209

otsenka

преди 14 години

SEGA VIARVATE LI OSHTE CHE SHTE IMA OSADENI"NAGLI"

208

ники

преди 14 години

Срам... как ли би се чувствувал съдията, освободил някой престъпник -педофил,крадец, пласьор на наркотици, убиец - ако от подобно деяние да пострада той лично или негов близък. Мамка им....

207

qwe

преди 14 години

Докато не се реформира изцяло гнилата съдебна система и не се въведе ново законодателство, няма да има нито справедливост, нито ред и законност!Сегашното състояние е подигравка с всякакво право!Странно защо правителство то и парламентът не правят нищо съществено в тая посока.

206

Анонимен

преди 14 години

какъв е този гаден мазен ***.Отвратителни неща публикуват медиите.Децата в къщи като не слушат -само да им покажа тази снимка и ще им се стъжва живота.Пфу-у-*** да добавят и доган ***.Ужас !

205

марка "ВИрсачИ&

преди 14 години

Съдиите за това получават заплати от 3 000 лв. и рушвети от 50 000 евро нагоре, за да може на такива "предприемачи" като тоя лалгер на снимката да им върви "бизнеса", че новото BMW ей сега излиза и пак ще трябва пачка. За добре свършената рабора съдиите получават между 5 000 лв. и 8 900 лв. бонуси за коледните празници. Ние, които получихме по 50-100 лева явно не сме си свършили толкова добре работата и не можем да се сравняваме с "честните" съдии и прокурори.

204

357 mag

преди 14 години

На тоя само заради гадната физиономия му давам 5 години ефективно при строг режим

203

Юзер

преди 14 години

Като си помисли човек че в Перник освен съд ще има и университет направо се хващам за главата.

202

костов

преди 14 години

Кат не гласувате за Костов така ви се пада. Само сдс.

201

Омбре

преди 14 години

Хе това е България,затова Меркел казва ще имате германски инвестиций когато имате съд и съдебна власт обаче не корумпирана.За жалост тя е такава видно от случая като вътре влизат не само съдиите а и прокурорите на които бе дадена 13 заплата общо 26 милиона.Не е луд който яде баницата луд е който не я яде .Това е *** в който довчерашните турци кротки и работливи дзнес са бизнесмени за сметка на всички ни и корумпираната власт.

200

Питанката

преди 14 години

Колко е получил Пернишкио съд за тази справедлива присъда? не ели твърде кратко времето за произнасянето й- само 7 години? Къд е предупреждаващия ефект от подобни присъди или по- добре да питам а стимулиращия ефект? На това ли му викат независима съдебна власт? Къде е ВСС в случая, не съумява да изхарчи коледните си преемии за добре свършена работа? Как да вярва човек в държавата и в това общество, когато не може да види адекватност на повдението в лицето на едната власт? Дали не са нагли?

199

Спиро

преди 14 години

Източеното ДДС да се удържи от бюджета на пернишкият съд. Съдиите ще си докарват остатъка от ***. Явно са много добри в това.

198

НФБ

преди 14 години

изводи! Кради и не плащай данъци!Успееш ли до милион после бизнеса ти е чист!Ще те глобят 10 000 и 5г пробация!Ето ти си успешен бг . бизнесмен!легализирал си бизнеса излязал си от сивата икономика...после симулирай плащане на данъци!Ти си в България!това ли ни казва българското правосъдие и законодателство...на къде ни тласкат политиците..така ли е Запад..оставям вие да решите...

197

Анонимен

преди 14 години

Ако беше откраднал кон или кокошка дупе да му е яко ! ... Нямаше да излезе от затвора !

196

Анонимен

преди 14 години

Дайте съдията и близките му на комисията Кушлев за проверка.

195

Анонимен

преди 14 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

194

Анонимен

преди 14 години

Бойко борисва неистово се страхува от Доган! Първо за назначението му за главен секретар на МВР, второ за бизнеса си, трето толкова е нифелен, че си мисли че Догане може да разклати държавата. А, той горикият ( Доганеца) се страхува едниствено за животеца си, щото милионите няма кой да харчи след него... Костов може да ечерем *** от младежкото Мултигруп, но едно трябва да му се признае- навря ДПС-ту там, където им е мястото... в 5-та глуха!!!

193

алаген

преди 14 години

Много ЧИСТИ БЪЛГАРСКИ И ХРИСТИЯНСКИ ИМЕНА в статията!5 легла с чаршафите=2 стаен апартамент.Б.Б къде си за условната присъда? Събери малко пери за хазната от ДПС!

192

Хана

преди 14 години

В Добрич осъдиха мъж ,убил брат и сестра при ПТП на 1,6г УСЛОВНО!Какво се чудите толкова

191

а Гоце?

преди 14 години

Гоце Първанов няма ли да вземе дума по случая или ще ходи да гърми по кози пак?

190

Наивникът

преди 14 години

Да беше само той,държавата нямаше много да загуби,но с пенсиите и здравни осигуровки на безработни,ще се оправи държавата.Убедени са в НС.!?