещо в историята и към днешния ден пак е актуален и фактор в света.Китайците безспорно са такъв народ.Иначе и ние сме древни, сега излизат разни исторически трудове, че сме били още по древни от древността ( новият Ариел пере още по добре, стария изпираше всичко), но към днешан дата сме жив зян (така е на китайски), почти като гърците.

16

ahha

преди 14 години

SCREW YOU FUCKING GREEKS!!! Или казано на български (номер 8 от 94-та) "мамата" :D

15

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

до # [3] Анонимен:От ценните книжа най много олекнаха новоизлюпените руски милиардерчета и милионерчета - все пак Уолт стрийт не е като Уолт сибир...

14

V

преди 14 години

Така е, не може една чистачка в Гърция да взема над 1000 евро, а пък в същото време, икономиката им да върви надолу

13

Анонимен

преди 14 години

Китайците имат пари да купят Гърция ,но няма даго направят , щото гърците са чешити и нещат да учат китайски ,много лъжат пък и с съседство е България където много се краде.

12

Анонимен

преди 14 години

Тези мързеливи и *** *** ще разклатят целия европейски съюз,но май вече вече не им минават номерата,пък и едва ли китайците са толкова прости ,че да се набутат с облигации,видяхме какво стана с обилигациите и ценните книжа...и тази блокода по границите се насъссква и то правителството им,тъкмо ще отклони вниманието но хората от истинските проблеми ,ако въобще тази олигофренска нация разбира за какво става дума ..

11

Анонимен

преди 14 години

финансовото министерство да не мълчат като пръднали, ами да предупредят народа кой от гръцките банки не са стабилни, защото има съмнения поне за две