265

до baykolu

преди 14 години

Хитлер има поддръжници, защото е следвал цели, които им допадат. Не бива да се забравя, че всеки диктатор е не много повече от представител на волята на група поддръжници и групата може да го смени с друг, докато баламите вярват, че злото ги е отминало. У нас това не е много трудно, защото мисленето ни е долу - горе на принципа: "Най-мразим расизма и ***".

264

Nat

преди 14 години

This picture is from Madame Tussauds Museum!

263

алфонсо

преди 14 години

Миналата вечер имах голяма нужда от секс. И за мое голямо щастие случайно в един бар се запознах с 2 еврейки.Лапаха го цяла нощ! (не ме цензурирайте! не съм казал какво точно са лапали! В следващите изречения също не споменавам нищо нередно.) Чукаха се като ненормални! Страхотни *** правят. И всичките са такива. Това са най-извратените повлекани на света!

262

Анонимен

преди 14 години

Със същия успех мога да кажа, че и аз съм го запалил. Краят на Хитлер ще си остане мистерия.

261

Пепо

преди 14 години

Къде са фактите ли?...потърси в нета официалните данни от Червеният кръстза загиналите в Холокост...и после пак може да поговорим.Или да ти спестя търсенето-275 000...не е малко,ама до 6 000 000 май има доста...Жокер-закон за забрана отричането на Холокоста-не ти ли светва черена лампичка?На кому е нужно за забранява със закон исторически факт?!...или нещо гнило има тук?

260

Honorik

преди 14 години

*** otdavna ne e jiv,no qvno ima hora,koito simpatizirat na ideite mu,koeto sa6to e opasno.Spored men,vseki koito propagandira voina na rasova,etno4eski,religiozna,ili kakvato i da e dr.osnova trqbva da bade nakazan sas zatvor.V dne6niq svqt vseki ima pravo na svobodno sa6testvuvane i vsi4ki,koito podstrekavat kam voina i nasilie trqbva da badat podvedeni pod otgovornost.

259

baykolu

преди 14 години

Какви факти търсите, така и не разбирам?!Хитлер е зло! Той е едно от най лошите неща които човечеството е родило през цялата си история! Започнал е война, през която са загинали няколко десетки милиона! Създавал е лагери, където е затварял хора насила, и независимо дали са верни или неверни свидетелствата за газовите камери и крематориумите, самото съществуване на тези лагери е достатъчно! Какво повече търсите?! Това не са ли предостатъчно факти, за да се обърне всеки нормален човек и с отвращение да се изхрачи върху гроба му, върху паметта му и върху цялото му дело?! Някой си казва, че Сталин бил по зле, и той правил подобни неща....не искам да споря! Може и така да е било! Не искам да ги сравнявам! Ако се изразя образно, и двамата представляват миризливи ***! Кое от тях е по гъсто има ли значение!?!?! Еднакво презирам и двамата! Учудва ме друго, както писах и в един от предишните си постове. Не мога да проумея, как може все още, през 21-ви век, да има хора които да се изказват положително за Хитлер и да защитават политиката му?!

258

Анонимен

преди 14 години

Прав, не прав, явно е бил достатъчно глупав, щом загуби войната и позволи на червената зараза да попъпли Европа. Да не говорим за милионите хора, загинали и осакатени в този конфикт, и другите, които направиха пари от това. Това е достатъчно като дръпнем чертата, за да окачествим фюрера ви като лузър. А тези, които му се възхищават са още по - големи лузъри от него. И нито ме интересува дали е имало холокост, нито какво пише в учебниците, още по - малко какво става в болните мозъци на конспирато

257

фон Смолхаузен

преди 14 години

как да го е изгорил, като Хитлер е умрял 1971г. на Антарктида?!

256

SS

преди 14 години

Жив е той,жив е...unsere Furher!!!

255

Анонимен

преди 14 години

къде са фактите, че като поисках такива, замлъкнаха всички?

254

Пепо

преди 14 години

Тази дискусия стана като за Глобалното затопляне-от едната страна фанатици с много плам и ентисиазъм и без почти никакви факти-кой каквото прочел и научил по история в час-от другата малко,но солидно подплатени с факти застъпници на противоположната страна..Хитлер е бил прав!

253

Анонимен

преди 14 години

добре, този, който казва, че в лагерите хората само работили, нека посочи официална информация, че ми стана странно.

252

Анонимен

преди 14 години

Аз съм жена и самия факт, че на втората дума ми се обръщаш толкова злобно показва, че копнееш да продължиш делото на великия си сифилистичен лидер. Не са ги хранили, не са им давали вода, ползвали са ги за каквото си поискат и целия свят осъжда това, Германия го осъжда на първо място, само тук има болни мозъци със сто години назад, които си мислят, че пътя към Бога минава през убийство на хилави хора, ориенталско мислене!

251

Анонимен

преди 14 години

Напротив, възможно е, но ти сигурно си някакъв *** с гланциран мозък, нали?

250

ima

преди 14 години

Не е имало глад, и хората са умрели за месец от глад? Това е невъзможно. Да не сте някакви скинари с бръснати промити глави?

249

Анонимен

преди 14 години

Да, може би и да е имало командири, които гърмят по лагерниците, но не е имало глад и "палене по много в затворени помещения"

248

Анонимен

преди 14 години

Не искам да разбирам сам и не искам да ми даваш заглавия на филми. Посочи ми някакъв официален документ на легитимна организация? Дискавъри ченъл не е такава. Там съм гледал как американци изгарят купчини умрели от глад или ги заравят с булдозер в огромни ями. Само това.

247

Анонимен

преди 14 години

да, в списъка на Ш. само показват как командира става сутрин и за свой кеф гръмва па един евреин.

246

Анонимен

преди 14 години

Гледай Нацистите - окултната конспирация, и сам ще разбереш. В тоя сайт всеки си мисли, че знае много, така че не ми върви с тези номера.