93

...

преди 14 години

Теб явно няоя те е зарязала за някой чичко-паричко, че толкова го споменаваш. Аз примерно печеля повече от половинката си и какво? Това няма никакво значение. Фактът, че сте физически по-слилни и просто е можело да се налагате не ви прави по! За квотите- не. Квотите в 95% от ВУЗ-овете имат за цел да осигурят места и за мъже, за да могат и те да учат, защото по бал няма да успеят- нисък е. Така че това пак е вид ограничаване на жените. За това и ще се премахва в повечето ВУЗ-ве .

92

Анонимен

преди 14 години

Еми сама си отговаряш на въпроса - мъжете просто винаги са контролирали ситуацията!!Ти ако си мислиш че само жените страдате от това, тц!!Но така е устроен биологически нашият вид - маймуноподобни!!А това че на вас ви е много по лесно да намерите така наречения "чичко паричко" също е факт!!Я погледи - пълно е с такива, защо така!Да защото е лесно!!А това за квотите - ами те не са ли по равно, за мъже и жени, какво не ти харесва, след като става дума за ограничени бюджетни места!!

91

до 87

преди 14 години

Стига само някой да прочете коментара ти, за да разбере истината. Комплексите свои тука оставете...

90

Анонимен

преди 14 години

DO 87:SAMO KATO PROCHETOH KAKVO SI NAPISAL RAZBIRAM CHE NE SI ZASHLUGAVA DA TE "BIQT" UMSTVENO.

89

...

преди 14 години

Да, за това днес има квоти за приемане на мъже, а не на жени в университетите- защото сте мнооого умни всичките!

88

...

преди 14 години

И само за допълнение, че не ми стигна мястото. Преди да почне това има достатъчно примери за велики жени. По вереме на този буквално геноцид само отделни кръгове са можели- като кралски особи. За това и има поне някоя велика кралица да отбие номера. След еманципацията няма нужда да доказвам какво става...

87

Анонимен

преди 14 години

жената има 35% по-малък мозък от мъжа!както и да го погледнем няма как умствено жената да бие мъжа.освен това в днешно време на жените хич не им е до учене, по-важното е да си намерят някой тъпкач с много кинти.

86

...

преди 14 години

Ти луд ли си? Знаеш ли, че всяка жена, направила опит в началото да се научи да чете е заклеймявана? Знаеш ли, че ако почнат да учат или композират бащите са ги съдирали от бой, защото мъжете нямали нужда от умни жени. Знаеш ли, че за опити за гласуване са вкарвани в затвори? Имаш ли представа колко са принудително затваряни в манастири? Знаеш ли, че тогава са женени на по 13-14 години. Ти ако имаш 3 деца и те заплашват да ти ги отнемат какво ще направиш?

85

Анонимен

преди 14 години

А какво ви е спряло през всичките тези хиляди години, а?Защо се е получило чак през 19 в.Незнам, но е факт че жените които наистина се занимават в области които движат прогреса, са единици!!Вие самите не се интересувате от такива неща, защото е факт че е много по-лесно да се облечете хубаво, един грим и да се опитате просто да си намерите човека дето ще ви осигурява!!Просто мъжете и жените мислят различно!!Мъжа винаги е бил този който се стреми към непознатото, колкото и да не ти харесва!!

84

...

преди 14 години

Анонимен Александър Бел го е изобретил през 1876, а ти знаеш ли, че една от първите жени, които са гласували, е Съзън Антъни през 1872!!!! Това, че тогава още са ни спирали от правото да гласуване и да учим казва ли ти нещо???

83

Анонимен

преди 14 години

Тъй ли, а телефона кой го е открил тогава?

82

Анонимен

преди 14 години

Яки мъже пишат тука. Май с мъже си и лягат, особено тея първите. Абе като не ви харесват жените, намерете си някой *** да ви пляска :)))

81

сиси

преди 14 години

значи , н а територията БЪЛГАРИЯ положението е наистина мноооооооого зле/ако приемем че изказалите с е по долу се намират само там.../ И прав е премиерът БОГ Борисов КАТО СЕ ИЗКАЗВА ТАКА ЗА **МАТРИЯЛА ** ,на дадената му треитория...такова оскотяване и такова опростачване,така умишлено и систематизирано...здраве му кажи! БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО! думи нямам...и няма край и това е...и няма кой да изхвърли тоя болкук и няма и няма ,да му с е невиди..ама иначе големи тарикати сте всички ...

80

Ани

преди 14 години

Явно е, че почечето мъже, които пишат в темата, просто се правят на интересни. Все пак не ви ли идва на ум, че вас жени са ви раждали, за жени ще се ожените, имате сестри....Тези, които още нямат семейство и деца- нали един ден може да имате дъщери. Така ли наричате детето си? *** п*тка???? Или сестра си? Просто кажете нещо от сорта на "не съм съгласен с това и това", а не да се биете в гърдите от гордост, че предишния коментар някой си Иван е написал колко са прости всички жени!

79

...

преди 14 години

77, гримовете са "открити" от Клеопатра. Има и достатъчно жени- откриватели и изобретатели. Това, че ги е нямало до преди 200 години е поради факта, че *** мъже са се чувствали застрашени и са казали, че види ли Бог иска така... Съответно всяка жена, която не е спазвала това е обявявана за еретичка, чещица и т.н. ... Така че освен лаете по нас, в друго не сте помогнали

78

Жена

преди 14 години

Даааа, това е вярно- спим като се омъжваме, после спим , за да се възстановим.

77

Анонимен

преди 14 години

Тц ,тц, абе женички, не рабирате ли, че всичко около вас е построено от мъже, и всички открития благодарение на които имате такива неща като гримове и телфони, са факт благодарение на мъже които още пореди стотици години не са си губили врмето с глупости като - дали тази дрешка ми стои по добре!!!Дори парите за които е факт че толкове ламтите и имате за Бог, пак са създадени от мъжа!!!!

76

do 71

преди 14 години

ne se pali tolko mn az sam edin ot nai dobrite rabotnici v na6ta firma i nqmam priqtelka e za ni6to li nestavam ? ne se pali tolko mnogo

75

hahaha

преди 14 години

Спокойно! И без това отдавна се знае, че се раждат повече жени на Земята. Това им е инстинкт за самосъхранение. Ние може и да не доживеем изчезването на мъжкия вид, но пра-пра-правнучите може вече да се радват на това прочистване

74

Анонимен

преди 14 години

не правилно разбран