7

учен

преди 14 години

Туй като го четох се сетих за въпрос от кръстословицаспирка в западна Танзания???

6

Bob

преди 14 години

Ми кво пък, нека си направят експеримента... Най-много да се реализира "вратата" от филма StarGate... Би било интересно... Най-после ще срещнем извънземни... Може би това е 2012... Не е задължително да е край на света, а ново начало... :)

5

lokster

преди 14 години

Хайде не говорете глупости.Ей такива умствено ограничени индивиди спират научния прогрес!Всяка секунда през земната атмосфера минават частици с МНОГО по-висока енергия от тази която достига ускорителя.Фоновото космическо лъчение е с много по-висока енергия, също и периодичните избухвания на гама-лъчи (Gamma Ray Bursts).Пък не виждам досега да се е образувала черна дупка която да ни погълне...Стига с тази псевдонаука!

4

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да си приказваме, този опит с колайдера е опасен! И не се знае какво може да се случи...През септември 2008 г., преди да пуснат в действие, описаха нашироко последиците, като едната от тях бяха множество самолетни катастрофи...И те станаха и продължават да стават- първата бе с испанския самолет...

3

Dark Lord

преди 14 години

Правете там и да свършва :D В опита си да разработят най-страшното оръжие на света най-много да се самоубият. Останалите живи ще поразсъждават още няколко години и наистина ще разберат какво се е случило. Теорията и Практиката е едно, а Реалността е съвсем друго ;)

2

Анонимен

преди 14 години

Смятам, че тези които създадоха адронен колайдер трябва да им се забрани да практикуват, защото от експериментите им може да стане голяма беля!

1

bg

преди 14 години

А бе те физиците едно време казвахе че и Земята е плоска пък виж какво се оказа...