11

уу9

преди 14 години

Портретите дето висят на стената в заден план,каква функция изпълняват в същност?Не мога да си представя,откъде се пръкнаха тези милионери и собственници на превоъвачески фирми.Нали всички бяхме равни и получавахме ниски заплати?Как стана така,че слугите на народа,които осигуряваха благоденствието на всички ни всъщност се обагоденсваха групово и поединично,а ние от много грижи за човека стигнахме до окаяно,робско съществувание?

10

бензинджията

преди 14 години

Батаклиев айде в батакаааааа.!!! не мож така майна-трябва и да се плаща !!!

9

ШЕГАДЖИЯ

преди 14 години

Е , НЕ МОЖЕ ДА СТЕ НИТО Ш У М К А Р И , ЩОТО МЮСУЛМАНСКО - МУЛТИГРУПАШКАТА МАФИЯ ИСЕЧЕ ВСИЧКИ ГОРИ И НЕМА Ш У М А ! Ш У Н К А Р И СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА СТЕ , ЩОТО СПОНСОРО ЛЮСИ СТОЙКОВ СЕ И З Д Ъ Н И И ВЮЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВНАСЯТЕ КИТАЙСКО СВИНСКО С РАЗНИТЕ МУ ТАМ СИМТОМИ , ТЪЙ , ЧЕ И Ш У Н К А Т А Е КЪТ !

8

Митко пломбата

преди 14 години

Браво другари, ха така. Ние сме на всеки километър, ще им покажем ние на тез гербери, кой е истински шумкар...грешка, вече сме шуНкари

7

Анонимен

преди 14 години

Тия са на всеки километър.И гспод да дойде не може да се оправи с тях.

6

asdf

преди 14 години

Стягайте ги да не ВИ стягаме ние...!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Ех тва БСП бе, не се наяде. Кръвопийци, вампири. Тия от ГЕРБ 200 години трябва да управляват, за да ги настигнат и наполовина по кражби. Щото вече Европа гледа, затова е тоя дълъг период, а *** необезпокоявани от никой си направиха държавата частна до 1989...и след нея по инерция. Затова сега им е кофти. И от ГЕРБ и от Европа.

4

Неинформиран

преди 14 години

Кой от двамата е споменатия мошенник ? Другият ще трябва да е неупоменат мошенник, защото иначе може да съди медията за заблуждаваща инфо...

3

съдебен наблюдател

преди 14 години

бълха го ухапала, присъдата му е малка

2

ббб

преди 14 години

не се наяде Батаклиев, не се наяде...

1

1

преди 14 години

Eто пак общински съветник от БСП